Na wstepie chciałbym prosić aby nikt pułci męskiej nie odpowiadam na pytanie, gdyż jest to pytanie tylko dla kobiet.
Kobiety wpisujcie rzeczy które waszym zdaniem Facet powinien wiedziec albo o których powinien sie dowiedzieć. Tylko z góry prosze abyście sie nie rozpisywały tylko pisały konkrety. Kto wie moze dzieki temu lepiej was zrozumiemy.
Przykłady:
1) Ubóstwiam świadomość, że mąż opowiada kolegom, co mu robie w łóżku. Mam nadzieje, że są zazdrośni jak cholera.( Napisała Sulia 28 lat )
2) Dla mnie organem seksualnym jest całe moje ciało, a nie tylko pochwa ! ( Kate 25 lat )
3) Orgazm to nie tylko prezent od mężczyzny, musze sama na niego zapracować. ( Alicja 34 lata )
4) Lubie kiedy bierze mnie za ręke i prowadzi do sypialni ( Dorota 27 lat )
5) Każdego kochanka uczyłam jednego: wsuwaj powoli, wysuwaj szybko. ( Rose 23 lata )
6) Duże są najlepsze, uwielbiam jak wypełnia mnie po brzegi. ( Jenna 20 lat )
Przykłady pochodzą z książki która mam zeby dowiedziec sie czegos nowego o pragnieniach kobiet, chciałbym również dowiedziec sie czegos od Kobiet na tym forum.
Mam nadzieje ze podejdziecie do tego poważnie !
Pozdrawiam ![/b]
TYLKO DLA KOBIET !!!
Moderator: modTeam
Też tego nie rozumiem..Niektórych spraw nie można omówić ogólnikowo. Każda kobieta jest inna i jeśli napiszę że strasznie podnieca mnie jak facet delikatnie głaszcze mnie po brzuchu i piersiach to może być to tylko wskazówka..w końcu może trafić się tak, że dziewczyna z którą będziesz nie będzie lubić takich pieszczot tylko inne..hmm to wszystko jest dziwne wszędzie czytamy o strefach erogennych i dużo się o tym mówi. A ja jestem jednak zdania że każda z nas ma własne strefy erogenne i własne upodobania dlatego metoda poznawania swoich ciał nawzajem krok po kroku jest najlepsza, szczera rozmnowa również...myślę że zamiast czytać książki łatwiej będzie dojść do celu czytając reakcje ciała twojej kobiety 
-
Keplianica
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”