Jeden wielki wytrzeszcz <boje_sie> <boje_sie> <boje_sie>
Ps. A ty ronin nie masz się z czego tłumaczyć...
Luz
Moderator: modTeam
ZTF pisze:Seks nie służy do przyjemności tylko do prokreacji, i każdy szanujący prawa moralno-obyczajowe człowiek powinien o tym wiedzieć
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
...
:(:(:(:(:(:(:(
ZTF pisze:Seks nie służy do przyjemności tylko do prokreacji, i każdy szanujący prawa moralno-obyczajowe człowiek powinien o tym wiedzieć
i tez przedluzanie gatunku... Dziwią mnie tacy ludzie co mówia o sprawach których chyba nigdy nie poznali.
;)

tych samych wartosi odrzywczych , a jesli nawet ...to i tak bedziemy tesknic za schabowym
jak i do piwka po nim !<browar><aniolek2>
ZTF pisze:Panie Hardcore widzę iż u pana na bakier z tolerancją. Dlaczego w dość prymitywny sposób szkaluje pan moje poglądy na sfere życia intymnego???

ZTF pisze:Ronin jesteś obłudny i wyjątkowo chamski!! założyłeś temat w którym wulgarnie dałeś do zrozumienia(poprzez użycie słowa chcica) iż traktujesz podstawowe prawa natury jako okazję do robienia żartów i pośmiewiska.Zjawisko które nazywasz tak prostacką "chcicą" jest czymś normalnym naturalnym wpisanym w rolę istoty jaką jest kobieta.Czy to się komuś podoba czy nie
natasza pisze:Lubie seks.
Nigdy nie odmawiam swojemu partnerowi, bo sama mam zawsze ochotę kochać się.
Hyhy pisze:natasza pisze:Lubie seks.
Nigdy nie odmawiam swojemu partnerowi, bo sama mam zawsze ochotę kochać się.
Kochanie czytaj to kilka razy dziennie, dobrze dziewczyna mowi
Kurcze gdzie sie rodza takie dziewczyny<browar>
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 693 gości