Imperator pisze:Nie sądzę - nie mam wprawy w byciu gwiazdą wieczoru.
Założę się, że nie doświadczenie jest tym, czego księzycówka będzie wymagać od swej gwiazdy
jakiekolwiek dłuższe wypowiedzi tekstowe muszę niestety odłożyć do jutra.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Imperator pisze:Nie sądzę - nie mam wprawy w byciu gwiazdą wieczoru.
Mijka pisze:no 3 noce to dla mnie maksimum

Mijka pisze:ani razu nie zasnęłam w tym kinie

księżycówka pisze:Więcej nie dałabym rady - źle się czuję.
Nemezis pisze:Macie jakieś dobre sposoby na bóle mięśni? Ponad dwa tygodnie chodzę na siłkę i umieram za każdym razem po. Wanny tu niestety nie mam, żeby się na ciepło powylegiwać, masażysty brak
Nemezis pisze:Macie jakieś dobre sposoby na bóle mięśni?
Nemezis pisze:Ponad dwa tygodnie chodzę na siłkę i umieram za każdym razem po.
Pegaz pisze:Alkohol, acz wtedy traci sens sam wysiłek.
lollirot pisze:Przemóc się i rozciągać.
lollirot pisze: Jak często chodzisz?
Szkoda tylko, że po zajęciach jem jak szalona, cały czas mogłabym mięso chłonąć. Chciałam zaciągnąć pasa, bo miesięcznie kilka ładnych stówek koszcą te rehabilitacje, ale przy obecnych potrzebach żywieniowych nie da rady Yasmine pisze:Straszliwie za Wami tęskniłam!!
Yasmine pisze:Mam pierwszy naprawdę wolny weekend od... nie wiem, chyba początku wakacji. Zapomniałam już jak to jest, kiedy się je śniadanie w łóżku.
Yasmine pisze:one żrą na potęgę
Yasmine pisze:że ona z chęcią by go też zażarła.

Mati pisze:więcej niż taki pies w rozmiarze rotweilera?

Yasmine pisze:No, ale rekordu tego oswojonego hipopotama (nie wiem czy ktoś oglądał program z Martyną Wojciechowską) nie pobije
księżycówka pisze:Yasmine napisał/a:
A gdzie
jest Ted
Dożywotni ban.

księżycówka pisze:Dożywotni ban.Yasmine pisze:A gdzie jest Ted
Yasmine pisze:Dżindżer masz świniaki? Mam nadzieje, że nie parka. W ogóle przy dwóch świnkach to chyba zbankrutujesz na jedzeniu, one żrą na potęgę! I kupkają na potęgę (ale i tak jest lepiej od kiedy przerzuciłam się z trocin na granulat). Moja świnka też cała dygotała po przyniesieniu do domu. I bardzo długo zajęło jej oswojenie z całą sytuacją.
Ja mam teraz dodatkowo króliczka przesłodkiego, czarne cudo. Ale ze świnką się jeszcze nie poznali, bo boje się, że ona z chęcią by go też zażarła
.
Wujo Macias pisze:Żal.pl, Jakżetotak.pl oraz bezsensu.pl z mojej strony.

Dzindzer pisze:Wujo Macias pisze:Żal.pl, Jakżetotak.pl oraz bezsensu.pl z mojej strony.
Odsyłam do regulamin.pl

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1390 gości