TFA pisze:Olivia pisze:A może kochanka?
To trzeba zdemaskowac pedofila.
Chyba dendrofila
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Sir Charles pisze:Chyba dendrofila

Jedyna stała w życiu to zmianaTedBundy pisze:Andrew napisał/a:
słowo powiesz, a wiecej mnie tu nie obaczysz , nie chce nikomu zawadzac
w życiu! Andrew, Ty tu zdecydowanie musisz zostać

moon pisze: jemu i Jabłonce po pierwszym poście i to dożywotnie bym ja dała bana.
Mysiorek pisze:Trzeba wpierwej myśleć co się pisze
Maverick pisze:Niestety, ci ktorych nie lubie musza uwazac
robinho pisze:Tymczasem osądził tłum.
N apodstawie czego?
Na podstawie sympatii lub antypatii.

robinho pisze:Ja osobiście nie chcę być częścią takiego forum, w którym będzie decydował tłum. A jedynym kryterium będzie popularność.
Bo ja tam już czuję sie skrępowany tą sytuacją, bo wiem że jak w jakimś temace nie bede sie z Wami zgadzał, to sie mnie pozbędziecie poddając pod głosowanie.

Wstreciucha pisze:Moze gdybys miala taka mozliwosc , to na forum zostalabys sama w rezultacie .chory.
Maverick pisze:robinho, zbyt sie przejales tym "osadzeniem przez tlum". Spytaj sie kogokolwiek z forum, czy gdyby wynik byl przeciwny, to czy bym ja odblokowal aniołek
robinho pisze:wiem że jak w jakimś temace nie bede sie z Wami zgadzał, to sie mnie pozbędziecie poddając pod głosowanie.

moon pisze:Nie przypuszczam i sorry ale Twój kumpel który tylko tańczy i gra tutaj idiote mi nie lezy i juz
moon pisze:Sa tu lepsi ludzie od niego i wciaz dochodza.
moon pisze:Jak np Dzin ktora jest od niedawna.

Wstreciucha pisze:wlasnie o to chodzi , ze nie lezy Tobie i jestes w stanie kogos skreslic po kilku postach.
Wstreciucha pisze:a tez gorsi i tez wciaz dochodza
Wstreciucha pisze:za wiele przykladow nie podalas,

moon pisze:Bo z ciemnota głupota itp sie walczy a nie sie ja akceptuje
Maverick pisze:robinho, zbyt sie przejales tym "osadzeniem przez tlum". Spytaj sie kogokolwiek z forum, czy gdyby wynik byl przeciwny, to czy bym ja odblokowal
moon pisze:Nie pitol mój drogi. Tu chodzi o sensowna zawartosc czaszki a nie o to czy z jej zawartoscia sie zgadzamy. I wiesz o tym

Andrew pisze:są ustalone zasady w regulaminie i ich jedynie łamanie powinno prowadzic do banowania lub nie
moon pisze:Tak samo i ted i Ty dlugo tu nie jesteście
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 683 gości