Kiedy bezpiecznie skończyć ??

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 13 lip 2004, 19:08

fish pisze:
O rany !!! to naprawde dziecinada !!!!!

Dlaczego dziecinada? MOże Krzyś mówił o wężu strażackim ;) :D

Ejjjj ! nie nabijac mi sie tu ! jak cos mówie to znaczy ze mam to sprawdzone i ze to działa , choc nie jest to metoda dla ludzi nie bedących w zwiazku małzenskim ! ale juz mam Mama tak robiła i to od niej to znam ! Wiec jak mi sie nie chce czasem (powtarzam ) czasem uciekać a zona ma akurat dni płodne , a w domu nie ma prezerwatywy , no to po wszystkim Ma zona bierze gruche płyn do chigieny intymnej miesza go z ciepła woda i sie porzadnie podmywa ! i jakos też wpadki nie ma ! wiec co jest dziecinadą !! ???? :551: :551: :551: moze to troche smieszne , ale działa ! nie wiem na ile ale zawsze ! :P
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 13 lip 2004, 19:09

Ciekawa jestem tylko Maverick czy jak rozpoczniesz wspolzycie i Twoja dziewczyna zacznie zazywac tabletki to odrazu im tak zaufasz i nie bedziesz mial obaw nim skonczysz w niej.
Jak dla mnie lepiej chuchac na zimne i nie mam zamiaru smiac sie z ludzi ktorzy uzywaja jednoczesnie tabletek i prezerwatywy choc sama do nich nie naleze. Jezeli komus ma to dodac pewnosci siebie i przez to seks bedzie dla niego przyjemniejszy bo bedzie mogl sie rozluznic to niech tak robi.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 13 lip 2004, 19:12

Skoro sie tak boja to niech jeszcze poczekają !!! :564:
a jak schodza ze schodów to koniecznie sie trzymac poreczy !! bo co jak sie podtkną ?? mogą nie zdążyc jej sie złapać !! :D :D :D :D :D
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 13 lip 2004, 20:25

Zauważyłam że przy prawie każdym temacie jest kłótnia o naturalną metode antykonepcyjną popieraną przez Krzysia :D.

choc nie jest to metoda dla ludzi nie bedących w zwiazku małzenskim !

No nareszcie Krzysiu to powiedziałeś :564:

Jak dla mnie lepiej chuchac na zimne i nie mam zamiaru smiac sie z ludzi ktorzy uzywaja jednoczesnie tabletek i prezerwatywy choc sama do nich nie naleze. Jezeli komus ma to dodac pewnosci siebie i przez to seks bedzie dla niego przyjemniejszy bo bedzie mogl sie rozluznic to niech tak robi.

Tutaj się zgadzam. Jeżeli to ma służyć polepszeniu swojej przyjemności i nie przejmowaniu się ciążą to czemu ma być złe. Ważne jest żeby było jak najprzyjemniej.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 13 lip 2004, 22:29

sarah pisze:Ciekawa jestem tylko Maverick czy jak rozpoczniesz wspolzycie i Twoja dziewczyna zacznie zazywac tabletki to odrazu im tak zaufasz i nie bedziesz mial obaw nim skonczysz w niej.

oooooo to Ty jeszcze wspolzycia nie rozpoczales?? Wiec o czym my tu w ogole rozmawiamy. Jezeli chodzi o ten temat to nie jestes dobrym kompanem do wymiany pogladow.

A Krzys co do Ciebie. Okej masz swoje metody , sa wporzadku. Powiem Ci ze gdybym mial swoje mieszkanie , stala dobrze platna prace to zapewne tez bym stosowal takie metody co Ty i nawet w razie wpadki za bardzo bym sie tym nieprzejmowal. Ale niestety nie mam jeszcze tak komfortowego zycia , mieszkam z rodzicami , poki co studiuje i gdyby moja dziewczyna zaszla teraz w ciaze to zapewne zmarnowal bym i jej i sobie zycie. I uwazasz to za dziecinade i niedojrzalosc?? Z całym szacunkiem ale to chyba Ty niedojrzales do swojego wieku :) Poza tym nie ma o czym dyskutowac. Od dawna nie uzywam prezerwatyw wiec po co ten spór ;)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 lip 2004, 10:20

Ale poglad na ten temat Ci pozostał !! i pewnie gdyby sytuacja powruciał to znowu bys stosował gumki i uciekał ,a ja siepytam po co ????? :547:

Nie kaze ci też zostawac !! nabijam sie po prostu z tego typu zachowan bo dla mnie są smieszne , ale skoro dają Ci komfort to rób swoje , ale ja nadalsie bede nabijał ,,,,rozumiesz !??? ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Awatar użytkownika
lord dream
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: lord dream » 14 lip 2004, 10:30

ale ja nadalsie bede nabijał ,,,,rozumiesz !???
Nie no!!!! Wiecej szacunku dla cudzych poglądów. Można się z nimi nie zgadzać ale to co napisałeś to conieco świadczy o twojej kulturze. :554:
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 lip 2004, 12:19

Zle to odebrałeś LOrdie ! to ten rodzaj zdrowego nabijania sie sie z czegoś ! Pewne rzeczy wywołuja na twarzy innych usmiech , wiekszy lub mniejszy ! co nie znaczy wcale o braku ich kultury !! Gdy widze Skeita , takiego typowego to też pojawia sie na mej twarzy usmiech , co tyczy sie jego wygladu , spodni w kroku w kolanach , czy to też swiadczy o braku mej kultury ! ;) nie przesadzajmy !Albo gdy ktos sie przewruci w smieszny sposób (wywinie orła) tez to naś smieszy choc tez i mu wspułczujemy ze sie potłuk , to tez swadczy o braku kultury ??? :547:
Awatar użytkownika
szilkret
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: szilkret » 14 lip 2004, 12:43

zawsze sie dziewczyna moze jeszcze pozadnie podmyc i te bedzie oki !

teraz dowaliłeś do pieca. :556:

Jak pęknie gumka a kobitka będzie miała owulację to musztarda po obiedzie, święty boże nie pomoże. Jeśli miała by cokolwiek zrobić to przepłukać pochwę mój drogi. A jest nieprzyjemne i za przeproszeniem jeden z najgorszych sposób jakie można wybrać by zapobiec ciąży.
Jeśli ktoś chce wiedzieć to jeśli mężczyzna dojdzie w okolichach pochwy (pobrudzi kobietę na wargach sromowych) to nawet wtedy jest możliwość zapłodnienia, wcele nie musi wkładać. Niestety wasze maluchy są cholernie żywotne :D
I nic nie wiem i nic nie rozumiem
I wciąż wierzę biednymi zmysłami
Ze ci ludzie na drugiej półkuli
Muszą chodzić do góry nogami

"Julian Tuwim"
SueEllen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: SueEllen » 14 lip 2004, 15:31

Elementarne braki kultury wypowiedzi u kogoś zauważam :zly: .

W tej materii popieram tych, którzy dmuchają na zimne. Skoro nie czują się dostatecznie dojrzali do rodzicielstwa i absolutnie niedopuszczają mozliwości ciąży, ale nie chcą sobie odmawiać przyjemności współżycia, robią bardzo rozsądnie zabezpieczając się podwójnie. Tabletki + prezewatywa to już chyba zabezpieczenie na 100%. Jeśli ktoś takiego komfortu psychicznego potrzebuje, to proszę bardzo. Nie należy się z tego wyśmiewać.

Nie polecam natomiast stosunku przerywanego. Raczej nie dostarcza większej przyjemności żadnej ze stron, a może rodzić frustrację. Oczywiście, raz, czy dwa razy przejdzie "bezboleśnie", potem może skutecznie wywołać nawet niechęć do seksu.

Pozdrawiam zimnym latem ;)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 lip 2004, 16:35

szilkret pisze:
zawsze sie dziewczyna moze jeszcze pozadnie podmyc i te bedzie oki !

teraz dowaliłeś do pieca. :556:

Jak pęknie gumka a kobitka będzie miała owulację to musztarda po obiedzie, święty boże nie pomoże. Jeśli miała by cokolwiek zrobić to przepłukać pochwę mój drogi. A jest nieprzyjemne i za przeproszeniem jeden z najgorszych sposób jakie można wybrać by zapobiec ciąży.
Jeśli ktoś chce wiedzieć to jeśli mężczyzna dojdzie w okolichach pochwy (pobrudzi kobietę na wargach sromowych) to nawet wtedy jest możliwość zapłodnienia, wcele nie musi wkładać. Niestety wasze maluchy są cholernie żywotne :D

A ja to o czym pisałem, własnie o przepłukaniu pochwy !

tak tak , jak bedzie sikać w te dni pod wiatr to też zajdzie w ciażę , wiec dziewczyny , uwaga !! q te dni sikać tylko w ubikacjach , nie na podwurku ! bo a nuż zawieje wietrzyk !! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

nie mogłem sie powstrzymać !wybaczcie !! ;)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 lip 2004, 16:37

Sue Elen , idac tym tokiem myslenia , to z czego wiec moge sie smiac ! by być kulturalnym ???
SueEllen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: SueEllen » 14 lip 2004, 17:24

krzys pisze:Sue Elen , idac tym tokiem myslenia , to z czego wiec moge sie smiac ! by być kulturalnym ???

Za stary jesteś na zadawanie tak infantylnych pytań, Krzysiu :P ;)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 lip 2004, 22:16

SueEllen pisze:
krzys pisze:Sue Elen , idac tym tokiem myslenia , to z czego wiec moge sie smiac ! by być kulturalnym ???

Za stary jesteś na zadawanie tak infantylnych pytań, Krzysiu :P ;)

Rozumiem !! :546: smutno mi teraz ! :563:
Awatar użytkownika
lord dream
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: lord dream » 15 lip 2004, 09:11

Kurcze nie rozumiem Krzysiu Twojego uporu w tej sprawie. Mimo wszystko chyba lepiej przegiąć w stronę "zbyt bezpiecznego seksu" niż w drugą strone. A poza tym powiedz mi gdzie taki biedny facet w wieku 18 lat (czy nawet starszy) ma sie nauczyć jak rozpoznawać dni płodne i niepłodne u kobiety. Przecież one same w większości nie potrafią. Książki, internet, fachowa prasa ;) to nie wszystko. Potrzeba przede wszystkim praktyki. A żeby kobieta pokazywała swojemu chłopakowi śluz itp to sorry ale muszą być już troche parą. A nie wszyscy sie kochają dopiero po długim okresie "chodzenia ze sobą".
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 15 lip 2004, 09:23

Tak wszystko sie zgadza co piszesz , Ja tylko pisze ze mozna i ze jest to do zrobienia zauwaz iż po prostu wiekszosci sie nie chce nawet jak by byli ze soba juz 5 lat to nikt by sie nie skłonił na to by poddac sie temu mozolnemu procederowi poznawania partnerki , chodi o to ze w to nie wierza ! boją sie tego , a człowiek boi sie tego co mu nie znane ! Sa, pomysl ...jak fajnie by było wiedzieć kiedy mozna sie kochac i nie myslec o gumce ani nie kupować tabletek , ale zaiste wygodniej o wiele jest brac tabletki , tylko ze nie karzda Pani je chce brac , dlatego ja musiałem to inaczej rozwiazać !!
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 15 lip 2004, 09:56

Lord Dream napisał:
A poza tym powiedz mi gdzie taki biedny facet w wieku 18 lat (czy nawet starszy) ma sie nauczyć jak rozpoznawać dni płodne i niepłodne u kobiety. Przecież one same w większości nie potrafią. Książki, internet, fachowa prasa to nie wszystko.

Lordzie drogi zapomniałeś o jednym bardzo ważnym miejscu, do którego zapraszam, jeśli ktoś lubi humor w stylu Monty Pythona - przykościelne katolickie poradnie małżeńskie. Swoją drogą cały czas tajemnicą dla mnie pozostaje kwestia czym się różni antykoncepcja naturalna od pozostałej (gumki, tabletki itp.) z puknktu widzenia wiary katolickiej - służą przecież temu samemu - tj walce z własną płodnością i czerpaniu z seksu tylko przyjemności.
Brawa dla Krzysia, iż w końcu przyznał, że to potrzeba stała się matką wynalazku - i jeśli nie dało się kijem, to trzeba było pałką. ;)
Krzysiu w sytuacji gdyby moja Pani (przeszła lub przyszła) nie godziła się na tabletki też stałbym się specjalistą od śluzu - pozdrówka. :562:
;)...
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 15 lip 2004, 10:39

Czy mam przez to rozumieć Krzysiu, że przeg każdym stosunkiem badasz najpierw śluz swojej partnerki?
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 15 lip 2004, 11:32

Jarek pisze:Czy mam przez to rozumieć Krzysiu, że przeg każdym stosunkiem badasz najpierw śluz swojej partnerki?

No przeciesz jak ja piescisz podczas gry wstepnej to masz go jak na dłoni , masz jego smak , zapach , wygląd , przezroczystosc, lepkosc itd. Do lektur !! nie wyciagać tu informacji odemnie !! :547: :547: :547:
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 15 lip 2004, 12:31

krzys pisze:
Jarek pisze:Czy mam przez to rozumieć Krzysiu, że przeg każdym stosunkiem badasz najpierw śluz swojej partnerki?

No przeciesz jak ja piescisz podczas gry wstepnej to masz go jak na dłoni , masz jego smak , zapach , wygląd , przezroczystosc, lepkosc itd. Do lektur !! nie wyciagać tu informacji odemnie !! :547: :547: :547:

No to musze powiedziec ze bardzo reomantyczny Twoj sposob :) Tutaj gra wstepna na calego , podniecenie u partnerki osiaga zenit a tu nagle : CZEKAJ KOCHANIE MUSZE ZBADAC SLUZ hahahah :) Pozdro!! :564:
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 15 lip 2004, 14:10

Student pisze:
krzys pisze:
Jarek pisze:
No to musze powiedziec ze bardzo reomantyczny Twoj sposob :) Tutaj gra wstepna na calego , podniecenie u partnerki osiaga zenit a tu nagle : CZEKAJ KOCHANIE MUSZE ZBADAC SLUZ hahahah :) Pozdro!! :564:

Chcesz mnie koniecznie zdenerwować czy tylko udajesz takiego g...? ;)
Dzieckiem nie jestes wiec nie bede wyjasniał bo to tak logiczne i oczywiste ze aż strach !! :546: w kazdym razie dodam iż nic mądrego nie napisałeś :D zaczynam sie nie dziwic dlaczego z prezerwatywa uciekasz ;) ;) ;) ;) ;) :D :P

Mniemam ,iż to co napisałes to zart , co z kolei nie powstrzymało mnie przed tym co napisałem ! :)
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 15 lip 2004, 14:12

Zaczyna się !!
Tylko szybciej pisać bo po 19-ej wychodzę z pracy :D :D
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 15 lip 2004, 14:13

Fisz ! wyjasnij mu to Ty bo ja nie mam już siły :D :D
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 15 lip 2004, 14:16

No więc tak. :)
Nie musisz się zatrzymywać aby to zbadać. To w trakcie pieszczot samo wychodzi.
Oczywiście podstawowym obowiążkiem jest poznanie Partnerki. Jak masz kobiete na codzień i często uprawiasz z nią seks to widzisz rózżnice, nawet te najmniejsze.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 15 lip 2004, 15:07

fish pisze:No więc tak. :)
Nie musisz się zatrzymywać aby to zbadać. To w trakcie pieszczot samo wychodzi.
Oczywiście podstawowym obowiążkiem jest poznanie Partnerki. Jak masz kobiete na codzień i często uprawiasz z nią seks to widzisz rózżnice, nawet te najmniejsze.
:564:
:564:
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 15 lip 2004, 15:08

Na to piwko to jednak się kiedyś będziemy musieli umówić :)
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 15 lip 2004, 18:21

eh ale sie panowie zgrali :)
i z wszytskim co w ostatnich postach napisano zgadzam sie :)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 15 lip 2004, 18:24

Spróbowałas by postapic inaczej :547: :547: :547: :547: :564:
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 16 lip 2004, 00:09

W takim razie chyba przegralem. W kazdym razie pogadamy o tym za 3 lata jak bede mial wlasne mieszkanie i moja dzieczyna stanie sie sie moja zoba :) Wtedy zaczniemy obserowac sluz hihi :) Zawieszamy bron! :564:
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 18 lip 2004, 15:05

Do tego tez uzuwasz prezerwatywy buahahahah!!
Nie wiem skad taki wniosek. To ty ich naduzywasz, nie ja.
oooooo to Ty jeszcze wspolzycia nie rozpoczales?? Wiec o czym my tu w ogole rozmawiamy. Jezeli chodzi o ten temat to nie jestes dobrym kompanem do wymiany pogladow.
Jestem, ale trzeba byc otwartym na argumenty. Do seksu trzeba dorosnac, nie tylko formalnie (wiek) ale tez psychicznie. A konczenie poza partnerka przy stosowaniu gumki jest objawia wielkiego strachu przed ciaza i braku myslenia ktore u studenta powinno wystepowac :) No bo popatrz. Jak sie z nia kochasz i jeszcze nie pekla to nic sie nie stalo, nie zajdzie. Nawet jak skonczysz i nie peknie to nie zajdzie. A gumki nie pekaja znow az tak czesto. No chyba ze ktos kupuje najtansze w kioskach. A nawet jak peknie to mozna tabletke po wziac. I cala filozofia. trzeba do pewnych spraw dojrzec by podjac ryzyko z nimi zwiazane.
Ciekawa jestem tylko Maverick czy jak rozpoczniesz wspolzycie i Twoja dziewczyna zacznie zazywac tabletki to odrazu im tak zaufasz i nie bedziesz mial obaw nim skonczysz w niej.
Niewiem, moze i beda ale po pewnym czasie znikna. I nie beda na tyle wielkie bym jeszcze kalosza zakladal oprocz tabletek (nie mowiac juz o konczeniu poza). Tak, z cala pewnoscia przerywany + tabletki + gumka daje pewnosc. Co nie, Studencie?

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”