Nie możemy tego zrobic i nie wiem już dlaczego.
Moderator: modTeam
-
prien
Nie możemy tego zrobic i nie wiem już dlaczego.
Ja i moje kochanie próbujemy się kochac od 3 miesięcy i jakos nie może to nam wyjść. Ja jestem doś duży <silacz> (jeżeli chodzi o gabaryty) a moje kochanie niewielkie. Mówiąc krótko nie moge jej tam wsadzić. Bardzo ją to boli (jest dziewicą, ja też tego jeszcze nie robiłem) a ja jak widzę że tak jest to moj penis bardzo szybko traci gotowość do akcji i jest po sprawie. Ostatnio nawet pojawił sie nowy problem związany ze mną czyli ni potrafię się tak od podniecić i mój skarb musi trochę poracować żeby łaskawy pan strażak w ogóle chciał wstać. Nie mam problemów fizycznych bo nad ranem fujarka stoi aż miło(na marginesie przy niej nigdy mi tak nie stoi). Jestem coraz bardziej sfrustrowany i na prawdę nioe wiem co mamy zrobić żeby wyszło bo próbowaliśmy juz chyba wszystkich pozycji i nic i jeszcze teraz ten problem ze mną. Proszę pomóżcie!!!!!
-
prien
-
prien
-
prien
Z grą wstępna chyba jest ok. Zaczynamy od pocałunków i nas ponosi, trwa to może z 15 minut (nie jestem w stanie dokładnie powiedzieć bo zajmuje się wtedy nia i nie patrzę na zegarek:)). Wszystko się zaczyna w momencie gdy chcę jej wsadzić i wtedy chyba się spina. Nie ważne jak bardzo bedzie podniecona to scenariusz jest ten sam. Najchętniej to zrobiłbym to jakoś tak w trakcie gry wstępnej kidy ona i ja jesteśmy na podwyższonych obrotach ale jest to technicznie niemozliwe bo nie mam takiej wprawy i muszę widzieć co robię kiedy chcę w nią wejść. Może ona ma jakiś uraz i powinnismy sobie na razie odpuścić dalsze próby? Nie wiem tylko czy po tej przerwie nie bedzie tak samo. 

Mi cos takiego przyszlo do glowy: przywiaz ja do lozka i zawiaz jej oczy opaska tak, zeby nie widziala, co aktualnie robisz
Popiesc ja, podniec ja. Moze to byc dla niej jeszcze bardziej podkrecajace, a do tego nie bedzie Cie widziala, to i nie bedzie wiedziala, co robisz i kiedy chcesz w nia wejsc. Sprobuj najpierw palcem. Podraznij sie z nia, popiesc ja czubkiem penisa przy wejsciu do pochwy, tak zeby nie wiedziala, czy to palec, czy cos innego-nawet sie nie obejrzy, a bedziesz w niej 

The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
- milenka112
- Entuzjasta

prien
GNRose pisze:Mi cos takiego przyszlo do glowy: przywiaz ja do lozka i zawiaz jej oczy opaska tak, zeby nie widziala, co aktualnie robiszPopiesc ja, podniec ja. Moze to byc dla niej jeszcze bardziej podkrecajace, a do tego nie bedzie Cie widziala, to i nie bedzie wiedziala, co robisz i kiedy chcesz w nia wejsc. Sprobuj najpierw palcem. Podraznij sie z nia, popiesc ja czubkiem penisa przy wejsciu do pochwy, tak zeby nie wiedziala, czy to palec, czy cos innego-nawet sie nie obejrzy, a bedziesz w niej
Dobry pomysł, tyle tylko że juz próbowałem palcem ale ona to wszystko widziała i jak dotknąłem jej ujścia pochwy to powiedziała że ją boli. Nie wiem może to przez to że jest zestresowana. Może rzeczywiście opaska na oczy będzie jakimś rozwiązaniem.
gargul pisze:jak dotknąłem jej ujścia pochwy to powiedziała że ją boli
Jezeli dobrze rozumiem, to to by sugerowalo jednoznacznie, ze problem lezy w jej psychice, a nie w fizycznym niedopasowaniu...
PS: Tym razem zawiaz porzadnie te jej oczeta

-
prien
Masaz. Solidny, porzadny, dluuugi i pieczolowity masaz.
(...przy odpowiedniej atmosferze najlepiej-swiece, dobra muzyka, odrobina szampana czy winka tez moze byc
Naprawde daje niesamowite rezultaty czasami)
PS: Gdybys sie zdecydowal, to szczegolna uwage poswiec pupce-przy odpowiednim potraktowaniu dziala jak zapalnik
(...przy odpowiedniej atmosferze najlepiej-swiece, dobra muzyka, odrobina szampana czy winka tez moze byc PS: Gdybys sie zdecydowal, to szczegolna uwage poswiec pupce-przy odpowiednim potraktowaniu dziala jak zapalnik

-
prien
Po minetce zawsze chce jej się spać i rzeczywiście jest jak warzywo. Kiedys gdzieś przeczytałem że w taki sposó można zachęcić kobietę do większych doznań ale jak widać moje kochanie nie podchodzi pod tą regułę
Kurdę naprawdę nie wiem już co w tej sytuacji może pomóc. Staram się z nią o tym wszystkim rozmawiać ale to działa czasem jak płachta na byka i jeszcze bardzie ją chyba stresuje. Chyba i ja i ona odbieramy te niepowodzenia jako osobiste porażki i sama myśl o tym że to się nam kiedyś uda działa jak swego rodzaju katharsis nie mówiąc już o tym jak sie będziemy czuli jak to nam w koncu wyjdzie
Ale jak na razie zaczyna być przez to troche nieciekawie 
Kurdę naprawdę nie wiem już co w tej sytuacji może pomóc. Staram się z nią o tym wszystkim rozmawiać ale to działa czasem jak płachta na byka i jeszcze bardzie ją chyba stresuje. Chyba i ja i ona odbieramy te niepowodzenia jako osobiste porażki i sama myśl o tym że to się nam kiedyś uda działa jak swego rodzaju katharsis nie mówiąc już o tym jak sie będziemy czuli jak to nam w koncu wyjdzie 
Zaraz , to ona ma stracic dziewictwo z jego palcami , czy z nim !
przestan sie w koncu pieprzyc z nia jak z jajkiem tylko po prostu to zrób ! i miej w nosie ze ja to bedzie bolało , mja bolec i kropka ! taka ich natura ! nie da sie delikatnie i juz , inaczej bedziecie to robic wieki . A jak taki z niej mazgaj z z ciebie makowa panienka , to wyslij ją do ginekologa by jej usunoł błonę !
przestan sie w koncu pieprzyc z nia jak z jajkiem tylko po prostu to zrób ! i miej w nosie ze ja to bedzie bolało , mja bolec i kropka ! taka ich natura ! nie da sie delikatnie i juz , inaczej bedziecie to robic wieki . A jak taki z niej mazgaj z z ciebie makowa panienka , to wyslij ją do ginekologa by jej usunoł błonę !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
-
prien
przestan sie w koncu pieprzyc z nia jak z jajkiem tylko po prostu to zrób !
Wiesz to nie jest takie bardzo proste, jak sie wydaje. Już nie raz próbowałem na tzw. "hama" ale ona odrazu sie odsuwa albo zblokuje mnie udami albo rękami i po sprawie. Musiałbym to zrobić bardzo szybko a przy moim doświadczeniu i jej niewielkich rzomiarach to raczej niewykonalne.
P.S. Z makową panienką skonczyłem po którymś nieudanym razie bo sam wiem że delikatnie to to ża bardzo nie wyjdzie.
[ Dodano: 2005-07-01, 10:06 ]
tika pisze:a ona na pewno tego chce?|
Zapewnia mnie cały czas że tak, ale od któregoś nieudanego razu zaczynam mieć pewne wątpliwości. Ona za bardzo nie lubi o tym rozmawiać i jak wchodze na ten temat to trochę dziwnie gaśnie, chociaż nie zawsze.
-
prien
Tak sobie myślę o tym wszystkim i zaczynam mieć poważne wątpliwości co do jej prawdomówności. Wiem że jeżeli dziewczyna bardzo pożada faceta (o czym moje słońce mnie zapewnia) to jest gotowa na bardzo dużo a tu taki wał. Nie chce jej zmuszać, jeżeli nie chce, ale jeżeli tak jest to czemu mi tego nie powie wprost i po co te kłamstwa? Nie wiem jak to sobie tłumaczyć. Teraz jeszcze wyjechała na 3 miesiące i odniosłem wrażenie że bardziej bała się tego co bedzie na wyjeździe niż rozstania ze mną.
- Sir Charles
- Weteran

gargul pisze:Nie chce jej zmuszać, jeżeli nie chce, ale jeżeli tak jest to czemu mi tego nie powie wprost i po co te kłamstwa?
No niektore takie po prostu sa
Ale prawda i tak wychodzi na jaw. A wtedy nie masz zadnych skrupulow, zeby natychmiast powiedziec "do widzenia". Wiem z doswiadczenia ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
soul of a woman was created below
- Krzych(TenTyp)
- Weteran

Ja bym stawiał tylko i wyłącznie na to ze jest nie rozluźniona.
Doswiadczenia mam takie same jak ty, i sadzę ze to kwesja wybadania tego co może sprawic ze się tam rozluźni na tyle ze bedziesz mógł prubować dalej.
Osobiście polecam masaż i zmysłowy dotyk przed, nie zadługa gra wstępna a będzie rozluźniona.
Reszta zależy od ciebie
I się nie martw tym ze wyjeżdża, wruci a jak przed wyjazdem się wam nie uda trudno będzie miała więcej ochoty na ciebie.
Pozdro
Doswiadczenia mam takie same jak ty, i sadzę ze to kwesja wybadania tego co może sprawic ze się tam rozluźni na tyle ze bedziesz mógł prubować dalej.
Osobiście polecam masaż i zmysłowy dotyk przed, nie zadługa gra wstępna a będzie rozluźniona.
Reszta zależy od ciebie
I się nie martw tym ze wyjeżdża, wruci a jak przed wyjazdem się wam nie uda trudno będzie miała więcej ochoty na ciebie.
Pozdro
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”