pewnie wejdzie w drugiej połowieOlivia pisze:A słyszeliście, że może Rasiak dziś zagra?
W TVP sport w tym również piłka nozna jest w wydaniu rodzinnym. Wszytsko jest przedstawiane tak żeby moherowy beret to zrozumiał (szczególnie komentarz Szarana i Szpaka). Nie podoba mi sie to za bardzo. A co do Gmocha, faktycznie facet nie potrafi sie wysłowić ale uwielbim go. Ma naprawde sporą wiedze piłkarską i ma charyzme. Jego teksty sa po prostu boskie. Jest śmieszny i fajny. Gdyby nie ten facet nto bym pewnie nie oglądał tego ich filozofowania.Olivia pisze:I takie inne pytanie. Na jakim kanale oglądacie mecze, w TVP czy w paśmie Polsatu (Polsat Sport, Polsat Sport Extra)? Gdzie są Waszym zdaniem lepsi komentatorzy?
Zas mudnial na Polsacie jest już w nieco bardziej młodzieżowym wydaniu ale z to nieco tandetny (chodzi mi tu o studia w przerwie). Mam tylko antene naziemną wiec posiadam jedynie Polsat zwykły. Pamiętam jak raz cała przerwe meczu przegadali o tym że Hajto zmienił marynarke w trakcie trwania pierwszej połowy. Z Polsatu to jedynie komentarz w trakcie trwania meczu mi sie bardziej podba od TVP.

.

Jestem za nowym trenerem! Im szybciej tym lepiej
Smolarek,Brozek ani wycofany Żurawski wiele nie pokazali
<browar>