NIe mam o tym bladego pojecia.
Wyjasnijcie co to jest o co chodzi na co mi to i co mam wybrac poradzcie uzwgledniajac to ze ja zadnego nie znam i nie wiem czym to sie rozni.
Proszę

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Dlaczego uciekac? Pomijam juz fakt ze dobrowolnie to ja tam nie jestem... Jest przymus badz co badz.Pegaz pisze:A tak w ogóle Mav nadal w Krusie jesteście? Jesli tak to uciekaj czym prędzej z tej wszawej organizacji dobrze ci radzi kolega z forum..

sophie pisze:Poza tym, na III filar w wiekszosci mlodych ludzi nie stac
Owszem. Ale jak juz mowilam, malo kto w tym wieku mysli perspetywicznie. A 100 zl miesiecznie ludzie wola wydac na cos innegopani_minister pisze:III filarem można się zainteresowac już w chwili, gdy miesięcznie można odłożyc powiedzmy 100 zł.

Kubek pisze: ING... podobno najlepszy, ale warto przejrzeć zyski za ubiegły rok i migracje klientów przed wyborem

To czy bede placil na KRUS czy ZUS to roznica taka ze placac na ZUS place wiekszy podatek. Bo to jest podatek. Wiec wole placic mniejszy. Poza tym za bezsens uwazam placenie do funduszow emerytalnych za posrednictwem fiskusa (ZUSu).Pegaz pisze:Maverick pisze:Dlaczego uciekac? Pomijam juz fakt ze dobrowolnie to ja tam nie jestem... Jest przymus badz co badz.
Bo nastarość będziesz przymierał głodem.
Maverick pisze:To czy bede placil na KRUS czy ZUS to roznica taka ze placac na ZUS place wiekszy podatek. Bo to jest podatek. Wiec wole placic mniejszy. Poza tym za bezsens uwazam placenie do funduszow emerytalnych za posrednictwem fiskusa (ZUSu).
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 423 gości