tanebo pisze:Zapewne 90% piszących nie otrzymało tu żadnego rozwiązania problemów.
yu sie dostaje, rady sugestie a nie gotowe rozwiazania. Problemy rozwiazuje sie samemu, inni moga doradzic
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Sir Charles pisze:unick pisze:,kiedys w Newsweek Polska//16.01.2005// niejaki pan Antoni Pawlak red naczelny portalu literatura.net.pl napisal artykul ,,www.forum.szambo.pl''-
Ma ktos dostęp? Chętnie bym przeczytał
, podesle jak z nimi wygram

Yasmine pisze:Ciekawski napisał/a:
Nie powiedziałbym, że ludzie stąd są mi bliźsi niż większość w realu,ale z pewnością darzę ich (w większości) bardzo dużym szacunkiem
a ja powiedzialabym . A to z tego wzgledu,ze ludzie na forum wydaja mi sie o wiele madrzejsi i dojrzalsi niz "moje" towarzystwo .
dlatego jesli chodzi o forum to tak, jesli chodzi o forumowiczow - to niekoniecznie 

Dzindzer pisze:Wstreciucha nie poznaje cie, co to za smutny ton
szacunek zyciu sie nalezy, i zdrowa komitywa z "losem". Nie narzekam <browar>
Chyba o forumowicza? Czyżby zła lokacja?
Czyżby zła lokacja?

Koko pisze:Nie unoś się, Wstręciuszko

Koko pisze:Chodź, nie biadol
Koko pisze:Wystarczy prosta odpowiedź na proste pytanie.
Ale ok.

Koko pisze:Topic: Podobny temat już był.
O tutaj: http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... ight=forum

-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!

Ja wolałbym to załatwiać osobiście, w cztery oczy, niż roztrząsać na pół Polski, że mam problem...
Ty masz polowke z ktora mozesz to zalatwic, inni nie.

A Ci ktorzy sa naprawde anonimowi, rowniez funduja anonimowosc swojej polowie, zatem w czym problem ? nikt nie skojarzy problemu z osoba, a mozna liczyc na rozwiazanie klopotu.

Nie chodzi mi o anonimowość tylko o sam fakt tego że prywatne [a czasem bardzo intymne] sprawy są rozwiązywane przy pomocy obcych ludzi
sadi pisze:Nie chodzi mi o anonimowość tylko o sam fakt tego że prywatne [a czasem bardzo intymne] sprawy są rozwiązywane przy pomocy obcych ludzi
Yasmine pisze:Dla mnie nie. Bo niesamowicie mi forum pomoglo.

-> jak mnie ktos wku$%^&!sadi pisze:Bo zamiast usiaść i spróbować samej walczyć z problemami poszłaś na łatwizne jak to wcześniej zostało napisane
Dzindzer pisze:dla tego nie pisze. w chwili wzburzenia widze probl;em jako meeega wielki. Potem jakims dziwnym trafem sie baaardzo zmniejsza. Dziwia mnie niektóre "problemy" ludzi, moze dla tego, że jak ja byłam młoda to nie miałam netu i z problemami radziłam sobie sama. Teraz ludzie chca recepty na wszystko.
Większość myśli, że naciśnie magiczny przycisk i wszysyko będzie tak jak chcą
Wstreciucha pisze:to jest wlasnie to lenistwo i wygoda

-> jak mnie ktos wku$%^&!Yasmine pisze:Przepraszam, ale gowno o mnie wiesz.

sadi pisze:Yasmine pisze:Przepraszam, ale gowno o mnie wiesz.
Nie spinaj się tak Słodziutka bo z nerwów jeszcze wrzodów dostaniesz i bedzie ci źle...![]()
Haro - 'łatwizną' dla mnie był np. ten twój ostatni temat o tym co powiedzieć kumplowi który boi się, że dziewczyna zaszła w ciążę...

Haro pisze:zeby bylo jasne , poszukiwanie roznych punktow widzenia a czekanie na gotowe rozwiazania - to istotna roznica , chociaz granica malo dostrzegalna
-> jak mnie ktos wku$%^&!Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 466 gości