jak sam mowisz "Chyba za młody jezscze na to jestem. " to jak ja nawet stracisz to znajdziesz sobie inna moze lepsza przed ktura bedziesz mogl sie otwozyc

Moderator: modTeam

Rebeca2006 pisze:Skoro twoja dziewczyna nie lubi seksu to moze pieszczoty tez sa przyjemn i bez niepotrzebnego strachu . Zaproponuj jej to

broken18 pisze:Poczytałam pare razy to co napisałeś + przypomniałam sobie ostatni Twój temat, na który też się wypowiadałam. Dziewczyna ma 17 lat, myśli inaczej niż Ty. Jej najwyraźniej w takim układzie jest dobrze, A Ty musisz jej wprost powiedzieć że Tobie nie. Nie możesz myśleć że skoro kończy się to kłótnią to nie będziesz z nią poważnie rozmawiał... Tylko nie zabieraj się do tej rozmowy jak do wizyty u królowej Angielskiej. Masz prawo i obowiązek mieć swoje zdanie i wypowiedzieć je nieważne jaki skutek miałoby to przynieść.
broken18 pisze:Pokaż że jesteś równie ważny jak ona, że Twoje uczucia mają wielkie znaczenie. I nie ulegaj jej na każdym kroku a zacznij robić to co lubisz i co nie wiąże się z nią. Masz jakieś hobby, pasję?
Już nawet nie mówie o nauce, ale najchętniej leżał bym bezczynnie i nic nie robił bo nic mnie nie cieszy i mysle tylko o tym co jest nie tak. Staram się to zmienić, bo przeważnie przez to dostaje po tyłku, bo za bardzo sie tym wszystkim przejmuje z tym że to nie jest takie proste. broken18 pisze:Dziewczyna jest dziwna, to prawda, ale może dla niej to jest norma. Nie chcę jej bronić ani usprawiedliwiać ale znam tylko Twoją wersję zdarzeń, nikt tu nie wie co o tym wszystkim myśli Twoja dziewczyna... Skoro mówisz że ona nie robi nic złego, to powiedz nam co robi dobrego? Olewa Cię kiedy jesteś chory? Wtedy właśnie powinna być przy Tobie, mimo że mój facet jest dużo starszy od Ciebie lubi kiedy się o niego troszczę w przypadku choroby lub innych nieprzyjemnych zbiegów okoliczności. Powiedz jej, że potrzebujesz odrobiny chociaż troski i uczucia a jesli ich nie ma niech powie jednoznacznie czy chce być z Tobą czy nie.
broken18 pisze:Nie bądź taki miękki i ciepły bo szybciej niż myślisz zrobi z Ciebie osła.
Powiem Ci jedno - zależy Ci to walcz![shadow=darkred][/shadow][shadow=darkred][/shadow][shadow=darkred][/shadow][shadow=darkred][/shadow][shadow=darkred][/shadow][shadow=darkred][/shadow][shadow=darkred][/shadow][shadow=darkred][/shadow][shadow=darkred][/shadow]broken18 pisze:Powiem Ci jedno - zależy Ci to walcz!
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 478 gości