pierwsza dziewczyna

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

grzegorz
Zaglądający
Zaglądający
pierwsza dziewczyna

Postautor: grzegorz » 28 maja 2005, 10:21

witam.mam 20 lat i od niedawna zacząlem sie spotykac z kolezanka ze studiow odemnie z roku, to bedzie moja 1 dziewczyna a ona juz miala jednego i w zwiazku ztym szukam pomocy.spotkalismy sie juz 5 razy, w czwartek bylem u niej do piatku, w czwartek w nocy pojechalismy zwiedzac jej miejscowosc i w pewnym momencie zjechala na bok, zaczelismy rozmawiac itd i skoczylismy na calowaniu, bylo super tylko w tym problem ze ja sie jeszcze niecalowalem nigdy(o czym ona wie) ale powiedziala ze mnie nauczy:) potem jak wrocilismy to wymienilismy sie fotkami(ona to zaproponowala 8) ) i poszlismy spac.Nastepnego dnia jeszcze na pozegnanie spytalem sie czy da :* noi dala tylko ze myslalem ze na pozegnanie bedzie zwykly calus bez jezyczka i tak troche glupio wyszlo, zanim jeszcze wsiadlem do busa to ze 2 razy pomachalem jej i ona mi, to dosc juz tego zanudzania:P teraz pytania:D.....
1-boje sie caly czas ze ona wkoncu zrezygnuje z uczenia mnie i poszuka sobie innego-doswiadczonego, czy wam to przeszkadza jak chlopak jest niedoswiadczony??
2-i teraz jak np bysmy sie spotkali to chyba pasowalo by sie chyba pocalowac na przywitanie nie? tylko jak?taki zwykly calus czy znowu z jezyczkiem? czy jak?
3-jeszcze jak gdzies chodzilismy to nietrzymalismy sie za reke:( a sie tak troche "wstydze" czy boje jak ona zareaguje jakbym ja zlapal za reke, czy nie za szybko?
4-wogule ze wszystkim sie boje wychodzic z inicjatywa:/ a wiem ze to zle (np w aucie jak sie calowalismy to ona nakierowala moja reke na jej tylek)
5-w piatek teraz bedziemy miec zjazd i pytala sie co w zwiazku z tym, ja chcialem bysmy na przywitanie dali sobie buziaka, ale ona powiedziala ze wolalaby jak narazie sie normalnie przywitac (czesc - czesc)woli by narazie nic niewiedzieli
co o tym sadzicie? o kazdym z pkt? prosilbym byscie skomentowali je, co wy sadzicie o nich z gory bardzo dziekuje
Awatar użytkownika
Noel
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Noel » 28 maja 2005, 10:29

a tak szczerze, Ty masz lat sporo mniej niz 20 prawda ?? tak z 15 moze 16 ??

szukasz problemow tam gdzie inni znajduja przyjemnosc, normalnie jak ginekolog ;-)

jak kocha to nauczy Cie i wycwiczy na swoj sposob, tak jak lubi, jak nie kocha to sie skonczy i tyle
grzegorz
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: grzegorz » 28 maja 2005, 10:37

serio mam 20 lat!! niewiem czemu niewierzysz, wiem ze moze i sa troche glupie obawy ale mam zle doswiadczenia z dziewczynami, zawsze szybko sie znajomosci konczyly, gora 2 spotkania i koniec!:/ tez bys mial pewnie tak glupie obawy po czyms takim, a napisalem ten post poto by mnie ktos podniosl na duchu i zebym sie przestal stresowac ze nic niebedzie z tego
Awatar użytkownika
Tom
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Tom » 28 maja 2005, 10:40

Podzielam racie kolegi <pijak> Nie mysl stary co i jak, Wcale nie musisz byc doswiadczony, dozo rozmawiaj z nio nie krępuj sie niczego to podstawa, Czego chcesz i czego oczekujesz laski to lubią a na pewno masz swoje aspiracje a co ma byc to będzie <browar> więc głowa do góry
Ostatnio zmieniony 28 maja 2005, 10:44 przez Tom, łącznie zmieniany 1 raz.
grzegorz
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: grzegorz » 28 maja 2005, 10:44

no tak tylko ze niektore moga wkoncu sobie podarowac role nauczycielki:/ mam sie niekrepowac? a jak zrobie cos zbyt smialego? to co?pomysli ze mi tylko o jedno chodzi, czyli wg was to wszystkie te moje obawy sa do d***??niemam sie nic a nic obawiac?:)

[ Dodano: 2005-05-28, 10:46 ]
i jeszcze jedno, juz z pare razy mi sie zdarzylo ze dziewczyna niechciala ciagnąć znajomosci nawet i nic niepowiedziala! zaczynala tylko cos wymyslac ze to czasu niema ze to ze tamto zamiast po prostu powiedziec co i jak, a ja sie nielubie domyslac wole jak mi to mowia wprost
Awatar użytkownika
Tom
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Tom » 28 maja 2005, 10:50

Rozumie cie
dobrze o co ci chodzi, Ja miałem kiedys podobno sytuacje jak ty tez miałem pierwszą dziewczyne i wszystko było spoko do czasu, bo ona miała juz paru chłopaków, dawała mi znaki zeby cos zaczeło sie dziac innego diabelskie zabawy itd <aniolek2> ale to zalezy od laski, jaki był jej poprzedni chłopak :) Bo ci byli własnie pokazują nowe rzeczy, dziewczyna jak czegos sprubuje to bedzie pewnie chciała robic to z obecnym chłopakiem. Jak narazie delkatnei bez obaw no i odrazu z sexem nie wyjezdzac to podstawa masz racje. Ja dziewczyna ci zaufa i bedzie to rzeczywiscie miłosc dojzała to wszystko jest przed tobą :))) pozdrawiam <browar>
grzegorz
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: grzegorz » 28 maja 2005, 10:54

"Ja miałem kiedys podobno sytuacje jak ty tez miałem pierwszą dziewczyne i wszystko było spoko do czasu" no wlasnie do czasu bylo spoko! co potem ona skonczyla bo sie jej znudzilo pokazywanie co i jak?
ciesze sie ze choc jeden mnie rozumie, moje obawy:), dzieki
Awatar użytkownika
Noel
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Noel » 28 maja 2005, 10:58

jesli facet zrobi cos smialego to dziewczyna powie "stop" i pomysli "podobam mu sie :D" malo ktora mysli "zboczeniec !!" jak juz jestescie ze soba po pocalunku :-)

bedzie Cie uczyc, bo tak Ty bedziesz taki jak ona chce w tych wzgledach, zobaczysz 8)
Awatar użytkownika
Tom
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Tom » 28 maja 2005, 11:02

Chciła czegos innego, byłem dla niej cały taki tylko jej, Teraz tak juz nie robie na początku rób dla niej wszystko a potem Rób co chcesz na co masz ochote, czasami idz na kompromis ale mniej swoje Ja Dziewczyny lubią Facetów z Charktrem Ludzie są jak zwierzęta <banan> Dziewczyna musi czuc sie bezpiecznie hehe kiedys byłme w ZOO i zobaczyłem cos co jednak mówi ze ludzie To małpy <pijak> a mianowicie były to czerone pupy koczkodanów tych małp <banan> i wiesz One miały takie krwite wystajace pupy

HHHHHeeeee teraz juz wiem czemu laski lubią jak facet ma TyłeK :P

Odbiegłem od tematu hmmm ale czy nie ma w tym analogii ze jestesmy zwierzętami troche lepiej rozumnymii ale zachowanai istnie zwierzęce pozostałyy <bicz1> <browar> <pijak>
grzegorz
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: grzegorz » 28 maja 2005, 11:06

a ja wlasnie raczej mysle ze pomysli zboczeniec! i dlatego mam i pewnie jeszcze chwile bede miec obawy przed tym,a jak bylem u niej to tez sie poprzytulalismy i niewiem jak to nazwac ale chyba tak pogilgali<LOL> po pleckach, bylo super i dlatego niechce zrobic nic co by ja speszylo
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 28 maja 2005, 11:21

Chyba sie zgodze z noelem ;] ten gosc niemoze miec 20stki :P.
Juz nawet nie dlatego ze niema pojecia co i jak. Po prostu akcje typu tutaj buzi buzi z dziewczyna ale w towarzystwie niech jeszcze nikt niewie :> przypominaja mi podstawowke :D, no moze jeszcze gimazjum (chodz w gim juz takich sytuacji niemialem :D).

Takze drogi grzesiu zanim zaczne sie wypowiadac na temat napisz prosze Ile masz naprawde lat ;]. Albo na jakiej uczelni studiujesz jaki kierunek i specializacja ;>
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)
grzegorz
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: grzegorz » 28 maja 2005, 11:26

polibuda w krakowie, wydzial fizyki technicznej i modelowania komputerowego, kierunek matematyka w finansach i bankowosci:>

[ Dodano: 2005-05-28, 11:35 ]
jak ktos niewierzy to niemusi sie wypowiadac na ten temat, ten post jest jak najbardziej powazny i szczery i oczekuje tez powaznym odpowiedzi na niego;)
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 28 maja 2005, 11:38

Zwracam honor ... chodz to niedokonca dowod ze naprawde jestes na studiach :P. No ale nvm jesli klamiesz i z jakis powodow zawyzasz wiek to wiedz ze zkrzywdzisz tym samego siebie :P, gdyz rady forumowiczow beda na wiek ktory podales ;].

Co do bardziej smialych posunienc ... ktos mowi ze masz jej odrazu reke do majtek wlozyc ;].
Tak jak juz ktos mowil, jesli posuniesz sie za daleko to ona cie przystopuje, i na pewno niepomysli ze jestes zboczek ;]. A ty zawsze mozesz posuwac sie powolutku, przy dluzszym namietnym pocalunku polozyc jej reke na posladku i poglaskac ;>. Niby przypadkiem delikatnie przejechac jej po piersi ;]. I po jej reakcjach bedziesz juz widzial czy mozesz sie posowac w najblizszym czasie dalej czy nie ;]
Obrazek

grzegorz
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: grzegorz » 28 maja 2005, 11:56

i wlasnie na takie odpowiedzi czekam jak przedchwila mi kolega udzielil:) dzieki
czyli mam rozumiec ze tymi pkt z 1 postu sie nieprzejmowac?:)
Awatar użytkownika
Koko
Weteran
Weteran
Postautor: Koko » 28 maja 2005, 12:39

1.) Nie przeszkadza, że niedoświadczony. Przeciwnie. Czasem na korzyść działa, bo można Go sobie nieźle pod swoim indywidualnym kątem wyszkolić ;)
2.) Jak dzieci normalnie... Ale nic to. Cmoka daj i cześć. A nuż nabierzecie ochoty na coś więcej.
3.) Zapytaj czy nie byłoby Jej tak przyjemniej. Wilk syty i owca cała.
4.) Przejdzie Ci kiedy pewności nabierzesz. Wszelakiej.
5.) To sprowokuj przywitanie sam na sam. I patrz pkt.2.

Punkt szósty dodam sama od siebie:
Zgroza, że masz 20 lat :-)
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 28 maja 2005, 12:41

Jesli bedziesz pojetnym uczniem to raczej niebedzie mosiala szukc sobie bardziej doswiadczonego ;]. A jesli ona jest tak doswiadczona jak ci sie wydaje to raczej zrozumie ze przedwczesny wytrysk to dla poczatkujacych norma :P
Obrazek

grzegorz
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: grzegorz » 28 maja 2005, 12:51

dzieki tresor za rade:] myslisz ze to zrozumie?:P a jak bedzie liczyla na godzinny maraton?:P ona tez sadzi ze trudno zemna wytrzymac, normalnie zgrodza ze mna jest, kazdy tak ma ;)
Awatar użytkownika
Tom
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Tom » 28 maja 2005, 14:15

HMMMMmmmmmmMM Grzegorz z tego co piszesz nasuwa mi sie mysl. jestes bardzo spokojnym chłopakiem, czuje to w pismie :P <banan> <browar>

<bicz1> Czemu tak jest ze ludzie słuchaja tych co mają swoje zdanie, odp. osobowosc !, to kręci i jest ciekawe, co człowiek pozna i odkryje staje sie nudne, ale jedyna rzecz która przeczy tej tezie jest własnie Miłosc niezbadana nieodkryta jak to kazdy człowiek musi znalezc sens czegos więc często stwierdza ze to chemia he, kim bys nie był to Ona bedzie cie Kochac takim jakim jestes, jesli nie to widocznie bedzie to zauroczenie, pozna, odkryje i zucii <pijak>

Ktos jak mysli nad takimi sprawami, ma słabo osobowosc i pewnosc siebie uwazaj na to Grzegorzu, wiecej wiary i ducha, bedzie przy tobie ufaj jej jesli kocha i rób wszystko na co masz ochote, moja ogólna wskazówka <siekiera2> <jasne> <daje serce> <daje serce> <daje serce> <daje serce> <daje serce> :DDD

Kazdy ma swoje Ja tylko trzeba je pokazac jedni sa bardziej otwarci, drudzy mniej, do odwaznych swiat nalezy <obcalowany>
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 28 maja 2005, 16:29

grzegorz pisze:1-boje sie caly czas ze ona wkoncu zrezygnuje z uczenia mnie i poszuka sobie innego-doswiadczonego, czy wam to przeszkadza jak chlopak jest niedoswiadczony??

Nie przeszkadza.
grzegorz pisze:2-i teraz jak np bysmy sie spotkali to chyba pasowalo by sie chyba pocalowac na przywitanie nie? tylko jak?taki zwykly calus czy znowu z jezyczkiem? czy jak?

Rób jak chcesz. Wyczuj moemnt i atakuj :DDD

grzegorz pisze:3-jeszcze jak gdzies chodzilismy to nietrzymalismy sie za reke:( a sie tak troche "wstydze" czy boje jak ona zareaguje jakbym ja zlapal za reke, czy nie za szybko?

Tylko za rękę a Ty masz obawy? Uspokuj się. Ja się nie dziwie skoro Ty taki mały otwarty, że poprzednie uciekały. Dziewczyna wręcz pewnie tego oczekuje i jak widzi, że się sam nie bierzesz do niej to pomyśli, że jakaś ulomna jest albo Ty.
grzegorz pisze:-wogule ze wszystkim sie boje wychodzic z inicjatywa:/ a wiem ze to zle (np w aucie jak sie calowalismy to ona nakierowala moja reke na jej tylek)

To zdus to w zarodku, bo bez inicjatywy ani rusz!
grzegorz
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: grzegorz » 28 maja 2005, 22:38

po 1 to niekocha bo to dopiero poczatek!
po 2 wyznaje zasade kto pyta niebladzi!wole sie ocos spytac poradzic niz samemu robic
po 3 jak tam wszyscy mi radzicie to postaram sie cos z tym zrobic jak sie tylko spotkamy
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 28 maja 2005, 22:43

cóż mozna poradzic jezeli dziewczyna wykazuje inicjatywe to chyba znak ze cos jej sie w tobie podoba i jest tobą zainteresowana...nie obawiaj sie ze cie wystawi albo cos bo na to szkoda czasu skoro razem spędzacie super chwile to nalezy sie z tego cieszyc i korzystac!!! a skoro dziewczyna wykazuje inicjatywe całuje kieruje twoje dłonie na jej ciało to znak ze jej to odpowiada i chce tego a wiec nie boj sie sam wyjsc z inicjatywa pocałowac czy cos.....i najwiazniejsze nie mysl jaki powinien byc nastepny krok po prostu bądzcie razem i róbcie na co macie ochote a niedługo zapomnisz ze byłes niedoswiadczony itp ;)
grzegorz
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: grzegorz » 28 maja 2005, 23:24

"a wiec nie boj sie sam wyjsc z inicjatywa pocałowac czy cos....." ehh ja mam tak w glowie ubzdurane ze hej:/, jak mi znajoma powiedziala ze po tam 2miesiecznej znajomosci i 1 spotkaniu dala sie obmacac to az mnie......dla mnie koles wykazal brak szacunku dla niej i dlatego niechce "zaduzo" robic bo mi sie wydaje ze tym wykaze brak szacunku dla niej( wiem wiem, tak niejest, ale ja tak mam ubzdurane...dzentelman nie?:D)

cóż mozna poradzic jezeli dziewczyna wykazuje inicjatywe to chyba znak ze cos jej sie w tobie podoba i jest tobą zainteresowana...... to to wiem;) (nawet chyba bardziej jest mna zainteresowana niz ja nia:P)ale zawsze mozna stracic zainteresowanie.

"a skoro dziewczyna wykazuje inicjatywe całuje kieruje twoje dłonie na jej ciało to znak ze jej to odpowiada i chce tego a wiec nie boj sie sam wyjsc z inicjatywa pocałowac czy cos"
no tak tylko ze niechce by sobie pomyslala ze mi tylko jedno w glowie:D w towarzystwie dziewczyny, sam na sam jestem czasem zbyt kulturalny:/ np za chiny niedam rady przeklnac a jak jest juz kilku to jade lacina ile wlezie:P, dzieki za ta wypowiedz:)

[ Dodano: 2005-05-28, 23:27 ]
i jeszcze to jest najgorsze ze ttroszke km mieszka odemnie wiec niemoge z nia tak zawsze pogadac jak mam jakies watpliwosci tzn wyczuc czy mam sie co obawiac czy nie, bo widzimy sie moze raz na tydzien:(
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 29 maja 2005, 00:34

grzegorz pisze:mam 20 lat i od niedawna zacząlem sie spotykac z kolezanka ze studiow ............ wolalaby jak narazie sie normalnie przywitac

Nie rób sobie nadziei.
Baw się! <browar>
KOCHAJ...i rób co chcesz!

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”