Zdrzemnęłam sie niecała godzinkę i obudziłam zniesmaczona, śnił mi sie ten trójkąt koszmarek

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Dzindzer pisze:Zdrzemnęłam sie niecała godzinkę i obudziłam zniesmaczona, śnił mi sie ten trójkąt koszmarek

Ale nie, musiało mi się przyśnić to coś, fuujjj

A ja dzisiaj ograłem do zera dwu kumpli. Ale bilard robi się nudny. Czas nauczyć się snookera.Imperator pisze:Ale niefart dzisiaj. Jacieżniepie...Przegrywałem 6:0, graliśmy do 7. Zacząłem gonić wynik - chłop się mylił, a ja kończyłem w jednym podejściu. I tak cztery partie pod rząd. Szkoda, że w tej czwartej ostatnią czarną wbiłem se z białą

Mijka pisze:jest metamorfoza retrow końcu
![]()

księżycówka pisze:Mati, idź i się baw dobrze.
księżycówka pisze:Na jednej świat się nie kończy
Imperator pisze:księżycówka napisał/a:
Jesteśmy z Impkiem gwiazdy!
I to jasne gwiazdy.
Imperator pisze:I to jasne gwiazdy.

i w tym czarnym z perełkami i woalką. Wszystko bardzo kobieco i te czerwone usta 
Dzindzer pisze:Ja chyba źle wygladam z czerwienia na ustach
laseczka nie odpisywała, to uznałem, że zostaje w pracy i poszedłem spać, a ona się po godzince nie całej pokazała i czekała, aż ja się zjawie
normalnie jak w taniej komedii dla TVNu...
Blazej30 pisze:kobiety http://wiadomosci.gazeta...._wymarzony.html

Imperator pisze:Masz rację Błażej. Od dziś nie będę zwracał uwagi na kobiety. Jak widać, same szmiry. Ja swój honor mam.![]()

Nemezis pisze:Ja, młoda dupeczka, usłyszałam, że się postarzałam. Od tej pory będę wysyłać fotki tylko tym, którzy wiem na pewno, że skomplementują, bo inaczej wrócą mi stare kompleksy w nowym wydaniu
. A czy skomplementuję, tego nie wiesz - może warto zaryzykować? Nemezis pisze:Btw. grasz?
Fajni jesteście ![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
lollirot pisze:Na szczęście nasi wymagający panowie mogą uniknąć takich pań, kiedy zostaną uświadomieni przez artykuły na gazeta.pl, powszechnie znany i poważany portal psychologiczny ze specjalizacją "relacje damsko-męskie"

Imperator pisze:To już wiesz, czemu się nie chcę żenić. Dzięki uświadomieniu przez gazeta.pl
lollirot pisze:na szczęście, ponieważ nie są za inteligentni , mogą nigdy nie dostrzec, jakiego mają pecha
Dzindzer pisze:lollirot napisał/a:
na szczęście, ponieważ nie są za inteligentni , mogą nigdy nie dostrzec, jakiego mają pecha
I właśnie dlatego wybieramy tych mniej inteligentnych, by nam z naszych szponów gazety.pl, onety i inni wielcy eksperci nie wyrwali naszych ofiar.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 672 gości