Nie możemy tego zrobic i nie wiem już dlaczego.

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

prien

Nie możemy tego zrobic i nie wiem już dlaczego.

Postautor: prien » 30 cze 2005, 12:32

Ja i moje kochanie próbujemy się kochac od 3 miesięcy i jakos nie może to nam wyjść. Ja jestem doś duży <silacz> (jeżeli chodzi o gabaryty) a moje kochanie niewielkie. Mówiąc krótko nie moge jej tam wsadzić. Bardzo ją to boli (jest dziewicą, ja też tego jeszcze nie robiłem) a ja jak widzę że tak jest to moj penis bardzo szybko traci gotowość do akcji i jest po sprawie. Ostatnio nawet pojawił sie nowy problem związany ze mną czyli ni potrafię się tak od podniecić i mój skarb musi trochę poracować żeby łaskawy pan strażak w ogóle chciał wstać. Nie mam problemów fizycznych bo nad ranem fujarka stoi aż miło(na marginesie przy niej nigdy mi tak nie stoi). Jestem coraz bardziej sfrustrowany i na prawdę nioe wiem co mamy zrobić żeby wyszło bo próbowaliśmy juz chyba wszystkich pozycji i nic i jeszcze teraz ten problem ze mną. Proszę pomóżcie!!!!!
Awatar użytkownika
zaqqaz
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zaqqaz » 30 cze 2005, 12:39

spróbujcie sie zrelaksować. Mysle że stres to wszystko powoduje. wiem ze łatwo sie mówi, ale na prawde to wszystko przez to. (przed swoim pierwszym razem miałem to samo)
prien

Postautor: prien » 30 cze 2005, 12:44

Pewnie masz rację bo mamy 21 lat i bardzo chcielibyśmy to zrobić - w końcu 8) Nie wim tylko czemu ją to tak boli jak dotykam penisem jej ujścia pochwy (dalej na razie nie doszedłem :|). Może dziewczyny wypowiedzą się an ten temat bo my faceci możemy sobie chyba tylko gdybac.
Awatar użytkownika
zaqqaz
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zaqqaz » 30 cze 2005, 12:54

heh, moze boli, bo.... dobrze nie celujesz?
albo masz za dużego? (w co wątpię, bo organy kobiety rą bardzo rozciągliwe)

albo ona jest strasznie spięta i instynktownie zaciska wszystkie mięśnie pochwy
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 30 cze 2005, 12:56

przede wszystkim rozluznic sie i zadbac o dobre nawilzenie :)
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
prien

Postautor: prien » 30 cze 2005, 13:03

Kurcze, właśnie nie wiem jak ja rozluźnic po tych wszystkich wcześniejszych nieudanych próbach. Nie chce żeby piła alkohol bo wtedy robi sie senna (już próbowaliśmy). Z nawilżeniem u niej raczej nie ma problemów, tylko właśnie kwestia rozluźnienia pozostaje.
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 30 cze 2005, 13:05

a jak u was wyglada gra wstepna? w sensie - ile trwa, jak bardzo podnieca.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
zaqqaz
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zaqqaz » 30 cze 2005, 13:07

no własnie, bo moze tu tkwi problem
Moze musisz się w nią tka zaangażować i przede wszystkim ONA TEZ MUSI :-) - to pomoze jej w rozluźnieniu (a przynajmniej powinno)
prien

Postautor: prien » 30 cze 2005, 13:16

Z grą wstępna chyba jest ok. Zaczynamy od pocałunków i nas ponosi, trwa to może z 15 minut (nie jestem w stanie dokładnie powiedzieć bo zajmuje się wtedy nia i nie patrzę na zegarek:)). Wszystko się zaczyna w momencie gdy chcę jej wsadzić i wtedy chyba się spina. Nie ważne jak bardzo bedzie podniecona to scenariusz jest ten sam. Najchętniej to zrobiłbym to jakoś tak w trakcie gry wstępnej kidy ona i ja jesteśmy na podwyższonych obrotach ale jest to technicznie niemozliwe bo nie mam takiej wprawy i muszę widzieć co robię kiedy chcę w nią wejść. Może ona ma jakiś uraz i powinnismy sobie na razie odpuścić dalsze próby? Nie wiem tylko czy po tej przerwie nie bedzie tak samo. :(
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 30 cze 2005, 15:18

Wg. mnie, to ona się spina, bo obawia się bólu, o którym gdzieś usłyszała/wyczytała, że musi temu towarzyszyć ( a to nie do końca jest prawdą)
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
GNRose
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: GNRose » 30 cze 2005, 16:14

Mi cos takiego przyszlo do glowy: przywiaz ja do lozka i zawiaz jej oczy opaska tak, zeby nie widziala, co aktualnie robisz :) Popiesc ja, podniec ja. Moze to byc dla niej jeszcze bardziej podkrecajace, a do tego nie bedzie Cie widziala, to i nie bedzie wiedziala, co robisz i kiedy chcesz w nia wejsc. Sprobuj najpierw palcem. Podraznij sie z nia, popiesc ja czubkiem penisa przy wejsciu do pochwy, tak zeby nie wiedziala, czy to palec, czy cos innego-nawet sie nie obejrzy, a bedziesz w niej ;)
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
Awatar użytkownika
milenka112
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: milenka112 » 30 cze 2005, 17:34

GNRose pisze:Sprobuj najpierw palcem.
...O tak!spróbuj palcem,a nawet dwoma jak dasz radę.Mój facet też tak robił i nawet nie poczułam gdy było po wszystkim
prien

Postautor: prien » 30 cze 2005, 19:05

GNRose pisze:Mi cos takiego przyszlo do glowy: przywiaz ja do lozka i zawiaz jej oczy opaska tak, zeby nie widziala, co aktualnie robisz :) Popiesc ja, podniec ja. Moze to byc dla niej jeszcze bardziej podkrecajace, a do tego nie bedzie Cie widziala, to i nie bedzie wiedziala, co robisz i kiedy chcesz w nia wejsc. Sprobuj najpierw palcem. Podraznij sie z nia, popiesc ja czubkiem penisa przy wejsciu do pochwy, tak zeby nie wiedziala, czy to palec, czy cos innego-nawet sie nie obejrzy, a bedziesz w niej ;)

Dobry pomysł, tyle tylko że juz próbowałem palcem ale ona to wszystko widziała i jak dotknąłem jej ujścia pochwy to powiedziała że ją boli. Nie wiem może to przez to że jest zestresowana. Może rzeczywiście opaska na oczy będzie jakimś rozwiązaniem.
Awatar użytkownika
GNRose
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: GNRose » 30 cze 2005, 19:37

gargul pisze:jak dotknąłem jej ujścia pochwy to powiedziała że ją boli

Jezeli dobrze rozumiem, to to by sugerowalo jednoznacznie, ze problem lezy w jej psychice, a nie w fizycznym niedopasowaniu...
PS: Tym razem zawiaz porzadnie te jej oczeta ;)
prien

Postautor: prien » 01 lip 2005, 00:05

A czy poza zamykaniem oczu da się wpłynąć jakoś na jej psychikę? Może jest jeszcze jakiś sposób żeby ją "wyluzować"?
Awatar użytkownika
GNRose
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: GNRose » 01 lip 2005, 00:26

Masaz. Solidny, porzadny, dluuugi i pieczolowity masaz. :] (...przy odpowiedniej atmosferze najlepiej-swiece, dobra muzyka, odrobina szampana czy winka tez moze byc :) Naprawde daje niesamowite rezultaty czasami)
PS: Gdybys sie zdecydowal, to szczegolna uwage poswiec pupce-przy odpowiednim potraktowaniu dziala jak zapalnik ;)
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 01 lip 2005, 00:28

Ja bym proponowala minete :] (niecierpie tego słowa, nie mogli wymyslec czegos lepszego na to? :>)
Awatar użytkownika
GNRose
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: GNRose » 01 lip 2005, 00:29

sophie pisze:Ja bym proponowala minete

Buahaha, to ja proponuje najpierw masaz, a pozniej minetke ;)
prien

Postautor: prien » 01 lip 2005, 00:48

Po minetce zawsze chce jej się spać i rzeczywiście jest jak warzywo. Kiedys gdzieś przeczytałem że w taki sposó można zachęcić kobietę do większych doznań ale jak widać moje kochanie nie podchodzi pod tą regułę :| Kurdę naprawdę nie wiem już co w tej sytuacji może pomóc. Staram się z nią o tym wszystkim rozmawiać ale to działa czasem jak płachta na byka i jeszcze bardzie ją chyba stresuje. Chyba i ja i ona odbieramy te niepowodzenia jako osobiste porażki i sama myśl o tym że to się nam kiedyś uda działa jak swego rodzaju katharsis nie mówiąc już o tym jak sie będziemy czuli jak to nam w koncu wyjdzie :) Ale jak na razie zaczyna być przez to troche nieciekawie :(
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 01 lip 2005, 03:11

Chodziło mi o minetę jako gra wstępna - nie musisz jej doporowadzać do orgazmu, tylko przestać chwilę przed i wtedy ruszyć do akcji... Bedzie na tyle podniecona i mokra, ze nie powinienes miesc problemu z wejsciem
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 lip 2005, 08:25

Zaraz , to ona ma stracic dziewictwo z jego palcami , czy z nim !
przestan sie w koncu pieprzyc z nia jak z jajkiem tylko po prostu to zrób ! i miej w nosie ze ja to bedzie bolało , mja bolec i kropka ! taka ich natura ! nie da sie delikatnie i juz , inaczej bedziecie to robic wieki . A jak taki z niej mazgaj z z ciebie makowa panienka , to wyslij ją do ginekologa by jej usunoł błonę !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
tika
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: tika » 01 lip 2005, 09:56

a ona na pewno tego chce? :| :| :| :|
prien

Postautor: prien » 01 lip 2005, 10:03

przestan sie w koncu pieprzyc z nia jak z jajkiem tylko po prostu to zrób !

Wiesz to nie jest takie bardzo proste, jak sie wydaje. Już nie raz próbowałem na tzw. "hama" ale ona odrazu sie odsuwa albo zblokuje mnie udami albo rękami i po sprawie. Musiałbym to zrobić bardzo szybko a przy moim doświadczeniu i jej niewielkich rzomiarach to raczej niewykonalne.
P.S. Z makową panienką skonczyłem po którymś nieudanym razie bo sam wiem że delikatnie to to ża bardzo nie wyjdzie.

[ Dodano: 2005-07-01, 10:06 ]
tika pisze:a ona na pewno tego chce?|

Zapewnia mnie cały czas że tak, ale od któregoś nieudanego razu zaczynam mieć pewne wątpliwości. Ona za bardzo nie lubi o tym rozmawiać i jak wchodze na ten temat to trochę dziwnie gaśnie, chociaż nie zawsze.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 lip 2005, 10:40

Zmien pozycje , na taka gdzie nie bedzie mogła Cie blokowac <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
prien

Postautor: prien » 01 lip 2005, 19:17

Tak sobie myślę o tym wszystkim i zaczynam mieć poważne wątpliwości co do jej prawdomówności. Wiem że jeżeli dziewczyna bardzo pożada faceta (o czym moje słońce mnie zapewnia) to jest gotowa na bardzo dużo a tu taki wał. Nie chce jej zmuszać, jeżeli nie chce, ale jeżeli tak jest to czemu mi tego nie powie wprost i po co te kłamstwa? Nie wiem jak to sobie tłumaczyć. Teraz jeszcze wyjechała na 3 miesiące i odniosłem wrażenie że bardziej bała się tego co bedzie na wyjeździe niż rozstania ze mną.
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 01 lip 2005, 20:22

gargul pisze:Nie chce jej zmuszać, jeżeli nie chce, ale jeżeli tak jest to czemu mi tego nie powie wprost i po co te kłamstwa?

No niektore takie po prostu sa :| Ale prawda i tak wychodzi na jaw. A wtedy nie masz zadnych skrupulow, zeby natychmiast powiedziec "do widzenia". Wiem z doswiadczenia :]
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 01 lip 2005, 23:00

Ja bym stawiał tylko i wyłącznie na to ze jest nie rozluźniona.
Doswiadczenia mam takie same jak ty, i sadzę ze to kwesja wybadania tego co może sprawic ze się tam rozluźni na tyle ze bedziesz mógł prubować dalej.
Osobiście polecam masaż i zmysłowy dotyk przed, nie zadługa gra wstępna a będzie rozluźniona.
Reszta zależy od ciebie 8)
I się nie martw tym ze wyjeżdża, wruci a jak przed wyjazdem się wam nie uda trudno będzie miała więcej ochoty na ciebie.
Pozdro
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”