PFC pisze:Abstrahując od faktu, że przeciętny śmiertelnik nie potrafi trafić w drzwi stodoły z 50 metrów.
Ja potrafię trafić wróbla z 50 m

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
PFC pisze:Abstrahując od faktu, że przeciętny śmiertelnik nie potrafi trafić w drzwi stodoły z 50 metrów.

Mijka pisze:Ale te 11 h w pociągu i w ogóle, zresztą chyba za szybko dla mnie, żeby się spotkać.

ale to forum jest najfajniejsze. taki wice tam lecą że musiałem zamontować wycieraczki na ekranie. a poza tym to zawsze lepiej dogadywałem się z kobietami. wiecie - przyjaciel przylepa.Dzindzer pisze:to już nie ma do czytanie czegoś dla facetów, względnie bez podziału na płcie
Dzindzer pisze:Prowokacja.
Możliwe, nawet bardzo możliwe. A może prawda.
ostracyzm jaki mnie spotkał w reakcji na mój comin out (czy też choćby Teda) potwierdza to że wiele kobiet tak myśli. dziś facet alfa to wymuskany przydupas z solarium i siłowni, w bmw tatusia o ambicjach przedszkolaka i prowadzeniu tirówki.Dzindzer pisze:facet lat 25 będący prawiczkiem to coś przynajmniej dziwne
Blazej30 pisze:dziś facet alfa to wymuskany przydupas z solarium i siłowni, w bmw tatusia o ambicjach przedszkolaka i prowadzeniu tirówki.
Blazej30 pisze:coś mi tu śmierdzi
Nie tylko kobiety tak maja. Myślę, że u większości facetów zapala się lampka ostrzegawcza kiedy dowiadują się, że 25-letnia kobieta jest dziewicą.Blazej30 pisze:ostracyzm jaki mnie spotkał w reakcji na mój comin out (czy też choćby Teda) potwierdza to że wiele kobiet tak myśli.
Pewnie chce w ten sposób ukryć marżę dla siebie aby nie być oskarżonym o spekulację biletami, która jest zakazana.Blazej30 pisze:facet chce 50 zł za przesyłkę. a w cenniku poczty paczka priorytetowa z zadeklarowaną wartością to tylko 15 zł. kupował ktoś kiedyś bilety na allegro?
w odpowiedzi na maila dostał tekst "proszę o cierpliwość, bilety wysyłamy w kolejności zamówienia" 40tys biletów
Zaq pisze:kiedy dowiadują się, że 25-letnia kobieta jest dziewicą.
), wzbudza wszechobecne westchnienia i spojrzenia, nie głupia ani nic...no normalna 22-letnia dziewczyna, studentka, lubi imprezy...i miała jak na razie jednego faceta przez pół roku i nadal dziewica

a ha. a jak pokazałem zdjęcie na forum to wszystkie pisały że wyglądam normalnie. tylko tanebo napisał coś innego.Dzindzer pisze:tylko sie nie obrażaj, że nie jestes dla mnie obiektem seksualnym.
a ja nie bardzo. Mati, opisałeś ostatnio nieudaną randkę. poszedłbyś na drugą? przespał się z nią? nie wszyscy biorą co biega i an drzewo nie ucieka.Mati pisze:a np. się dziwię mojej koleżance...

Blazej30 pisze:nie wszyscy biorą co biega i an drzewo nie ucieka.

szczerze mówiąc to chciałem wkleić to do śmiesznych. ale wkleiłem tu.Dzindzer pisze:A tak szczerze to czemu się tak bardzo przejmujesz i ekscytujesz jakimiś durnotami z netu
po twojej reakcji już nie.Dzindzer pisze:Zwłaszcza, ze prawdziwość ich jest wątpliwa
Blazej30 pisze:a jak pokazałem zdjęcie na forum to wszystkie pisały że wyglądam normalnie.
rozumiesz o co chodzi? Blazej30 pisze:Mati, opisałeś ostatnio nieudaną randkę. poszedłbyś na drugą? przespał się z nią? nie wszyscy biorą co biega i an drzewo nie ucieka.

Dzindzer pisze:Fajnie jest mieć taka moc
Blazej30 pisze:a ha. a jak pokazałem zdjęcie na forum to wszystkie pisały że wyglądam normalnie.

Dzindzer pisze:Niestety nie, ale siłą woli próbuje takie wyhodować.
wszystko niby ok, ale po nich wpada jeszcze takich kilka...i niestety am przyjemnosć je znać
masakra...ja jak miałem 16 lat to grzecznie z Kamcią za rączkę spacerowałem o tej porze 
lollirot pisze:Bo wyglądasz spoko. Ale niestety znamy Cię z takiego a nie innego forum, na którym piszesz takie a nie inne rzeczy - i po sprawie

Imperator pisze:a ostatnio grałem z kolegą o kawę w klubie i prowadzilem 6:3 ale źle se wyszedłem na czarną meczową i potem gość odbił 4 partie z rzędu i wygrał 7:6. A jeszcze miałem ze dwie niemal 100% okazje by skończyć. Ech...
lollirot pisze:Lecę na miasto szukać elektro
liczy się PIERDOLNIĘCIE!!Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 725 gości