Zboczenia
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran

właśnie co z wami słodkie panie - czemu ten ekshibicjonizm przypisany jest tylko facetom. Czy macie za mało werwy - a może byście chciały tylko odwagi brakuje ?
a co do tego pieska to myślicie że może to mieć jakieś następstwa dla tej pani. Czy piesek mógł zapłodnić ją ? I w ogóle jak to jest z pieskiem.
a co do tego pieska to myślicie że może to mieć jakieś następstwa dla tej pani. Czy piesek mógł zapłodnić ją ? I w ogóle jak to jest z pieskiem.
odnosnie pieska, przypomnial mi sie dowcip ktory przebiegał identycznie jak opisana sytuacja, czyli piesek zapial panią tylko ze 20 latke i zamiast do szpitala to wezwala sobie lekarza do domu, ale tak sie akurat zlozylo ze tatus wrocil do domu. pan doktor po ogledzinach zawolal ojca i poprosił zeby zięcia przytrzymal albo kaganiec mu zaozyl bo strasznie agresywny...
ptaszek pisze:Jasta20 pisze:a robienie kupy na rękę nie jest zboczeniem?
dla mnie jest! a fujj!
a do buzi? <belt1>
o fuuuuuj! <belt1>
ja sobie czegos takiego nie potrafie wyobrazic nawet! ochyda!
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
no a nekrofilia? <boje_sie>
ja kiedyś miałam znajomego, którego fetyszem była bielizna...niby nie szkodliwe, ale mnie krew zalewała, jak wracając do pokoju z herbatą przyłapałam go z nosem w moich majtkach :565:
ja kiedyś miałam znajomego, którego fetyszem była bielizna...niby nie szkodliwe, ale mnie krew zalewała, jak wracając do pokoju z herbatą przyłapałam go z nosem w moich majtkach :565:
Some things in life are like fucking for virginity - you know it's pointless but it feels so good that you just don't want to stop.
- ksiezycowka
- Weteran

nikifor pisze:właśnie co z wami słodkie panie - czemu ten ekshibicjonizm przypisany jest tylko facetom. Czy macie za mało werwy - a może byście chciały tylko odwagi brakuje ?
A kto niby powiedział, że to tylko męskie zboczenie ?
Pewnie, że i kobiety takie coś mają. Ale dużo mniej takich jest, bo akurat na to cierpią głównie panowie i tyle. Są zapewne jakies zboczenia częściej występujące u kobiet.
http://www.republika.pl/xuzon/ <- takie coś mi kolega wysłał o zboczeniach
wszelkie zblizenia ze zwierzetami sa dla mnie zboczeniem.
Mysiorek a wg Ciebie, jaki sa zboczenia ?
PUZON <YhY>
tak na powaznie, uwazam ze duzo kobiet ma Andromimetofilie
Aulofobia - dewiacja polegająca na obsesyjnym lęku przed instrumentami muzycznymi, które kojarzą się z członkiem.
PUZON <YhY>
tak na powaznie, uwazam ze duzo kobiet ma Andromimetofilie
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
"Flatufilia - Rzadko spotykana dewiacja, w której bodźcem seksualnym są gazy jelitowe kierowane na twarz lub do ust partnera. "
<rofl2> <rofl2> <rofl2>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
- Leanan Sidhe
- Entuzjasta

- Entuzjasta

Jasta20 pisze:jezeli chodzi i rózne halo to polecam ksiazke Lwa Starowicza "listy intymne"
tam mozna poczytac o zboczeniach!
haha! jak mialam jakies 12-13 lat to znalazlam ta ksiazke w piwnicy i czytalam wieczorami pod koldra
a co do nekrofilii slyszalam taka historie (podobno prawdziwa).
Byla dziewczyna, ktora na kazdej imprezie sypiala z innym i w ogolnie o siebie nie dbala, opinie tez miala nienajlepsza. kiedys poszla na jakies badania, cos tam jej sie dzialo i w wyniku tych badan odkryto ze dziewczyna ma w sobie "robaczki" ktore pochlaniaja cialo zmarlego czlowieka!! blyy..... nie bede sie rozwodzic, ale ostatecznie okazalo sie ze jeden z jej "imprezowych" partnerow byl nekrofilem.... okropienstwo
:|:|- Leanan Sidhe
- Entuzjasta

sabinka pisze:w wyniku tych badan odkryto ze dziewczyna ma w sobie "robaczki" ktore pochlaniaja cialo zmarlego czlowieka!! blyy..... nie bede sie rozwodzic, ale ostatecznie okazalo sie ze jeden z jej "imprezowych" partnerow byl nekrofilem.... okropienstwo:|:|
A właśnie zaczęłam jeść kolację...
Ale już nie dokończę

Let me sleep all night in your soul kitchen
sabinka pisze:Byla dziewczyna, ktora na kazdej imprezie sypiala z innym i w ogolnie o siebie nie dbala, opinie tez miala nienajlepsza. kiedys poszla na jakies badania, cos tam jej sie dzialo i w wyniku tych badan odkryto ze dziewczyna ma w sobie "robaczki" ktore pochlaniaja cialo zmarlego czlowieka!! blyy..... nie bede sie rozwodzic, ale ostatecznie okazalo sie ze jeden z jej "imprezowych" partnerow byl nekrofilem.... okropienstwo
<belt1> jejku Sabinka gdzie Ty takie rzeczy znajdujesz
Some things in life are like fucking for virginity - you know it's pointless but it feels so good that you just don't want to stop.
- Krzych(TenTyp)
- Weteran

Leanan Sidhe pisze:sophie pisze:Chyba homoseksualne
No też tak właśnie myślę, ale Foxy mogła mieć coś innego na myśli.
Nie wyobrażam sobie kobiety, która jest heteroseksualna i biega za swoim mężczyzną z np.przyczepionym, sztucznym penisem![]()
He he <bicz2>
racja, wiem jak to jest u kobiet biseksualnych
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
sabinka pisze:a co do nekrofilii slyszalam taka historie (podobno prawdziwa).
Byla dziewczyna, ktora na kazdej imprezie sypiala z innym i w ogolnie o siebie nie dbala, opinie tez miala nienajlepsza. kiedys poszla na jakies badania, cos tam jej sie dzialo i w wyniku tych badan odkryto ze dziewczyna ma w sobie "robaczki" ktore pochlaniaja cialo zmarlego czlowieka!! blyy..... nie bede sie rozwodzic, ale ostatecznie okazalo sie ze jeden z jej "imprezowych" partnerow byl nekrofilem.... okropienstwo
No coz, sa ludzie i parapety, ale zeby byc klamka? Choc szczerze mowiac mnie to jakos specjalnie nie rusza i apetytu bym nie stacil
foxy_lady pisze:wszelkie zblizenia ze zwierzetami sa dla mnie zboczeniem.
Zboczenia robiące komukolwiek krzywdę:
-jeśli pies stuka panienkę - do przejścia: psu i panience się chce! <kobita>
-jeśli facio grzmoci sukę po za rują - to już gwałt!!! <siekiera>

KOCHAJ...i rób co chcesz!
i z czego tu sie smiac ? to byl ochydny "dowcip"
a za ta dziewczyna co miala niby robaki w sobie, to bujda jakich malo. Poczytajcie sobe w ostatnim "przekroju" jak powstaje i roznosi sie plotka 
a za ta dziewczyna co miala niby robaki w sobie, to bujda jakich malo. Poczytajcie sobe w ostatnim "przekroju" jak powstaje i roznosi sie plotka People are all the same
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
- ksiezycowka
- Weteran