miłośc w toalecie....

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

kamilka
Początkujący
Początkujący
miłośc w toalecie....

Postautor: kamilka » 31 sty 2006, 22:56

mam pytanie...czy kochaliście się kiedyś w toalecie...opowiedzcie o tym...jaka to była okazaja, czy planowaliście to? czekam na wasze odpowiedzi pozdrawiam gorąco :*
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 31 sty 2006, 22:59

no jasne ;) nie raz :) planowanie seksu w toalecie nie mialoby sensu ;) spontanicznie naszla ochota no i cos trzeba bylo zrobic :) na imprezie w klunie czy na uczelni :) okazja byla ochota a bylo bardzo namietnie :) ja w ogole lubie takie rozne dziwne miejsca :)
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 31 sty 2006, 23:03

tak :D. Jakas impreza w klubie. Wymknelismy sie na dluzsza chwile. Dobrze, ze wiele osob nas tam nie znalo :D. W kazdym razie musialam glosno krzyczec, ze zajete. Rozwalilismy spluczke :D.
I w sumie to nie bylo planowane. Wstalam, wzielam go za reke i poszlismy <banan>
Awatar użytkownika
Jasta20
Maniak
Maniak
Postautor: Jasta20 » 31 sty 2006, 23:28

Szybkie numerki w toalecie nigdy nie sa planowane.
Swego czasu zdarzaly sie bardzo czesto, w sumie na wiekszosc imprez, nawet na weselu kuzyna :D
Bralam mojego za reke i wymykalismy sie... Albo sama wychodzilam do kibelka a on po chwili przychodzil do mnie :)
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 01 lut 2006, 01:27

Close. Wariatów w wieku 20-tu lat nie podejrzewam o brak wyobraźni nawet jak tego nie robili :)
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”