Oduczam sie przeklinac:)

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Czy Hyhy sie oduczy tej niefajnej przypadlosci?

Czas głosowania minął 03 lut 2006, 19:37

Pewnie, chlopak sie ogarnie i teraz to juz w ogole bedzie super:D
6
46%
Moze dac rade jak rzuci palenie(opcja MOBILIZUJACA)
4
31%
Hmmm wlasciwie nie mam zdania;]
3
23%

Liczba głosów: 13
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 09 lut 2006, 13:22

Poszła dalej, ze łzami w oczach.

Juz to widze :] duzo jest takich co udaja oburzone i jak to im bardzo ciezko ze swoja uroda (oh ! jakieto uciazliwe, ze jestem taka piekna !), a w srodku czuja sie tak naprawde polechtane i rosna w skrzydelka, nawet w rozmowach w toku o tym bylo niedawno, ladnie tam jeden koles "gasil" takie laseczki :)
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 09 lut 2006, 13:24

Mia pisze:
Eisenritter pisze:Kilkunastu gnojków, na oko 1-2 klasa, krzyczących "Te, ocenzurowano pokaż cycki!" albo "Niezła z ciebie ocenzurowano!" Poszła dalej, ze łzami w oczach.

eee, ale czemu? takiej reakcji troche nie rozumiem, co ja obchodzi co jacys gowniarze gadaja? no chyba ze te lzy to z zalu nad nimi :>

To ja bym musiala czasami sie lzami zalewac. Przeciez to male, napalone gowniarze. Ja sie tam tylko z takich smieje, albo dopieke tak,ze im w piety idzie.
Awatar użytkownika
Eisenritter
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Eisenritter » 09 lut 2006, 13:25

Niestety, nie ten typ. Zawsze starała się udowodnić, że jest nie tylko kawałkiem, a i owszem, ładnego ciała, ale też ma coś w głowie. Niektórym kobietom coś takiego przeszkadza.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 09 lut 2006, 13:27

Yasmine pisze:To ja bym musiala czasami sie lzami zalewac. Przeciez to male, napalone gowniarze. Ja sie tam tylko z takich smieje, albo dopieke tak,ze im w piety idzie.

no dokladnie, ale zeby plakac?

Eisenritter pisze:Niestety, nie ten typ. Zawsze starała się udowodnić, że jest nie tylko kawałkiem, a i owszem, ładnego ciała, ale też ma coś w głowie. Niektórym kobietom coś takiego przeszkadza.

no ale co gowniarzom bedzie udowadniac? szkoda czasu na takich. Zreszta jak zna swoja wartosc nic nikomu nie musi udowadniac.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 09 lut 2006, 13:34

Eisenritter pisze:Niestety, nie ten typ. Zawsze starała się udowodnić, że jest nie tylko kawałkiem, a i owszem, ładnego ciała, ale też ma coś w głowie. Niektórym kobietom coś takiego przeszkadza

Wierz mi mistrzu, ze jakbys poznal ja blizej zmienilbys zdanie <browar> predzej czy pozniej z kazdej to wylazi, glowa glową, ale nie ma pieknej kobiety ktorej przeszkadzalyby komplementy, nie lubi byc adorowana itd. Zadna sie nie przyzna do swojej proznosci :P To jest w genach.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
Eisenritter
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Eisenritter » 09 lut 2006, 13:45

Pozwolę się nie zgodzić, ale cóż, każdy ma prawo do swojego zdania. Ja ją znałem, ty ekstrapolujesz inne kobiety.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
Awatar użytkownika
Koko
Weteran
Weteran
Postautor: Koko » 09 lut 2006, 17:32

TFA pisze:Wierz mi mistrzu, ze jakbys poznal ja blizej zmienilbys zdanie predzej czy pozniej z kazdej to wylazi, glowa glową, ale nie ma pieknej kobiety ktorej przeszkadzalyby komplementy, nie lubi byc adorowana itd. Zadna sie nie przyzna do swojej proznosci To jest w genach.

Za przeproszeniem, komplementy nie przeszkadzają od osób pożądanych, tj. tych, które lubię, szanuję, albo które nie mają niecnych zamiarów ....
Reszta jest żenująca i kłopotliwa. To jest pod kopułą, nie w genach.

Dziękuję, Mistrzu.
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
Awatar użytkownika
Eisenritter
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Eisenritter » 09 lut 2006, 18:15

Dokładnie, Koko. Komplement to dobra i porządana rzecz, ale tylko wtedy, kiedy jest dobrany. A co do charakteru, trzeba dodać jeszcze, że owa znajoma miała problemy z ostrą formą nieśmiałości. I nie chodziło mi o udowadnianie czegokolwiek "gówniarzom", tylko reszcie świata. Żebyście wiedzieli, ilu facetów się za nią uganiało wyłącznie w celach wiadomych...
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 10 lut 2006, 00:19

Eisenritter pisze:I nie chodziło mi o udowadnianie czegokolwiek "gówniarzom", tylko reszcie świata. Żebyście wiedzieli, ilu facetów się za nią uganiało wyłącznie w celach wiadomych...

ale nie o to przeciez chodzi ze rtzreba cos komus udowadniac, przyjaciele i bliskie jej osoby ja znaja i wiedza ze jest wartosciowa dziewczyna, a co kogo reszta swiata obchodzi?
oj nie za nia pierwsza i nie ostatnia...tacy sa faceci :P :P
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 10 lut 2006, 20:45

Hehe, w efekcie koncowym to hyhy wejdzie w dlugi, a kolezance urosnie wielki tylek <hahaha>

Wróć do „Wszystkie inne tematy”