PROBLEM - POMOCY ~~

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

boy_boy
Początkujący
Początkujący
PROBLEM - POMOCY ~~

Postautor: boy_boy » 28 lut 2006, 14:22

Witam , mam 15 lat jestem mlody nie mieszkam z ojcem mam dziewczyne z ktora chce uprawiac sex , i chcialem sie dowiedziec od was bo nie ma mi kto pomoc , jak to jest 1 raz , pewna osoba mi powiedziala ze facet ma tak jak kobieta blone tylko ze jak skora schodzi i nie chce zejsc cala to wtedy trzeba to zerwac ale mi to cos nie pasuje , takze prosze o pomoc ....DOkladnie chodzi mi oto czy 1-raz boli mnie czy tylko dziewczyne , czy nie mam sie czego obawiac i to tylko ja bedzie bolalo ...dziekuje za pomoc bye
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 28 lut 2006, 14:27

Zanim dopadnie cię Olivka a moderator skasuje to wiedz że bajki opowiadasz. To nie boli !! to jest przyjemne. Nic się nie bój tylko do roboty !! Nigdy nie waliłeś ?? To dobre ćwiczenie <mlotek> też nie boli <browar>
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 28 lut 2006, 14:39

Facet nie ma takiej błony jak dziewczyny. Pamietaj, że seks to nie tylko strona fizyczna, to równiez gotowośc psychiczna i odpowiedzialność, za siebie, partnerke i za to co moze z tego wyniknac. Poszukaj, było wiele tematów, tam jest na prawde masa informacji
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 28 lut 2006, 14:42

A gdzie ma facet niby tą błone mieć? Sądzac po tym co piszesz to chyba jednak jesteś na to troche za młody...
Ostatnio zmieniony 28 lut 2006, 21:43 przez Augusto, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Postautor: ptaszek » 28 lut 2006, 15:46

brzmi jak prowokatornia...
przecież tego typu informacje można sobie znaleźć zarówno w internecie jak i w książkach
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 28 lut 2006, 21:34

Prowokacja <wazne>
A nawet jak nie, to
ptaszek pisze: tego typu informacje można sobie znaleźć zarówno w internecie jak i w książkach
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 28 lut 2006, 21:46

Blazej30 pisze:Zanim dopadnie cię Olivka a moderator skasuje

Jestem wzruszona. :*

Weź chłopcze się najpierw rozwiń tu i ówdzie, a potem bierz się za sex. Bo potem sa takie przypadki, że dziewczyna całą ciążę do lekarza nie chodzi, bo się boi nieletnia, że chłopaka zamkną.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
Pan Zet
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Pan Zet » 28 lut 2006, 22:13

Olivia pisze: dziewczyna całą ciążę do lekarza nie chodzi, bo się boi nieletnia, że chłopaka zamkną.

Ale mnie to rozwalilo... Pierwsza dzisja rzcez z jakiej sie smieje. (wiem ze nic nie wnosze do tematu ale i tak jest temat <banan> @^%@)
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 28 lut 2006, 22:24

zakery... pisze:Ale mnie to rozwalilo...

Nie słyszałeś o tym? Mój tata oglądał w tv. Nie ma się z czego śmiać.
"Miarkuj złość.

Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się

Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 28 lut 2006, 22:42

Osz ja pierdykam :):):):)
Chłopak bierze się za współżycie a nie ma o tym zielonego pojęcia.
To tak jakby chcieć brac udzial w rajdzie. Auta na oczy widziałeś, jak jedzie to też, ale jak nim się kieruje to już niestety nie wiesz :)
Good luck <diabel>
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
miś
Entuzjasta
Entuzjasta
Re: PROBLEM - POMOCY ~~

Postautor: miś » 28 lut 2006, 23:39

boy_boy pisze:Witam , mam 15 lat jestem mlody nie mieszkam z ojcem mam dziewczyne z ktora chce uprawiac sex , i chcialem sie dowiedziec od was bo nie ma mi kto pomoc , jak to jest 1 raz , pewna osoba mi powiedziala ze facet ma tak jak kobieta blone tylko ze jak skora schodzi i nie chce zejsc cala to wtedy trzeba to zerwac ale mi to cos nie pasuje , takze prosze o pomoc ....DOkladnie chodzi mi oto czy 1-raz boli mnie czy tylko dziewczyne , czy nie mam sie czego obawiac i to tylko ja bedzie bolalo ...dziekuje za pomoc bye

Jezeli cie boli jak sciagasz napletek to nie jest blona. To jest po prostu stulejka badz krotkie wedzidelko. Jak bedziesz probowal zerwac to zrobisz sobie blizny tylko.
"Polityczny Żołnierz może szanować swego wroga - lecz zdrajcą i dezerterem będzie tylko pogardzał."
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 28 lut 2006, 23:55

Spox <faja>
Pomoc jest w wyszukiwarce. Tam znajdziesz wszystko. :)
KOCHAJ...i rób co chcesz!

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”