Kolejny raz GUMKA
Moderator: modTeam
Kolejny raz GUMKA
Cześć :-) mam na imię kasia mam lat 20 i jestem z gdańska(to na dobry początek).Współżyjemy od 2 lat ,z początku stosowaliśmy jako metode antykon. tabletki ale od ponad 1,5 roku tylko gumki(zawsze firmy durex).Zawsze myślałam że pęknięcie gumki nigdy nas nie spotka , ale jednak...Moje cykle trwaja 28-29 dni(są regularne),a wtedy to był 12 dzień cyklu ...Jajnik jeszcze mnie nie bolał tak jak co miesiąc...ale śluz był płodny...:-((( dodam ,iżw prezerwatywie nie było spermy , chociaz wiem że mógł być płyn ejakulacyjny:-( to była prezerwatywa durex performa z 5% benzokainą opóżniająca wytrysk może i opóznila wydzielanie sie tego plynu . Myślicie że mam duże szanse na bycie w ciąży???z góry dziekuje
- Krzych(TenTyp)
- Weteran

- Weteran

Słcuhaj. To nie cynizm, tylko pargnę mieć dziecko i naprawdę pałam zdrową zazdrością, ze niektóży już mogą się tym cieszyć.
Zaczynać i wchodzić w życie z potomkiem. Nieznasz mnie i proszę nie wyzywaj mnie. Ja po prostu uważam ze jak bym mógł to bym sam urodził
Zaczynać i wchodzić w życie z potomkiem. Nieznasz mnie i proszę nie wyzywaj mnie. Ja po prostu uważam ze jak bym mógł to bym sam urodził
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Chociaz kocham wszystkie maluszki i w ogóle czytam dużo o porodzie ,ciązy i w ogóle mam chyba obsesje na tym punkcie , ale teraz sie ucze , chce skonczyc szkole i zeby mój chłopak mial lepszą prace...moze za 3-4 lata Narazie chcemy soe soba nacieszyc... inajpierw razem zamieszkac:-)
[ Dodano: 2005-06-07, 15:34 ]
czemu? skonczyly sie wówczas wakacje zaczął sie rok szkolny i tak jakos wyszlo:-) lekcje od rana do wieczora zarówno ja jak i mój chlopak i wtedy przerzucilismy sie na gumki bralam harmonet i dla mnie byly ok tyle sie slyszy o ich nagatywnych konsekwencjach ze az strach i to tez zaważylo na mojej decyzji
[ Dodano: 2005-06-07, 15:34 ]
czemu? skonczyly sie wówczas wakacje zaczął sie rok szkolny i tak jakos wyszlo:-) lekcje od rana do wieczora zarówno ja jak i mój chlopak i wtedy przerzucilismy sie na gumki bralam harmonet i dla mnie byly ok tyle sie slyszy o ich nagatywnych konsekwencjach ze az strach i to tez zaważylo na mojej decyzji
no ale racja tutaj to pytanie byo uzasadnione nie w stylu - czy sperma przesiaknie pzrez ubranie i partnera i bede w ciazy:)
co do przypadkow to hmmm kiedys w jakims topicu ktos cos mowil ze zostal ojcem czy tam matka mimo zapewnien:) ja to bym chyba wziol postinor znaczy nie ja ale namawial bym choc to bomba hormonalna, powinno byc dobzre czytalem gdzies ze prawdopodobienstwo przy wytrysku w kobecie podczas dni plodnych wynosi 60%na zajscie w ciaze a tu wytrysku nie bylo- zrob test i wszystko bedzie ok
co do przypadkow to hmmm kiedys w jakims topicu ktos cos mowil ze zostal ojcem czy tam matka mimo zapewnien:) ja to bym chyba wziol postinor znaczy nie ja ale namawial bym choc to bomba hormonalna, powinno byc dobzre czytalem gdzies ze prawdopodobienstwo przy wytrysku w kobecie podczas dni plodnych wynosi 60%na zajscie w ciaze a tu wytrysku nie bylo- zrob test i wszystko bedzie ok
A niech to jajo jasne! Durex pękł? Może był nieprawidłowo założony? Często powodem pęknięcia prezerwatywy jest pozostawienie powietrza w zbiorniczku na końcu, wtedy podczas sexu zbiorniczek może pęknąc. Ja tak kiedyś miałem, tyle że ze zwykłą polską prezerwatywą. No ale i tak ja już się boję bo używam tych najcieńszych Durexów. Chyba trzeba będzie dodatkowo stosowac stosunek przerywany.
ja uzywam unimili i raz pekl tylko przy 3 razie jak juz bylo sucho dosyc, ale tak to nie moge narzekac, pozatym www.gumki.pl tam sa opinie na temat kazdego z rodzaii - wg nei nie mzona uogulniac
- megaziomek
- Entuzjasta

- Weteran