: :!: , a dokładnie pobudzając łechtaczke, czy do tego jest równeiz potrzabna penetracja paluszkiem pochwy
:
Moderator: modTeam
: :!: , a dokładnie pobudzając łechtaczke, czy do tego jest równeiz potrzabna penetracja paluszkiem pochwy
:
). Każdy facet sie masturbował ale gdy przezył ten pierwszy raz z dziewczyna to chciał by przezywac orgaz juz tylk w taki sposób (chociaz nie zawsze mu to wychodzi :wink: )
nicze jąca pisze:Wszyscy o tym orgazmie wciąż, ale ja zabardzo nie wiem czym w koncu ten orgazm jest, masturbuje sie i jest to przyjemne, czuje rozładowanie, ale czy to male koncowe uczucie, ktore mowi mi ,,no juz wystarczy" czy to w pewnym sensie tez jest orgazm, podczas stosunku tez nie czuje nic wiekszego jesli chodzi o fizycznosc niz to małe cos co moge uczynic sama, aj niby mowi sie trzeba czasu, ale po tym forum wyglada na to, ze wszyscy odrazu sa perfect, a tylko ja jedna sie jakas pochrzaniona urodzilam.
nicze jąca pisze:Wszyscy o tym orgazmie wciąż, ale ja zabardzo nie wiem czym w koncu ten orgazm jest, masturbuje sie i jest to przyjemne, czuje rozładowanie, ale czy to male koncowe uczucie, ktore mowi mi ,,no juz wystarczy" czy to w pewnym sensie tez jest orgazm, podczas stosunku tez nie czuje nic wiekszego jesli chodzi o fizycznosc niz to małe cos co moge uczynic sama, aj niby mowi sie trzeba czasu, ale po tym forum wyglada na to, ze wszyscy odrazu sa perfect, a tylko ja jedna sie jakas pochrzaniona urodzilam.

Anabell pisze:Chłopcy czy to prawda z tym ze wy liżąc kobiete i doprowadzajac ja do szczytu macie pote obrzydzenie po stosunko np jak kobieta chce sie całowac nie boicie sie ze jej moze to niesmakować??? :720: :wink: :oops:

krzys pisze:A Ty "nicze jąca" mysle ze jeszcze nie spotkałas tego swojego , własciwego faceta , a doznania sexualne kobiety z wiekiem narastaja , wiec nic sie nie martw !?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 603 gości