Co strach czytac? Przeciez nie od dzis wiadomo ze dzieciom wspolczeesne bajki robia z mozgu GOWNO.
Jak ja bylem mniejszy to na prawde nie bylo az tak censored bajek.
Ok moze byli transformers czy te no jak one sie zwaly ludziki hmm dzijaidzą

nie wiem jak to napisac ehehehe i to byly chyba najbardziej zwiazane z przemoca bajki.
I dzieci niektore powyrastaly na normalnych ludzie, reszta to zjeby ale nie wiem dlaczego, mnie tam reksio czy bolek i lolek albo gumisie nic zlego nie nauczyly

a w kolo tylu kretynow
Ale to co w tych bajkach teraz widze, to daje slowo, wola o pomste do nieba. Najbardziej zagrozone male umysly ogladaja najbardsziej censored wytwory jakis debili typu south park... to jak takie dziecko potem ma nie zajebac kolegi?
Albo gdzies w chinach 10 latek zabil kolege bo ten sprzedal jego jakis miecz z jakiejs gry na ebayu... nosz kuzwa 10 latek zajebal kolege!!!! to ja bym chyba nie potrafil od tak zajebac kolegi. Straszmnie mnie to wkurza i przeraza, robi sie meksyk na swiecie
Fakt, duzo zalezy od rodzicow, ale dziecko se krzyczy i placze to mamusia sra na to jaka to bajka i mu ja wlacza zeby miec spokoj.Heh.
A zapomnialem o Tsubasie, to byla swietna bajka, nie widzialem tam przemocy

byla o pilce, zesmy to nieraz w 10 ogladali u kogos i mozna zrobic bajke, ktora czegos nauczy, lub zafascynuje.
NC