Maverick pisze:Ale za to kobiety maja dzien kobiet a mezczyzni nie maja dnia mezczyzn ;p
Bo chłopiec staje się męzczyzną, jak ojcem zostanie. A Dzień Ojca jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Maverick pisze:Ale za to kobiety maja dzien kobiet a mezczyzni nie maja dnia mezczyzn ;p
Mijka pisze:Nie wiem, nigdy się nad tym nie zastanawiałam i w dupie to mam szczerze mówiąc.
Mijka pisze:dostałam czerwone róże wczoraj, i posypały się smsy od znajomych, z pytaniem od kogo, bo widzieli jak paradowałam z nimi na trasie amok - pl piastów. hmm.
Dlaczego młode samce maja dzień chłopaka a dziewczynki dna dziewczyny nie mają

Andrew pisze:jednak napoisałem cos innego ...

Maverick pisze:aaa. Wklada jako chlopiec ale wyjmuje juz jako mezczyzna?

Mati pisze:kurde...żeby durexy kosztowały 10zł? no dobra, 9,50zł
Maverick pisze:To nie kefir zeby moglo sie zepsuc. Nie przesadzaj!
Leśny Dziadek pisze:na allegro 70 sztuk parę miesięcy temu za pięć dych kupiłem. Dobre ogumienie.

W ogóle opakowania 12 szt. są bardziej opłacalne. Ostatnio była promocja w Super-Pharmie i Elite kupiłam za 21 zł zdaje się.Maverick pisze:To znajdz jakies tanie zrodlo. 10 zl? Tyle to na najdrozszych stacjach kosztuja. Ja za 12 pak place w aptece gora 26 zl.
No!Nemezis pisze:weekend!
I duuuużo sexu! 
Mati pisze:widzę, że weekend gruby był, bo wszyscy jeszcze śpią...tudzież leczą kaca...tudzież jeszcze nie wrócili
księżycówka pisze:No! I duuuużo sexu!

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 704 gości