Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- kot_schrodingera
- Weteran

- Weteran

HI-LO ćwiczenia przy muzyce, łączące kombinację kroków i podskoków w układ choreograficzny. Zajęcia bardzo intensywne, wymagające dobrej koordynacji ruchowej i kondycji. Wzmacniają mięśnie nóg i pośladków.
FACET! Jej chodzi o faceta od początku!Mati pisze:znaczy się eeee...hmmm...jaką?
- ksiezycowka
- Weteran

a cóż to takiego?
Cytat:
HI-LO ćwiczenia
przy muzyce, łączące kombinację kroków i podskoków w układ choreograficzny. Zajęcia bardzo intensywne, wymagające dobrej koordynacji ruchowej i kondycji
. Wzmacniają mięśnie nóg
i pośladków.
gracias
księżycówka pisze:FACET! Jej chodzi o faceta od początku!
aaaa ha ha ha
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
księżycówka pisze:To Ty okien nie masz tam u siebie?
No niby są...
Ale to kamienica, więc póki nie grzeją to tragicznie tutaj zimno. I nawet wino nie pomaga

pracocholik pisze:Nie bój się dentysty!
Muszę zrobić zdjęcie. Jeśli będzie się dało wkręcić taką śrubę na której się odbuduje to koszt 150 złotych, ale podobno to wątpliwe bo jest w tragicznym stanie ten ząb i mam się raczej liczyć z koronką i ceną ok. 550 zł.
Miały być dzisiaj przepisy bhp i trwać całe 3 godziny. Facet wypuścił nas po 15 minutach, więc wylądowaliśmy na piwie. Taaak, ta magisterka będzie fajna
- ksiezycowka
- Weteran

Uwielbiam kamieniceYasmine pisze:Ale to kamienica
Bo on wie, że tu nudne jak cholera jestYasmine pisze:Facet wypuścił nas po 15 minutach
Taaa... ekstra będzieYasmine pisze:magisterka będzie fajna
Chyba z tego wszystkiego się dziś wcześniej położę z zasadami pisania i składanie prac magisterskich. Kij, że z 17 kartek czcionką nr 9 zapisane maczkiem

-
pracocholik
- Uzależniony

Mijka pisze:pracocholik pisze:Mijka co za tańce uskuteczniałaś??? Potańczyłbym trochę... Albo może lepiej nie
Dance/funky/hilo/hip-hop, ale dziś było wyjątkowo nieciekawie. Ledwo wytrzymałam do końca i zmyłam się do kina.
Nie moje klimaty... Ja to "spokojniejsze" tańce towarzyskie. Takie tango na przykład

księżycówka pisze:Mati,![]()
![]()
Już myślałam, że nie działa, bo jeszcze więcej robaczków się zrobiło, ale trzeba było zmienić z ANSI na UTF-8 i działa
Fuj!!! Internetowy standard to ciągle ISO8859-2. Dostaję negatywnych emocji kiedy widzę jakieś CP1250, czy UTF-8... Czemu nie Mazovia do jasnej ciasnej???
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Nemezis pisze:Obaliłam całe 0,2 Bolsa przed wizytą u znachorki. Jak się kobieta mogła ze mnie śmiaćI w ogóle śmiechowo było jak na naoczne uczestnictwo przy nastawianiu kości innym ludziom ;DD
Śmiech to zdrowie
Blazej30 pisze:widzieliście te zdjęcia anorektyczek? <boje_sie>
Powinieneś zapytać widziałyście... Choć to przykre, anoreksja jest problemem wielu kobiet. Problemem za który winę ponosimy w dużej mierze my, faceci

księżycówka pisze:FACET! Jej chodzi o faceta od początku!Mati pisze:znaczy się eeee...hmmm...jaką?
Chłopak tu próbuje wszelkimi sposobami inteligentnie podejść koleżankę, a ty wszystko psujesz
Nawet nie wiesz, jak doskonale rozumiem co czujesz!Nemezis pisze:Mnie to póki co nie bawiMati pisze:aaaa ha ha ha![]()
Yasmine pisze:księżycówka pisze:To Ty okien nie masz tam u siebie?
No niby są...
Ale to kamienica, więc póki nie grzeją to tragicznie tutaj zimno. I nawet wino nie pomaga
Niemożliwe! Kamienice mają z reguły grube, stare mury z porządnej cegły. A dzięki nim musi być ciepło!!! Domyślam się, że przyczyną są raczej stare, nieszczelne okna, albo brak/wytarte progi...
Yasmine pisze:pracocholik pisze:Nie bój się dentysty!
Muszę zrobić zdjęcie. Jeśli będzie się dało wkręcić taką śrubę na której się odbuduje to koszt 150 złotych, ale podobno to wątpliwe bo jest w tragicznym stanie ten ząb i mam się raczej liczyć z koronką i ceną ok. 550 zł.
Mogę Ci poradzić jedynie byś nie zwlekała. Ja sam "spaprałem" sprawę - ponad 2 lata chodziłem z ukruszonym zębem, bo bałem się usłyszeć "wyrok"...
Nie wątpliwie studia to w ogóle fajna sprawa!!! Nie masz żadnych egzaminów z BHP? Ja na SGHu miałem... BHP obowiązkowe jako e-learning, niby lajcik... A egzamin też w e-learningu, ale nie powiem żeby łatwy. Gdyby nie pewne doświadczenia i wiedza z poza materiałów e-learningowych nie jestem pewien czy bym go zaliczył!Yasmine pisze:Miały być dzisiaj przepisy bhp i trwać całe 3 godziny. Facet wypuścił nas po 15 minutach, więc wylądowaliśmy na piwie. Taaak, ta magisterka będzie fajna.
EDIT:
księżycówka pisze:Uwielbiam kamieniceYasmine pisze:Ale to kamienicaLepsze to niż blok syfny i stary.
Cegła, czy drewno zawsze będą bez porównania lepsze od betonu
księżycówka pisze:Bo on wie, że tu nudne jak cholera jestYasmine pisze:Facet wypuścił nas po 15 minutachJa wszystkie szkolenia jakie z BHP miałam w firmach odbywały się bardziej na zasadzie "Chcesz o coś spytać?Nie wiesz czegoś? Ok, jak wiesz to powiem mi..." i ze 3 pytania jakieś tam podstawowe dawano i jak ok to koniec tematu i szkolenia. Podpisz w dwóch miejscach na karcie i już ;DD
Z jednej strony może i fajnie... A byłaś kiedy w rzeczywistej sytuacji zagrożenia??? Dziwimy się, że ludzie w takich sytuacjach, mimo że po szkoleniach dosłownie sami sobie szkodzą. A to w dużej mierze kwestia jakości tychże szkoleń...
księżycówka pisze:Taaa... ekstra będzieYasmine pisze:magisterka będzie fajna![]()
Chyba z tego wszystkiego się dziś wcześniej położę z zasadami pisania i składanie prac magisterskich. Kij, że z 17 kartek czcionką nr 9 zapisane maczkiem
Łącze się z Tobą w bólu
Jeśli temat by mi podszedł mogę Ci pomóc
bezinteresownie. Po licencjacie magisterka to pikuś
Ostatnio zmieniony 07 paź 2009, 01:04 przez pracocholik, łącznie zmieniany 1 raz.
(...)
And when you turned to me and smile
You took my breath away
I have never had such a feeling
Such a feeling of complete and utter love
As I do tonight
(...)
Chris de Burgh - Lady in Red
You took my breath away
As I do tonight
(...)
- ksiezycowka
- Weteran

Tylko co mnie interesują standardy? Toż to nie będzie do ogólnej publikacji jakiejś. Niech se będzie w czym tam jest byle by działało.pracocholik pisze:Fuj!!! Internetowy standard to ciągle ISO8859-2. Dostaję negatywnych emocji kiedy widzę jakieś CP1250, czy UTF-8...
Wątpię.pracocholik pisze:Chłopak tu próbuje wszelkimi sposobami inteligentnie podejść koleżankę
Jedyne jakie mi groziło w tychże firmach to oparzenie od xeroxów jak tam łapę wsadzałam, bo karta się zacięła czy skaleczenie papierem <zmieszany>pracocholik pisze:Z jednej strony może i fajnie... A byłaś kiedy w rzeczywistej sytuacji zagrożenia???
Ja takich cudów nie miałam.pracocholik pisze:Po licencjacie
E tam, dam radę. Szkoda tylko, że poza wynikami badań wszystko z głowy, bo literatury do tego nie istnieje w sumie żadna.pracocholik pisze:Jeśli temat by mi podszedł mogę Ci pomóc
-
pracocholik
- Uzależniony

księżycówka pisze:Tylko co mnie interesują standardy? Toż to nie będzie do ogólnej publikacji jakiejś. Niech se będzie w czym tam jest byle by działało.pracocholik pisze:Fuj!!! Internetowy standard to ciągle ISO8859-2. Dostaję negatywnych emocji kiedy widzę jakieś CP1250, czy UTF-8...
Tak nie można. Standardy są po to, by je stosować. UTF-8 powiadasz? Windows Vista czy 7???
Prawdę powiedziawszy, choć sam jestem mistrzem od ułatwiania sobie życia (może to nie zawsze widać po tym co piszę, ale w rzeczywistości często występuje), uważam że pewne rzeczy po prostu powinno się robić "the proper way".
księżycówka pisze:Wątpię.pracocholik pisze:Chłopak tu próbuje wszelkimi sposobami inteligentnie podejść koleżankę
Wy Kobiety...

księżycówka pisze:Jedyne jakie mi groziło w tychże firmach to oparzenie od xeroxów jak tam łapę wsadzałam, bo karta się zacięła czy skaleczenie papierem <zmieszany>pracocholik pisze:Z jednej strony może i fajnie... A byłaś kiedy w rzeczywistej sytuacji zagrożenia???
Ale wiesz o czym mówię? Niech ktoś ze współpracowników zasłabnie, czy nie daj Boże pożar... Dla czystości własnego sumienia warto poznać zasady BHP.
No to w takim razie rozgrzeszamksiężycówka pisze:Ja takich cudów nie miałam.pracocholik pisze:Po licencjacie

A to akurat jak dla mnie bardzo wielki plusksiężycówka pisze:E tam, dam radę. Szkoda tylko, że poza wynikami badań wszystko z głowy, bo literatury do tego nie istnieje w sumie żadna.pracocholik pisze:Jeśli temat by mi podszedł mogę Ci pomóc
(...)
You took my breath away
As I do tonight
(...)
You took my breath away
As I do tonight
(...)
- ksiezycowka
- Weteran

XP.pracocholik pisze:UTF-8 powiadasz? Windows Vista czy 7???
Proszę mnie tu od kobiet nie wyzywaćpracocholik pisze:Wy Kobiety...
Wiem. W pewnych instytucjach to podstawa podstaw. A w innych po prostu nie.pracocholik pisze:Ale wiesz o czym mówię? Niech ktoś ze współpracowników zasłabnie, czy nie daj Boże pożar... Dla czystości własnego sumienia warto poznać zasady BHP.
Z głowy se ot tak z te nie wiem 120 stron? ;DDpracocholik pisze:A to akurat jak dla mnie bardzo wielki plus
-
pracocholik
- Uzależniony

księżycówka pisze:XP.pracocholik pisze:UTF-8 powiadasz? Windows Vista czy 7???
To z kąd UTF-8??? Pewnie równie dobrze by działało gdybyś ustawiła CP1250.
księżycówka pisze:Proszę mnie tu od kobiet nie wyzywaćpracocholik pisze:Wy Kobiety...![]()
Przepraszam
Jak w takim razie mogę się do Pani zwracać?Nie 120, bo po odjęciu spisów treści, przypisów, braku bibliografii, graficznych opracowań danych wynikowych badań wyjdzie pewnie z 80księżycówka pisze:Z głowy se ot tak z te nie wiem 120 stron? ;DDpracocholik pisze:A to akurat jak dla mnie bardzo wielki plus
A nawet gdyby było 120 - dla mnie to nie problem. Cóż mimo totalnie nie humanistycznego umysłu pisanie, czy mówienie* nigdy nie stanowiło dla mnie problemu.
* - po rozwikłaniu problemu nieśmiałości w danej grupie.
(...)
You took my breath away
As I do tonight
(...)
You took my breath away
As I do tonight
(...)
pracocholik pisze:Chłopak tu próbuje wszelkimi sposobami inteligentnie podejść koleżankę
Też wątpię.
Na dodatek raczej mu się takie uprzedmiotowienie faceta nie spodobało.
pracocholik pisze:Nawet nie wiesz, jak doskonale rozumiem co czujesz!
Masz rację, nie wiem
Mnie głównie takie rzeczy na noc łapią. Póki co dobrze się czuję jako singiel (którym jestem jakieś 1,5 miesiąca - czyli najdłużej w przeciągu ostatnich 7 lat
-
pracocholik
- Uzależniony

Nemezis pisze:pracocholik pisze:Chłopak tu próbuje wszelkimi sposobami inteligentnie podejść koleżankę
Też wątpię.
Na dodatek raczej mu się takie uprzedmiotowienie faceta nie spodobało.
No i zostałem adwokatem diabła
Na dokładkę pewnie nie chcianym...Nemezis pisze:Masz rację, nie wiempracocholik pisze:Nawet nie wiesz, jak doskonale rozumiem co czujesz!![]()
Mnie głównie takie rzeczy na noc łapią. Póki co dobrze się czuję jako singiel (którym jestem jakieś 1,5 miesiąca - czyli najdłużej w przeciągu ostatnich 7 lat)
No cóż... Jak nie wiesz, to zapytaj kogoś kto wie ;P A zupełnie serio, to widzę dysonans - z jednej strony dobrzy Ci być singlem, a z drugiej kaloryfera pod kołdrą brakuje
EDIT: poprawiłem cytat
Ostatnio zmieniony 07 paź 2009, 02:27 przez pracocholik, łącznie zmieniany 1 raz.
(...)
You took my breath away
As I do tonight
(...)
You took my breath away
As I do tonight
(...)
-
pracocholik
- Uzależniony

Nemezis pisze:pracocholik pisze:Na dokładkę pewnie nie chcianym...
Oj, bo Młody jest za młody. Jak przekroczę 30-stkę to przestanie mi to przeszkadzać
No i widzisz... Zamiast od razu napisać o co chodzi, to płeć piękna zarzuca mi jakieś niecne zamiary
No niby takNemezis pisze:pracocholik pisze:widzę dysonans - z jednej strony dobrzy Ci być singlem, a z drugiej kaloryfera pod kołdrą brakuje![]()
Jedno drugiego nie wyklucza
To w takim razie możesz oddawać się flirtowaniu do woli
(...)
You took my breath away
As I do tonight
(...)
You took my breath away
As I do tonight
(...)
-
pracocholik
- Uzależniony

No i niech Ci tak bardzo nie brakuje nikogo!
A powyższe nie miało nic w sobie z przyzwolenia... było jedynie stwierdzeniem przyjemnego faktu!
A powyższe nie miało nic w sobie z przyzwolenia... było jedynie stwierdzeniem przyjemnego faktu!
(...)
You took my breath away
As I do tonight
(...)
You took my breath away
As I do tonight
(...)
Mati pisze:księżycówka napisał/a:
Jak skończę i sobie nie poradzę to pamiętam o techniku informatyku MłodyPo coś mam dziecko, nie? ;DD
Ty masz moje oba numery, co nie?
księżycówka, weź Ty do niego w końcu zadzwoń bo nie widzisz że on czeka na Twój telefon?
Idę dzisiaj do okulisty po soczewki. W końcu

Nemezis pisze:Oj, bo Młody jest za młody. Jak przekroczę 30-stkę to przestanie mi to przeszkadzać
ale że Wy o mnie cały czas??
księżycówka, weź Ty do niego w końcu zadzwoń bo nie widzisz że on czeka na Twój telefon?
nooo, nie śpię po nocach i w ogóle ;DD
Marissa pisze:Idę dzisiaj do okulisty po soczewki. W końcu
jakie kupujesz? w sensie, że eeee...kolor

Fuck it all! Fuck this world!...
- ksiezycowka
- Weteran

Z Notatnik->Zapisz jako->Kodowanie->UTF-8. Poza tym są jeszcze 3 inne.pracocholik pisze:To z kąd UTF-8???
Księżycówka jestem. To wystarczypracocholik pisze:Jak w takim razie mogę się do Pani zwracać?
Marissa pisze:księżycówka, weź Ty do niego w końcu zadzwoń bo nie widzisz że on czeka na Twój telefon?

-
pracocholik
- Uzależniony

Marissa pisze:Mati pisze:księżycówka napisał/a:
Jak skończę i sobie nie poradzę to pamiętam o techniku informatyku MłodyPo coś mam dziecko, nie? ;DD
Ty masz moje oba numery, co nie?
Bosz
Wolę nie myśleć jakie larum by się podniosło gdybym ja coś takiego zaproponował Marissa pisze:Idę dzisiaj do okulisty po soczewki. W końcu
Jeśli wcześniej nie korzystałaś z soczewek, nie kupuj dużego opakowania płynu... Bo może się okazać, że Ci "nie podpasuje" a szkoda całą butelkę wyrzucać.
Mati pisze:ale że Wy o mnie cały czas??Nemezis pisze:Oj, bo Młody jest za młody. Jak przekroczę 30-stkę to przestanie mi to przeszkadzać
No o kimś trzeba plotkować ;D
Mati pisze:nooo, nie śpię po nocach i w ogóle ;DDksiężycówka, weź Ty do niego w końcu zadzwoń bo nie widzisz że on czeka na Twój telefon?
Jasny czort... A ja nie śpię, by na bieżąco śledzić rozwój wydarzeń

księżycówka pisze:Księżycówka jestem. To wystarczypracocholik pisze:Jak w takim razie mogę się do Pani zwracać?
Obiecuję poprawę

(...)
You took my breath away
As I do tonight
(...)
You took my breath away
As I do tonight
(...)
- ksiezycowka
- Weteran

pracocholik
- Uzależniony

- Weteran

pracocholik
- Uzależniony

Nie chciałem, by ktokolwiek mój post odczytał jako jakąkolwiek formę reklamy - miałem na myśli produkty międzynarodowych koncernów o ugruntowanej pozycji na rynku.
(...)
You took my breath away
As I do tonight
(...)
You took my breath away
As I do tonight
(...)
- pani_minister
- Administrator

Dobrze, że nie wydziurkowane, jak na przyprawach![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Dobrze, że nie wydziurkowane, jak na przyprawach
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Ostatnio zmieniony 07 paź 2009, 17:13 przez pani_minister, łącznie zmieniany 1 raz.
Durex zwykle ma 4 lata. Zawsze patrzę na datę ważności, bo panicznie boję się wpadkiksiężycówka pisze:Orientuje się ktoś jaka jest plus minus data ważności prezerwatyw?
Dziwne, że nie wszyscy umieszczają taką informację na opakowaniu. Co to za marka?"Znacznie lepiej poruszać się po tej drodze z piwem i chipsami w ręku, z dużą ilością seksu i nad grób dotrzeć wycieńczonym i zużytym, ale z okrzykiem: Było warto! Cóż to była za wspaniała podróż!"
Wróć do „Wszystkie inne tematy”