Co Wy o tym myślicie ???

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Adam_xxx

Co Wy o tym myślicie ???

Postautor: Adam_xxx » 16 paź 2005, 19:57

Mój problem polega na tym ze : kiedyś moja dziewczyna pozwalala mi na pewne rzeczy a po pewnym czasie nagle powiedziala ze nie chce dalej bo nie sprawia jej to przyjamności a kiedyś sparawiało ! Teraz tak bardzo sie zmieniła że chce tylko sie przytulic , pogadac i troche całować i mówi że jej to wystarcza a kiedyś przecież chciała czegoś wiecej ! Mi nadal tego brakuje bo znaczylo to dla mnie bardzo wiele ! Czy to jej zachowanie jest związane z tym ze Ona mnie juz nie kocha tak bardzo jak kiedyś , czy może sie jej znudzilem ?? Co wy o tym myślicie ?? :?
Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 16 paź 2005, 20:04

ja tez tak mialam....wspolnie musicie porozmawiac i wyciagnac wnioski dlaczego tak sie dzieje.....ja na poczatku nie wiedzialam co sie ze mna dzieje i dlaczego pieszczoty mojego chlopaka nie sprawiaja mi przyjemnosci, wolalam sie poprzytulac, pocalowac i na tym koniec! Moj chlopak tez zaczal sie tym martwic, zaczelismy rozmawiac, duzo czytalismy na ten temat i powod okazal sie byc bardzo blisko.....bralam tabletki anty, ktore po dluzszym okresie brania spowodowaly znaczny spadek libido!! kiedy je odtawilam po 3-4 tygodniach wszystko wrocilo do normy!!
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 16 paź 2005, 20:16

stabilizacja, swoja droga ile masz lat chlopcze :?: :>

po pewnym czasie przemija ten pierwszy zar, czasem ludzie nadal plona, ale czesto dochodzi do stabilizacji i sie odechciewa niektorym kobitom ;)
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia
<zakochany>
Obrazek
Adam_xxx

Postautor: Adam_xxx » 16 paź 2005, 20:24

Czy to ważne ile mam lat ?? Ze mna jest wszystko ok gorzej z moja dziewczyna ! Ja juz z nia o tym gadalem a ona sie wyperala tylko tym ze kiedys sprawilem jej przykrośc i teraz nie kocha mnie juz tak jak kiedys , a od tego czasu minol juz ponad rok !! Co z tym robic ??
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 16 paź 2005, 20:32

Adam_xxx pisze:Czy to ważne ile mam lat ??

Tak, ważne ile masz i ważne ile ona ma...
Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 16 paź 2005, 20:34

Adam_xxx pisze:kiedys sprawilem jej przykrośc i teraz nie kocha mnie juz tak jak kiedys

czyli jak?? gorzej ?? Albo sie kocha albo nie....bedac w zwiazku milosc moze z czasem sie skonczyc, po prostu "umrze" smiercia naturalna!! Ja uwazam ze to nie jest powod, po prostu nie wiedziala co powiedziec i powiedziala to w co moglbys uwierzyc!! Tez to jest zalezne od tego jakie to byly przykrosci!! Jezeli ja zdradziles to to moze byc powod....
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie

I tylko jedno zostaje

*** WSPOMNIENIE ***
Adam_xxx

Postautor: Adam_xxx » 16 paź 2005, 20:37

Mam 17 a Ona 16 ! Nigdy jej nie zdradziłem i nigdy jej tego ie zrobie ! <aniolek2>
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 16 paź 2005, 20:44

Adam_xxx pisze:Ze mna jest wszystko ok gorzej z moja dziewczyna ! Ja juz z nia o tym gadalem a ona sie wyperala tylko tym ze kiedys sprawilem jej przykrośc i teraz nie kocha mnie juz tak jak kiedys , a od tego czasu minol juz ponad rok !! Co z tym robic ??

no nie wiem, a moze to z nia jest ok :?: a Ty jestes tylko napalonym nastolatkiem :?:
moze ona szuka stabilizacji, zwiazek i milosc to nie zawsze seks [bo rozumiem ze to tego Ci brakuje, albo intymnych pieszczot], moze ona sie zastanawia czy to to, moze chce przemyslec pare spraw bo nie wie czy to jest przyjazn czy to jest kochanie :?:
moze uznala ze potrzebuje stabilizacji, czegos spokojnego, zwiazku opartego na rozmowach a nie tylko pieszczotach :?:

a ze nie kocha tak jak kiedys, moze to tylko zauroczenie bylo :?:
<zakochany>
Obrazek
Adam_xxx

Postautor: Adam_xxx » 16 paź 2005, 21:02

Wiesz naprawde nie chodzi mi o seks ! Mam moze 17 lat ale jestem normalny i nie zadnym tam napalenicem ! Teraz szuka stabilizacji, czegos spokojnego, zwiazku opartego na rozmowach , jakoś przedtem nie szukala tego ! a może ona cos ukrywa ???
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 16 paź 2005, 21:06

teoria spisku <hahaha>

raczej jej sie przejadlo i szuka czegos nowego, zwiazku opartego na uczuciach a nie tylko fizycznosci, chce wiedziec ze dla Ciebie jest czyms wiecej niz kawalkiem miesa, chce miec o czym i kiedy porozmawiac

partnerstwo to nie tylko seks/pieszczoty ;)
<zakochany>
Obrazek
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 16 paź 2005, 21:19

Adam_xxx pisze:Teraz szuka stabilizacji, czegos spokojnego

Wybacz Adam, ale to smiesznie brzmi. 16-latka, ktora szuka stabilizacji...hmm
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 16 paź 2005, 21:23

to ja żem to powiedzial, ja jarzabek :P

skad wiesz :?: czasem 16stka dojrzalsza od 30stki...
<zakochany>
Obrazek
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 16 paź 2005, 21:33

Gorgon pisze:czasem 16stka dojrzalsza od 30stki...

Tylko, że 14 lat mlodsza :]
Gorgon, zlitujże się. Przeciez 16-latka dopiero co od ziemi odrosła. To jest abstrakcja...
Niedługo 14 latki będą juz szukały stabilizacji (kto wie , moze juz szukaja? :D )
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 16 paź 2005, 21:38

Cubasa, skad wiesz co zycie jej przynioslo :?:

moze po prostu znudzila sie jej zabawa :?: :D
<zakochany>
Obrazek
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 16 paź 2005, 21:47

cubasa pisze:Przeciez 16-latka dopiero co od ziemi odrosła.

Ja raptem 2 lata starsza Cubuś a tez nie chce mi sie już bawić w takie "związki" tylko chcę czegoś konkretnego. :P

A co do tematu to wiesz 16 lat, hoirmony raz w górę raz w dół. Może byc d tabletek, moze być od tego że ma innego, moze być od tego że już jej się nudza ciągle te same pieszczoty baź Ty jej się nudzisz, a moze być tak ze teraz akurat tego potrzebuje i oczekuje itp. itd.
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 16 paź 2005, 22:07

Gorgon pisze:moze po prostu znudzila sie jej zabawa

Zapewne. Dlatego pisalem ze to smieszne :)
moon pisze:Ja raptem 2 lata starsza Cubuś a tez nie chce mi sie już bawić w takie "związki" tylko chcę czegoś konkretnego.

Moon, Ciebie się rozpatruje na innych zasadach ;P Ale tak serio: wedlug mnie od 18 lat blizej do stabilnego zwiazku, niźli od 16 roku zycia.
Adam_xxx

Postautor: Adam_xxx » 16 paź 2005, 22:19

Znudzila sie jej zabawa ??? Mnie jakos to nie bawi !! Moze mi wreszcie powiecie co robic ??
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 16 paź 2005, 22:47

Ale tak serio: wedlug mnie od 18 lat blizej do stabilnego zwiazku, niźli od 16 roku zycia.

A myślisz,ę ja się przez 2 lata diametralnie zmieniłam?Pewnie masz rację, ale nie wrzucaj wszystkich do jednego wora.
Znudzila sie jej zabawa ??? Mnie jakos to nie bawi !! Moze mi wreszcie powiecie co robic ??

A skąd my mamy wiedzieć?To Twoja dziewczyna więc z nią pogadaj a nie oczekujesz,że sie w jasnowidzów będziemy bawić!
Awatar użytkownika
bubu
Pasjonat
Pasjonat
Re: Co Wy o tym myślicie ???

Postautor: bubu » 17 paź 2005, 00:52

Adam_xxx pisze:Mój problem polega na tym ze : kiedyś moja dziewczyna pozwalala mi na pewne rzeczy a po pewnym czasie nagle powiedziala ze nie chce dalej bo nie sprawia jej to przyjamności a kiedyś sparawiało ! Teraz tak bardzo sie zmieniła że chce tylko sie przytulic , pogadac i troche całować i mówi że jej to wystarcza a kiedyś przecież chciała czegoś wiecej ! Mi nadal tego brakuje bo znaczylo to dla mnie bardzo wiele ! Czy to jej zachowanie jest związane z tym ze Ona mnie juz nie kocha tak bardzo jak kiedyś , czy może sie jej znudzilem ?? Co wy o tym myślicie ?? :?

Moze ma wyrzuty sumienia :/
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 17 paź 2005, 08:14

Adam_xxx pisze:Znudzila sie jej zabawa ??? Mnie jakos to nie bawi !! Moze mi wreszcie powiecie co robic ??

wydoroslec <silacz>
<zakochany>
Obrazek
dE
Bywalec
Bywalec
Postautor: dE » 17 paź 2005, 08:24

[ Dodano: 2005-10-17, 08:25 ]
teoria spisku

O W N E D :D
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 17 paź 2005, 08:28

Dla mnie to ona raczej zaprzestala na przytulaniu bo wlasnie nie chce sie zaangazowac :/ ma 16 lat i nie uwazam zeby interesowala ja stabilizacja <pijak>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”