idę spać, bo rano muszę wstać na formułę, a potem do pracy jechać
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
skad go znasz towarzyszu tadeuszu?Leśny Dziadek pisze:Migalski ma jedynkę pisowską w moim regionie. Zabawne. I tak bojkotuję od zawsze te durne eurowybory, bo nie będę pasożytom fundował 7k euro diety
za frajer i pięcioletnie wakacje. Ale ja dobrze pamiętam tego faceta. Naprawdę dobrze. I ostatnią rzeczą, jaką mógłbym stwierdzić jest to, iż miał narodowe, patriotyczne poglądy.

Augusto pisze:skad go znasz
Blazej30 pisze:nie zależy od niej prędkość światła, biochemia czy makroekonomia.

teorii może. łatwo je sprawdzić. jeśli mam więcej pieniędzy w kieszeni tym lepsza teoria.Leśny Dziadek pisze:dwie pierwsze, mogę się zgodzić, ekonomia - nigdy. Zbyt wiele teorii ekonomicznych.
Muintir na hÉireann non teñen a súa propia así hai xentepani_minister pisze:Słucham?

dlaczegoksiężycówka pisze:po drodze na komendę dmuchnąć w balonik.

księżycówka pisze:Bo mam za godzinę wsiąść za kółko. Kumpel ma mnie pouczyć jeździć, a wczoraj poszliśmy na piwko. Chce mieć pewność, że mogę i bez papierka z komendy mnie do auta swojego ukochanego nie wpuści.
jaja sobie robi. na komendzie prędzej cię zamkną niż pozwolą dmuchać.

księżycówka pisze:Chce mieć pewność, że mogę i bez papierka z komendy mnie do auta swojego ukochanego nie wpuści.

to nie znasz współczesnych kobiet - hektolitr to na aperityfAugusto pisze:po za tym musialabys hektolitry chyba tych browarow wypic by jeszcze miec cos we krwi

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 185 gości