Skutki onanizmu- samozadowalania...
Moderator: modTeam
Skutki onanizmu- samozadowalania...
Wiadome ze dosc duzo ludzi to robi ale jak to sie ma w okresie czasu na sexualnosc człowieka? Pytanie stawiama kobietom i facetom. Dosc zadko uprawiam sex z dziewczyna i pomagam sobie ... i mam obawy przed robieniem tego bo ... boje sie ze na starosc bede mniej sprawny !? Że nie stanie mi za 10 lat ?!
Zgodnie z dowcipem... wnuczek pyta dziadka ile to razy robi bo On 4 dziennie a dziadek na to 2, po kilku latach przychodzi wnuczek i pyta dziadka ile On moze - znowu odpowiada 2. Dziadek pyta wnuczka a ile On? 1! ! ! !
Czy ma to coś z prawdy?
JAK TO JEST ? ? ?
Zgodnie z dowcipem... wnuczek pyta dziadka ile to razy robi bo On 4 dziennie a dziadek na to 2, po kilku latach przychodzi wnuczek i pyta dziadka ile On moze - znowu odpowiada 2. Dziadek pyta wnuczka a ile On? 1! ! ! !
Czy ma to coś z prawdy?
JAK TO JEST ? ? ?
- Lady_Jesika
- Uzależniony

- Weteran

- Weteran

nie slyszeliscie okreslenia "czarni"? nawet ostatnio jakiies dwie szychy ze szczecinskiego LPR jechaly pociagiem i spiewaly "czarnych powiesimy, Swiatowida postawimy" ... - to chyba wystarczajaca przeslanka dla katolikow chcacych do tej pory na nich glosowac?
ale zeby nie byl taki masakryczny OFF to powiem ze ja kiedys 10 miesiecy wytrzymalem
ale zeby nie byl taki masakryczny OFF to powiem ze ja kiedys 10 miesiecy wytrzymalem
soul of a woman was created below
i widze ze wszystko jasne, ale to nie jest taz ze z czasem - np. podczas sexu zdolność nazwe to erotyczna jest okreslona? Np. bede mial 100000 orbgazmow, ale jesli przez onanizm doznam 890000 to juz nieduzo pozostaje na doznania sexualne! ! ! Czy jest taki limit? Wiem ze onanizm ma rowniez dobre strony- podnosi cisnienie ... ale czy to nie jest tak ze podczas uzywania sexu to siada ? A gdy sie pomaga to bardziej siada ? ? ?
- Sir Charles
- Weteran

Dla organizmu nie ma roznicy czy piesci cie reka twoja czy kolegi
ale moze ma dla psychiki ?:D
No dobra z tym kolega zart, mowa o kolezance
Gdzies keidys czytalem ze moze miec negatywny wplyw na seks, jesli dotykasz sie czesto(zbyt czesto? tylko jak to okreslic jak kazdy ma rozne potrzeby?) i w okreslony sposob. Wyglada na to ze fiut sie przyzwyczaja do pewnego spsobu pieszczenia i nie chce inaczej
ale w sumie jakby mi ktos lodzika robil(w sensie kolezanki
) to raczej na pewno by sie podniosl 
No dobra z tym kolega zart, mowa o kolezance
Gdzies keidys czytalem ze moze miec negatywny wplyw na seks, jesli dotykasz sie czesto(zbyt czesto? tylko jak to okreslic jak kazdy ma rozne potrzeby?) i w okreslony sposob. Wyglada na to ze fiut sie przyzwyczaja do pewnego spsobu pieszczenia i nie chce inaczej
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
- Sir Charles
- Weteran

- Weteran

karol
Była kiedyś taka strona www.onjestdoniczego.com.pl co za bzdury tam powypisaywali i to niby opisy tych co mają problemy z sexem jak kobiety tak i faceci a wine za to obarczają własnie to ze sie anonizowali , normalnie mnie powaliło
:547: a nadgarstki powykrecało ! jak to czytałem , wiec póki najstarszy jestem na tym forum wiec mówie ! nic Ci na starosc nie bedzie , póki co ja dalej uprawiem sex prawie codziennie !!!! wiec :564:
:547: a nadgarstki powykrecało ! jak to czytałem , wiec póki najstarszy jestem na tym forum wiec mówie ! nic Ci na starosc nie bedzie , póki co ja dalej uprawiem sex prawie codziennie !!!! wiec :564:ja też nie wierzę w te brednie, co pewnie jakiś 'mądry' ksiądz wymyślił. mogę tylko powidzieć, że jak robisz to cały czas tą samą ręką to penisek się troszkę skszywia
np. jak robisz to prawą ręką tylko to ci się skszywia na lewo 
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

- Lady_Jesika
- Uzależniony

tika pisze:Jak by to wszytsko bylo prawda to wszyscy byli by bezpłodni z pousychanymi rekoma i bog wie jeszcze co :p
tak.Onanizm to nic innego jak rozladowanie napiecia seksualnego,ktore jest nieodlaczna czescia naszego zycia.
Oczywicie sa przypadki uzaleznien od tego,tak jak i sa uzaleznieni od seksu.
Nie sadze aby onanizm prowadzil do powaznych zaburzen,nie dajmy sie zwariowac
No tak tak, nie dajmy sie zwariowac tylko ja o wiele przyjemniejszy uwazam sex, wiec dzis od znowu koncze z onanizmem : D
Hmmm ciekawe jak przezyc bez onanizmu - jesli sie nie jest teraz z dziewczyna : | Moze ktos ma jakis sposob sprawdzoooony !?!?! Cwiczenia - wiem, ale co zrobic jesli siedze w domu calymi dniami ucze sie do sesji i mi sie zechce? NORMALNIE NIC NIE WYBIJE MI TEGO Z GLOWY! eh
Hmmm ciekawe jak przezyc bez onanizmu - jesli sie nie jest teraz z dziewczyna : | Moze ktos ma jakis sposob sprawdzoooony !?!?! Cwiczenia - wiem, ale co zrobic jesli siedze w domu calymi dniami ucze sie do sesji i mi sie zechce? NORMALNIE NIC NIE WYBIJE MI TEGO Z GLOWY! eh
- Krzych(TenTyp)
- Weteran

karol
jaTOja pisze:nie - nie podniecam dziewczyny i nie ma ochoty na seks ! Ostatnio powiedziala mi ze nie chce jak ja dotykam lub całuje i tłumaczy to wszystko BLOKADĄ UMYSŁU ! ! ! <szok> i co ja biedny mam poradzic? Jesli to uwazasz za zdrade to ją zdradzam ... : |
Zmien jak najszybciej parterkę , za niedługo bedziesz miał przez Nią problemy , albo nabawisz sie nerwicy !
kocham - i ciezko mi bedzie sie z rozstac, tym bardziej ze Ona czuje to samo do mnie [tak misie zdaje] . Dodam ze wczesniej było wspaniale i ... mam nadzieje ze niedslugo bedzie podobnie.
PS> nerwice to juz czesciowo mam ; ) czuje ze osiwieje niedlugo : D
PS> nerwice to juz czesciowo mam ; ) czuje ze osiwieje niedlugo : D
Ostatnio zmieniony 08 lut 2005, 04:22 przez jaTOja, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja nie mogę.... limity na walenie konia?! Ja to robię wtedy kiedy mam na to ochotę i nie będę się ograniczał, bo po co :566: Jak bym miał teraz stałą partnerkę to na pewno bym to robił rzadziej, bo nie miałbym takiej potrzeby 
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”