a rozum bezcennyHaro pisze:Patelnia Tefala + olej Kujawski + 2 minuty czekania na rozgrzanie oleju

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

kobiety zwykle zaspokajają się procentamiDzindzer pisze:I myślisz, ze moja ciekawość zaspokoiłeś tymi procentami
a co do przeprowadzki to tylko sprawa spakowania walizek. tylko że w styczniu. dla sceptyków - takie pokoje bardzo często wynajmowane są na semestry.
Ja nigdy w takim wypadku nie bywam omijana w zaproszeniach ;PMijka pisze:Pod warunkiem, że jesteś zaproszona
http://enemef.pl/repertuar.php?idM=2Mijka pisze:jaki?
Dla mnie i tak sprawa mocno źle pachnie, ale trzymam kciukiMati pisze:ja tam nie wiem, ale Ona sama tak powiedziała

księżycówka pisze:Dla mnie i tak sprawa mocno źle pachnie, ale trzymam kciuki
Blazej30 pisze:co do przeprowadzki to tylko sprawa spakowania walizek. tylko że w styczniu
Nowy rok, nowe lokum, fajnie

księżycówka pisze:Ja nigdy w takim wypadku nie bywam omijana w zaproszeniach ;P

księżycówka pisze:http://enemef.pl/repertuar.php?idM=2
Na "Once"mi bardzo zależy

Wiem, że fajny. Normalnie za enemefam średnio przepadam, ale na ten jak zobaczyłam od razu pojechałam kupić bilety.Mijka pisze:Fajny maraton, 1 filmu nie widziałam. Once zobacz koniecznie![]()
Jest straszny, a historia się beznadziejnie kończy.Mati pisze:ostatni tom, jest na prawdę b. dobry, trzyma w napięciu, wyjaśnia wszystko i to w taki sposób, że mi szczęka opadła...
Przecież te filmy są koszmarneMati pisze:zrobię sobie długi maraton filmowy...

księżycówka pisze:Jest straszny, a historia się beznadziejnie kończy.
księżycówka pisze:Przecież te filmy są koszmarne
Marissa pisze:Oh, jaki ty nieświadomy
księżycówka pisze:historia się beznadziejnie kończy.

księżycówka pisze:Ej, ja też to czytałam i mi się podobało.

Dokładnie tak
ma w sobie coś, no choć mówię, jest strasznie przyspieszony w końcówce Blazej30 pisze:wie ktoś może jak w wordzie 2007 "oblać" zdjęcie tekstem?

Mijka pisze:Jak spotykam takie szczęśliwe małżeństwa, jak to mojej koleżanki z lo, to kusi, żeby nigdy nie wychodzić za mąż
Smutni ludzie to ten najgorszy gatunek.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 734 gości