pomocy mam problem z dziewczyną
Moderator: modTeam
pomocy mam problem z dziewczyną
Mam problem wciąż myśle o dziewczynie chce mi sie płakać...ale ona wciąż nie chce ze mną chodzić...a do tego kiedy ją widze to serce wali mi 600razy na minutke...nie wiem czy jest coś ze mną czy co poradzcie co mam robić ...bo jak sie pytam o spacer czy coś innego to ona wciąż mówi że tak a potem pisze eska że zapomniałą że była już umówiona..... normalnie nie wiem co robić .prosze poradzcie mi co mam zrobić aby podbić jej serduszko.
- tweetuś_18
- Pasjonat

mikłasz pisze:ona wciąż mówi że tak a potem pisze eska że zapomniałą że była już umówiona
Po prostu nie ma odwagi odmówić ci osobiscie i dopiero w domu wymysla jakies wymówki!! Daj sobie z nia spokój bo dziewczyna kompletnie cie olewa (wiem że to okropne,ale takie jest życie)
Miłość jest dziką siłą.kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć, miesza nam w głowach!
Zawsze tak jest, ze jak nie mozesz czegos miec to bardzo, bardzo tego chcesz. Jak juz dostaniesz to okazuje sie ze to wcale takie super nie bylo. Albo jak nie dostaniesz, to okazuje sie ze swiat sie nei zawali. Po prostu sam sie nakrecasz ze Ci tak strasznei zalezy. I to ja peszy. Wyluzuj, wmow sobie ze to tylko kolezanka i pojdzie dobrze.
- Piotrek1983
- Entuzjasta

moj drogi,po prostu daj sobie na jakis czas spokoj,wtedy ona zobaczy,ze nie jest pempkiem swiata i zacznie si ezastanawiac "dlaczego on nie dzwoni?" "dlaczego nie puszcza sygnalkow?" "czemu nie pisze wierszykow na dobranoc?" i wtedy to ona sama sie do Ciebie odezwie pytajac pewnie "czy wszystko wporzadku?" "zyjesz?"
sprobuj zobaczysz ze podziala,wiem ze to trudne nie odzywac sie,milczec i czekac ale zobaczsz ze przyniesie skutki
wyluzuj,bedzue dobrze 
sprobuj zobaczysz ze podziala,wiem ze to trudne nie odzywac sie,milczec i czekac ale zobaczsz ze przyniesie skutki
wyluzuj,bedzue dobrze 
- Sylwunia24
- Entuzjasta