Chodzilo mi tylko o to, ze nigdy nie wiadomo co zycie przyniesie i jak my sie zmienimy
Pozdrawiam
Moderator: modTeam
A czy dopuszczasz mozliwosc zmienienia swojej orientacji seksualnej w przyszlosci?

sarah pisze:Chodzilo mi tylko o to, ze nigdy nie wiadomo co zycie przyniesie i jak my sie zmienimy
A czy dopuszczasz mozliwosc zmienienia swojej orientacji seksualnej w przyszlosci?
Maverick pisze:Orientacja seksualna to cos z czym sie rodzimy wiec zmiana jej to tak jakby mi miala 3 noga wyrosnac. No moge ew zostac bi. I nie wykluczam tego![]()
cholo pisze:Dla mnie jest to przykre, bo nie ma perspektyw i jest wbrew naturze, która zawsze nam udowadnia - prędzej czy później - że mamy czynić jak nakazała.
Cholo

Król Maciuś pisze:Zazdrość na pewno i to chyba jednak nie mała :568:
Kiedys sama się zastanawiałam jakby to było z dwoma facetami, wydaje mi się, że bardzo przyjemnie:) Choc z drugiej strony nie wiem czy bym się a to odważyła.....?
owszem marzy mi sie takie cos ale pewnie i tak nie selnie tego nigdy.
Wiem jedno zaden z nich nie moglby byc moim stałym partnerem.

Maverick pisze: Tylko ze tu malo osob uprawialo seks w trojkatach raczej i dlatego tak to jest...
bylam w trójkacie i czworokącie <badz jak kto woli w kwadracie>
ps. o co chodzi z tym zakazanym wyrazem ?

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 665 gości