pracocholik pisze:na takie drobnostki nikt nie zwraca uwagi
Akurat ja tam bym na bóle zwróciła uwagę
pracocholik pisze:nie próbuję nawet oferować swoich umiejętności![]()
Tu lejt.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Nemezis pisze:pracocholik pisze:na takie drobnostki nikt nie zwraca uwagi
Akurat ja tam bym na bóle zwróciła uwagę![]()
Nemezis pisze:Tu lejt.pracocholik pisze:nie próbuję nawet oferować swoich umiejętności![]()
Chociaż lepiej nic już nie będę proponował, bo przypomniał mi się taki jeden całkiem z resztą niezły film, gdzie za masaż stóp koleś wypadł przez okno. 

Nemezis pisze:pracocholik, nabijam się trochę. Mimo tego, iż uwielbiam tańczyć, to przy skręconym kolanie i problemach z mięśniami tej nogi, raczej nie dałabym rady.
Cóż w takim razie chyba pozostaje masaż... wykonany przez najbardziej wykwalifikowaną osobę (dobór kryteriów oczywiście pozostawiam Tobie).Nemezis pisze:pracocholik pisze:Never is too late![]()
Egejn. I mówi, że nie będzie mówił. Co za człowiek
Nie ma nic na wytłumaczenie Mijka pisze:Chyba upiłam koleżanke, ale ja takiej dawki dzis potrzebowalam. Tylko, ze obie mamy na 8

lollirot pisze:pracocholik pisze:Wino schłodzone? Musujące???
Nie musujące, dlaczego?

Chciałabym coś takiego na żywo zobaczyć, a nie na youtubie

lollirot pisze:Mąż mi zaginął.
Nemezis pisze:Chyba coś przeoczyłam.
Uczynnych mężczyzn mamy na forum

księżycówka pisze:Z nimi się nie powinno chodzić. Odpowiednie obciążenie i tylko do ćwiczeń
czy biegu.
powoli
Mati pisze:pracocholiku, nie pękaj. jutro powinienem mieć 4 rocznicę z moją byłąnie jesteśmy razem od 11 miesięcy
i żyję. bądź facet
Kiedyś, gdy poczuje się na tyle silny by o opinie osób postronnych mnie nie zabiły opiszę tu na forum pewne sprawy z mojej przeszłości. Może wtedy przynajmniej niektórzy zrozumieją co się ze mną dzieje. A poza tym staram się nie pękać... Nie umiem jednak (choćbym miał do kogo) wypłakać się i polepszać jakość swego życia na biegu poznaną inną osobą.Mati pisze:mówiłem Ci tyle razy, jak coś to dzwoń do mnie...ehhhOsoby brak.
lollirot pisze:Nemezis pisze:Spokojnie,
A ja się nie denerwuję, mam wino i dwa koty na kolanach. Znaczy wino w kieliszku, nie na kolanach. Chill
Yasmine pisze:Mam poniedziałki i wtorki wolne. Muszę sobie zajęcie znaleźć, bo jestem zmęczona dzisiejszym spaniem do południa
Zapomniałem już że ten lokal odwiedza się tylko w okresach okołosesyjnych 

Mati pisze:niedługo będę potrzebował kogoś na kim będę mógł ćwiczyć, więc potrzebuje chętnych.
pracocholik pisze:Pisałem już kiedyś że też lubię gotować???
pracocholik pisze:Ja też lubię masować...
pracocholik pisze:Co chcę dobrze, to mnie do parteru sprowadzają![]()

Właśnie nie. Masz się do nich nie przyzwyczajać tylko w nich biegać.Mati pisze:najpierw muszę się do nich przyzwyczaić, potem będę w nich biegać
Spoko. Ja nie znoszę. Jakbyś miał coś bez mięsa (wyjątek to drób) to podsyłaj. ;P Dalekonie masz.pracocholik pisze:Pisałem już kiedyś że też lubię gotować???
E, tam się wpada i wypada. Prędzej czytelnia.pracocholik pisze:Może biblioteka?Zapomniałem już że ten lokal odwiedza się tylko w okresach okołosesyjnych
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 711 gości