Orgazm dzieki komputerowej stymulacji mozgu

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Orgazm dzieki komputerowej stymulacji mozgu

Postautor: Maverick » 04 sty 2006, 04:27

Tak sie zastanawiam, czy kiedys to bedzie mozliwe i jak to bedzie wygladalo. No dobra, nie czy, a kiedy :D Wiadomo, ze kiedys wibratory itd sie znusza, ludzie zaczna chciec czegos nowego.

Technika wirtualna moze w tym pomoc. I tu mozliwe sa dwa typy. Albo zakladamy kolesiowi okularki, podlaczamu czujniki czy stymulatory gdzie trzeba i on ma wrazenie ze sie seksi z pamela, albo (to ciekawsza opcja) poznamy mechanizm orgamzu, i ludzkosc ewoluuje na wyzszy poziom w rozwoju :D

Chodzi o to, ze dzis, aby miec orgazm trzeba wspolgrac z organizmem - wykonywac pewne czynnosci, mozg zalapie, zrobi abrakadabra i bedzie orgazm. Ale jak czlowiek pozna ten mechanizm, to moze sie okazac ze wystarczy np cos sobie wstrzyknac, niewiem, jakas substancje odpowiedzialna za orgazm, i wowczas mozliwy bylby nawet i godzinny orgazm :D No bo mozg sam dawkuje te rzeczy, a jak zacznie je dawkowac czlowiek...

Albo poprzez elektroniczna stymulacje mozgu, impulsami imitujacymi nerwy, ale to byloby trudniejsze i gorsze.

Ogolnie ciekawi mnie, czy poszlibyscie na to i jakie skutki moze miec np taki godzinny orgazm :) Bo to wykancza organizm...
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 04 sty 2006, 22:47

Pewnie bym chciała spróbowac, ale watpie żeby moje wnuki chociażby takich czasów dożyły kiedy to bedzie ogolnodostpne.
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 04 sty 2006, 23:05

Ja poprosze x2 :D
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 04 sty 2006, 23:18

Haro pisze:Ja poprosze x2 Usmiechnij sie!

Dwa zdjecia?Bo ledwo kontaktuje. Czy wszystkich po dwie sztuki? Bo mialam CI 4 przesłac, ale jak chcesz dwa to beda dwa ;P
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 04 sty 2006, 23:20

Z tego co wiem, japońcy jak zwykle nas zaskoczyli i już były jakieś doświadczenia z wirtualną stymulacją mózgu celem osiągnięcia przyjemności fizycznej. Jest to możliwe. Mało tego, możliwe między dwiema osobami, które dzięki specjalnej aplikacji mogą się pobudzać...tylko po cholerę to wszystko :) Jeśli chodzi o wysuniętą przez Mavericka wizję godzinnych orgazmów...to zawsze marzyłem, żeby być choć przez godzinę mojego życia wieprzykiem...bo jak wiadomo świnie mają półgodzinne orgazmy :)
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 05 sty 2006, 13:05

moon pisze:
Haro pisze:Ja poprosze x2 Usmiechnij sie!

Dwa zdjecia?Bo ledwo kontaktuje. Czy wszystkich po dwie sztuki? Bo mialam CI 4 przesłac, ale jak chcesz dwa to beda dwa ;P

Moja droga, Twoich zdjec jak najwiecej :)

Mi chodzilo o taki orgazm dzieki komputerowej stymulacji mozgu :) Tego chcialem x2... :D

P.S. Swoja droga czekam na te zdjatka i czekam... :(((
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 05 sty 2006, 15:27

Hmmm, zdjecia Moon w temacie o godzinnych orgazmach...? Moze nie potrzeba do nich komputera?? :D

Ja w temacie poruszylem dwa mozliwe kierunki rozwoju tego. Jeden chemoczny, za pomoca bardziej lub mniej sztucznych hormonow czy bog wie czego ktore sa odpowiedzialne za orgazm i drugi elektryczny, wlasnie poprzez stymulacje mozgu. Byc moze to beda dwa polaczone. niewiadomo :)

No i ciekawe czy czlowiek bylby to w stanie wytrzymac... A pomyslcie jak by sie chudlo!! Po co godzina meczacych cwiczen jak mozna miec godzine przyjemniutkiego orgazmu?? <bicz1> <aniolek2> <browar>
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 06 sty 2006, 02:02

Maverick pisze:mmm, zdjecia Moon w temacie o godzinnych orgazmach...? Moze nie potrzeba do nich komputera?? Usmiechnij sie!

Alem sie jorgnęła :/ Soły....

Wróć do „Wszystkie inne tematy”