Co Wy o tym myślicie ???
Moderator: modTeam
-
Adam_xxx
Co Wy o tym myślicie ???
Mój problem polega na tym ze : kiedyś moja dziewczyna pozwalala mi na pewne rzeczy a po pewnym czasie nagle powiedziala ze nie chce dalej bo nie sprawia jej to przyjamności a kiedyś sparawiało ! Teraz tak bardzo sie zmieniła że chce tylko sie przytulic , pogadac i troche całować i mówi że jej to wystarcza a kiedyś przecież chciała czegoś wiecej ! Mi nadal tego brakuje bo znaczylo to dla mnie bardzo wiele ! Czy to jej zachowanie jest związane z tym ze Ona mnie juz nie kocha tak bardzo jak kiedyś , czy może sie jej znudzilem
Co wy o tym myślicie

ja tez tak mialam....wspolnie musicie porozmawiac i wyciagnac wnioski dlaczego tak sie dzieje.....ja na poczatku nie wiedzialam co sie ze mna dzieje i dlaczego pieszczoty mojego chlopaka nie sprawiaja mi przyjemnosci, wolalam sie poprzytulac, pocalowac i na tym koniec! Moj chlopak tez zaczal sie tym martwic, zaczelismy rozmawiac, duzo czytalismy na ten temat i powod okazal sie byc bardzo blisko.....bralam tabletki anty, ktore po dluzszym okresie brania spowodowaly znaczny spadek libido!! kiedy je odtawilam po 3-4 tygodniach wszystko wrocilo do normy!!
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
- Mroczny Piskacz
- Maniak

stabilizacja, swoja droga ile masz lat chlopcze
:
po pewnym czasie przemija ten pierwszy zar, czasem ludzie nadal plona, ale czesto dochodzi do stabilizacji i sie odechciewa niektorym kobitom
: po pewnym czasie przemija ten pierwszy zar, czasem ludzie nadal plona, ale czesto dochodzi do stabilizacji i sie odechciewa niektorym kobitom

Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia

-
Adam_xxx
Adam_xxx pisze:kiedys sprawilem jej przykrośc i teraz nie kocha mnie juz tak jak kiedys
czyli jak?? gorzej
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
- Mroczny Piskacz
- Maniak

Adam_xxx pisze:Ze mna jest wszystko ok gorzej z moja dziewczyna ! Ja juz z nia o tym gadalem a ona sie wyperala tylko tym ze kiedys sprawilem jej przykrośc i teraz nie kocha mnie juz tak jak kiedys , a od tego czasu minol juz ponad rokCo z tym robic
no nie wiem, a moze to z nia jest ok
: a Ty jestes tylko napalonym nastolatkiem
:
moze ona szuka stabilizacji, zwiazek i milosc to nie zawsze seks [bo rozumiem ze to tego Ci brakuje, albo intymnych pieszczot], moze ona sie zastanawia czy to to, moze chce przemyslec pare spraw bo nie wie czy to jest przyjazn czy to jest kochanie
:
moze uznala ze potrzebuje stabilizacji, czegos spokojnego, zwiazku opartego na rozmowach a nie tylko pieszczotach
:
a ze nie kocha tak jak kiedys, moze to tylko zauroczenie bylo
:Widzę że z czasem sens słów się zmienia

-
Adam_xxx
- Mroczny Piskacz
- Maniak

raczej jej sie przejadlo i szuka czegos nowego, zwiazku opartego na uczuciach a nie tylko fizycznosci, chce wiedziec ze dla Ciebie jest czyms wiecej niz kawalkiem miesa, chce miec o czym i kiedy porozmawiac
partnerstwo to nie tylko seks/pieszczoty
raczej jej sie przejadlo i szuka czegos nowego, zwiazku opartego na uczuciach a nie tylko fizycznosci, chce wiedziec ze dla Ciebie jest czyms wiecej niz kawalkiem miesa, chce miec o czym i kiedy porozmawiac
partnerstwo to nie tylko seks/pieszczoty

Widzę że z czasem sens słów się zmienia

Adam_xxx pisze:Teraz szuka stabilizacji, czegos spokojnego
Wybacz Adam, ale to smiesznie brzmi. 16-latka, ktora szuka stabilizacji...hmm
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- Mroczny Piskacz
- Maniak

Gorgon pisze:czasem 16stka dojrzalsza od 30stki...
Tylko, że 14 lat mlodsza
Gorgon, zlitujże się. Przeciez 16-latka dopiero co od ziemi odrosła. To jest abstrakcja...
Niedługo 14 latki będą juz szukały stabilizacji (kto wie , moze juz szukaja?
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- Mroczny Piskacz
- Maniak

- Weteran

cubasa pisze:Przeciez 16-latka dopiero co od ziemi odrosła.
Ja raptem 2 lata starsza Cubuś a tez nie chce mi sie już bawić w takie "związki" tylko chcę czegoś konkretnego.
A co do tematu to wiesz 16 lat, hoirmony raz w górę raz w dół. Może byc d tabletek, moze być od tego że ma innego, moze być od tego że już jej się nudza ciągle te same pieszczoty baź Ty jej się nudzisz, a moze być tak ze teraz akurat tego potrzebuje i oczekuje itp. itd.
Gorgon pisze:moze po prostu znudzila sie jej zabawa
Zapewne. Dlatego pisalem ze to smieszne
moon pisze:Ja raptem 2 lata starsza Cubuś a tez nie chce mi sie już bawić w takie "związki" tylko chcę czegoś konkretnego.
Moon, Ciebie się rozpatruje na innych zasadach ;P Ale tak serio: wedlug mnie od 18 lat blizej do stabilnego zwiazku, niźli od 16 roku zycia.
- ksiezycowka
- Weteran

Ale tak serio: wedlug mnie od 18 lat blizej do stabilnego zwiazku, niźli od 16 roku zycia.
A myślisz,ę ja się przez 2 lata diametralnie zmieniłam?Pewnie masz rację, ale nie wrzucaj wszystkich do jednego wora.
Znudzila sie jej zabawa? Mnie jakos to nie bawi
Moze mi wreszcie powiecie co robic
A skąd my mamy wiedzieć?To Twoja dziewczyna więc z nią pogadaj a nie oczekujesz,że sie w jasnowidzów będziemy bawić!
Re: Co Wy o tym myślicie ???
Adam_xxx pisze:Mój problem polega na tym ze : kiedyś moja dziewczyna pozwalala mi na pewne rzeczy a po pewnym czasie nagle powiedziala ze nie chce dalej bo nie sprawia jej to przyjamności a kiedyś sparawiało ! Teraz tak bardzo sie zmieniła że chce tylko sie przytulic , pogadac i troche całować i mówi że jej to wystarcza a kiedyś przecież chciała czegoś wiecej ! Mi nadal tego brakuje bo znaczylo to dla mnie bardzo wiele ! Czy to jej zachowanie jest związane z tym ze Ona mnie juz nie kocha tak bardzo jak kiedyś , czy może sie jej znudzilemCo wy o tym myślicie
![]()
Moze ma wyrzuty sumienia
- Mroczny Piskacz
- Maniak

- Weteran