Kącik kibica

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 20 cze 2006, 13:27

Olivia pisze:A słyszeliście, że może Rasiak dziś zagra?
pewnie wejdzie w drugiej połowie
Olivia pisze:I takie inne pytanie. Na jakim kanale oglądacie mecze, w TVP czy w paśmie Polsatu (Polsat Sport, Polsat Sport Extra)? Gdzie są Waszym zdaniem lepsi komentatorzy?
W TVP sport w tym również piłka nozna jest w wydaniu rodzinnym. Wszytsko jest przedstawiane tak żeby moherowy beret to zrozumiał (szczególnie komentarz Szarana i Szpaka). Nie podoba mi sie to za bardzo. A co do Gmocha, faktycznie facet nie potrafi sie wysłowić ale uwielbim go. Ma naprawde sporą wiedze piłkarską i ma charyzme. Jego teksty sa po prostu boskie. Jest śmieszny i fajny. Gdyby nie ten facet nto bym pewnie nie oglądał tego ich filozofowania.
Zas mudnial na Polsacie jest już w nieco bardziej młodzieżowym wydaniu ale z to nieco tandetny (chodzi mi tu o studia w przerwie). Mam tylko antene naziemną wiec posiadam jedynie Polsat zwykły. Pamiętam jak raz cała przerwe meczu przegadali o tym że Hajto zmienił marynarke w trakcie trwania pierwszej połowy. Z Polsatu to jedynie komentarz w trakcie trwania meczu mi sie bardziej podba od TVP.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 20 cze 2006, 13:28

robinho pisze:Ty jesteś zwolennikiem rozwiązań rewolucyjnych, ja ewolucyjnych. Uważam, że Janas powinien zostać, bo już "wie jak to jest" i nastepnym razem uniknie błedów, które popełnił teraz

od dobrych dziesięciu lat trzeba to zrobić. Zaorać PZPN-owską mafię. Po kwiatkach młodego Dziurowicza myślałem, że wreszcie coś się ruszy. Ale trzymają się mocno, "misie z MiodoweJ". Czas ich wreszcie oderwać od korytka <mlotek>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 20 cze 2006, 13:28

Listek już zapowiedział że bez względu na wynik dzisiejszego meczu nie zwolni Janasa. Zatem trzeba liczyć że sam zrezygnuje :(.
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 20 cze 2006, 13:30

tanebo pisze:Listek już zapowiedział że bez względu na wynik dzisiejszego meczu nie zwolni Janasa. Zatem trzeba liczyć że sam zrezygnuje :( .

A mój tata powiedział, że zapowiedziano iż dzisiejszy mecz jest ostatnim meczem dla Janasa jako trenera.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
jagunia
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: jagunia » 20 cze 2006, 13:30

Nie zrezygnuje :|
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 20 cze 2006, 13:31

TedBundy pisze:Po kwiatkach młodego Dziurowicza myślałem, że wreszcie coś się ruszy
Też saziłem że po tym jak młody Dziurowicz wyśpiewał wszytsko przed całą Polską to zrobi sie rewolucja. A tu nic. Jakos ucichło. Tak sie zastanawiam że ejśli to nie pomogło to chyba nic nie ruszy skostaniałego PZPNu.
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 20 cze 2006, 13:34

jagunia pisze:Nie zrezygnuje :|

Ale miałam nadzieję, że Go wyleją. <zalamka>
"Miarkuj złość.

Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 20 cze 2006, 13:39

Mamy podobno zagrać 4-4-2 w ataku z Jeleniem i Żurawskim.
A mecze oglądam tam gdzie nadają. Osobiście wolę TVP - Szpakowski, Szaranowicz, oni są tacy kultowi :P
robinho pisze:Uważam, że Janas powinien zostać, bo już "wie jak to jest" i nastepnym razem uniknie błedów, które popełnił teraz
Dokładnie! Ja nie chcę że przyjdzie nowy trener rozwali wszystko to co było i zacznie od nowa niczym Boniek po Engelu. Przecież to masakra była <chory>
TedBundy pisze:Zaorać PZPN-owską mafię.
A tu się zgadzam wszystkich pseudo działaczy w kosmos!
Olivia pisze:A mój tata powiedział, że zapowiedziano iż dzisiejszy mecz jest ostatnim meczem dla Janasa jako trenera.
Zapowiedzieli za niego ale on cały czas zaprzecza i dobrze, będzie chciał zrezygnować to zrobi to a nie że pod naciskiem dziennikarzy się złamie.
Obrazek
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 20 cze 2006, 13:42

Joasia pisze:Dokładnie! Ja nie chcę że przyjdzie nowy trener rozwali wszystko to co było i zacznie od nowa niczym Boniek po Engelu. Przecież to masakra była
Tu nie ma co rozwalać. A po drugie Boniek to antytalent trenerski wiec to nie jest żadnym wyznacznikiem. Heniek to wielki trener.
Awatar użytkownika
jagunia
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: jagunia » 20 cze 2006, 13:44

Joasia pisze:robinho napisał/a:
Uważam, że Janas powinien zostać, bo już "wie jak to jest" i nastepnym razem uniknie błedów, które popełnił teraz
Dokładnie! Ja nie chcę że przyjdzie nowy trener rozwali wszystko to co było i zacznie od nowa niczym Boniek po Engelu. Przecież to masakra była

Jak dla mnie już nie ma czego rozwalać <zalamka> W eliminacjach mielismy jako taką reprezentacje. Dupa Janas kombinerki przestawiał zawodników na pozycje na których nigdy nie grali,nowe ustawienia ee moj ojciec by lepiej przygotował druzyne <zalamka> <hahaha> Jestem za nowym trenerem! Im szybciej tym lepiej
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 20 cze 2006, 13:45

I życie stanie się piekne <hahaha>

[ Dodano: 2006-06-20, 13:48 ]
Olivia pisze:A mój tata powiedział, że zapowiedziano iż dzisiejszy mecz jest ostatnim meczem dla Janasa jako trenera.

tata ma rację <browar>
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.

FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Awatar użytkownika
jagunia
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: jagunia » 20 cze 2006, 13:50

I bardzo dobrze jesli Rasiak wejdzie :] Smolarek,Brozek ani wycofany Żurawski wiele nie pokazali :]
Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 20 cze 2006, 13:58

W sumie zobaczymy, tylko jak przyjdzie genialny Henio i też da ciała i zaczniecie z kolei na niego sypać to już z wami nie wytrzymym :P <aniolek> <browar>
Ale się będę śmiała jak Rasiak wejdzie i bramka na dzień dobry to się będzie działo <hahaha>
A gdzieś mi się obiło o uszy że możliwe że Kuszczak będzie grał, ktoś coś słyszał o bramkarzach?
Obrazek
Awatar użytkownika
jagunia
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: jagunia » 20 cze 2006, 14:02

Wczoraj coś czytałam,że Boruc złapał lekką kontuzję na treningu,aczkolwiek dziś nic już na ten temat nie piszą.Mogłby wpuscic Kuszczaka i tak gramy tylko o pietruszke :]
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 20 cze 2006, 14:03

jagunia pisze:i tak gramy tylko o pietruszke :]

Ale i honor, ludzie... <zalamka>
"Miarkuj złość.

Awatar użytkownika
jagunia
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: jagunia » 20 cze 2006, 14:07

Olivia pisze:jagunia napisał/a:
i tak gramy tylko o pietruszke

Ale i honor, ludzie...

Jedno drugiego nie wyklucza :] Kuszczak mimo wpuszczonej szmaty z Kulumbia trampkarzem nie jest,wiec nie rozumiem czemu nie miałby zagrac z Kostaryka?Poza tym w tej akurat sytuacji honor chowam do kieszeni :]
Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 20 cze 2006, 14:53

Obrazek
Awatar użytkownika
jagunia
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: jagunia » 20 cze 2006, 14:55

A ja właśnie wyczytałam,że jak Janas zostanie kopniety w dupe przez Listka to trafi do Lecha <zalamka> <zalamka>
Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 20 cze 2006, 14:57

Ale nie jako trener tylko wróci na swoją byłą posadę jaką miał w Amice.
Obrazek
Awatar użytkownika
jagunia
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: jagunia » 20 cze 2006, 14:59

Bez znaczenia <chory> Nie trawie tego kolesia :P
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 20 cze 2006, 16:24

na razie dobrze typowałem <diabel> <diabel> 1-0 <diabel>

[ Dodano: 2006-06-20, 16:33 ]
a już remis 1-1 :D
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 20 cze 2006, 16:49

Nie no znów to samo, gramy totalną padake, to samo co z Ekwadorem tyle że rywal jeszcze słąbszy. Najgorszy mecz jaki widziałem na tych mistrzostwach...

[ Dodano: 2006-06-20, 16:51 ]
Szymkowiak znowu żadnych dobrach podań do przodu. Nie wyszło mu chya ani jedno podanie. Zurawski znów nie istnieje. Zełwakow i Baszczu znowu nie podłaczają sie do ofensywy. Znowu nie wychodza dosrodkowania. Znowu gramy na stojąco i ruszamy sie jak muchy w smole. ZNów gra tylko Jeleń. Tragedia.

[ Dodano: 2006-06-20, 16:52 ]
Bueheh ale bramka jest i to wystarczający powód do tego aby Janas został a PZPN egzystowało w tym składzie przez 10 lat...
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 20 cze 2006, 17:59

Jedyne bramki jakie Polska zdobyla to ze slaba reprezentacja Kostaryki i to jeszcze strzelone przez obronce.

To dowodzi beznadziejnosci i calkowitej porazki polskiego zespolu. Napastnikow rownie dobrze mogloby nie byc w ogóle. Porazka.
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 20 cze 2006, 18:06

Zwycięzców sie nie sądzi , ale wielkich powodów do entuzjazmu po dzisiejszym meczu nie ma. Zagraliśmy wolno, defensywnie, bez polotu i wielkiej ambicji, co tu dużo mówić to samo co z Ekwadorem. Nie ma sie zbytnio nad czym czachwycać. Ostatni naprawde dobry mecz w wykonaniu naszej kadry to chyba ten sprzed roku z Ekwadorem na wodzie. Od tamtej pory nic nie gramy.
Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 20 cze 2006, 19:48

Zgadzam się, nie graliśmy dobrze...
Jak straciliśmy pierwszą bramkę to już myślałam że koniec i na moment NAWET ja straciłam wiarę i porządnie się wkurzyłam :P
Ale... wygraliśmy i nareszcie się trochę pocieszę <banan>
Niech mi tylko ktoś powie co się dzieje z tym "genialnym" Żurawskim?!

A już niedługo Anglia - Szwecja ! Ciekawe kto na Niemców trafi, nie wiem komu kibicować bo obu drużyn nie lubię <diabel>
Obrazek
alekz
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: alekz » 20 cze 2006, 20:10

A) Nie dostosował się do zalecen szkoleniowcow co do diety i cwiczen, co jest bardzo prawdopodobnebo jako jedyny z reprezentacji dostal zgode na 2 tygodniowe wakacje.
B) Przez miesiac trenowal pod wodza Janasa.
C)Gra w zagranicznym klubie, dostaje tam niezla kase, nie musi sie juz promowac a awans do 1/8 finalu nie bylby dla niego sukcesem (na wiecej nas nie bylo stac) wiec postanowil, ze nie bedzie gryzl murawy.
D)Bez wydatnej pomocy Krzynowka, Smolarka, Szymkowiaka, Frankowskiego* nie jest tym samym pilkarzem i postanowil, ze dostosuje sie do ich poziomu.
E) Gra w WIELKIM <lodzik> Celticu w silnej lidze Szkockiej a pomimo tego na drugiej tak wielkiej imprezie z rzedu nie radzi sobie z presja.

Mysle ze wszystkie punkty oprocz puktu B nakladaja sie na siebie. Bo taki Jelen nie zostal zajechany (pieknie wyprzedzil swiezszego Odonkora) i gral bardzo dobrze.

To jest piłkarz bez jaj. W kazdym nowym klubie musial sie bardzo dlugo aklimatyzowac, pokopywał sobie piłkę w marnej Polskiej lidze bo nie miał jaj żeby wyjechać za granice i tam szlifowac swoje umiejetnosci.
Zyskał w Polsce statut gwiazdy, klejnota naszej ligi, ale w reprezentacji praktycznie zawsze byl z niego nikly pozytek. Przeszedl do Celticu i nazwano go Magic...tylko dlatego, że w przeciwienstwie do Hartsona ma jakakolwiek technike.
Czysto pilkarsko jest dobrym pilkarzem...takim do srodkowej druzyny Bundesligi - ale mentalnoscia i charakterem zasluguje jedynie na gre w Orange Ekstraklasie.
Szanuje tego czlowieka za to co zrobil - ale z reprezentacja niech da juz sobie spokoj, chocby strzelal seryjnie bramki u siebie w Szkocji.
Olek86
Początkujący
Początkujący
Postautor: Olek86 » 20 cze 2006, 22:26

Tez sie zalamalem po pierwszej straconej bramce i juz myslalem, ze kolejny mecz przegramy, jednak nie bylo tak zle :) Pozostaje miec nadzieje, ze za 4 lata bedzie lepiej :P
Tyrese
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Tyrese » 20 cze 2006, 22:54

Narazie to ja mam nadzieje że się w końcu do Euro zakwalifikujemy, chociaż patrząc na grę naszej reprezentacji mam coraz większe wątpliwości.
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 20 cze 2006, 22:57

Nietety o Euro mozemy zapomniać. Skończyło sie w końcu szczęście i dostaliśmy mocną grupe. W Lisbonie, Brukseli i na bałkanach będzie lanie, oj będzie. Nawet gdyby trenerem został Guus Hidding nie wierzył bym że sie zakwalifikujemy.
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 21 cze 2006, 08:00

tanebo pisze:Nietety o Euro mozemy zapomniać. Skończyło sie w końcu szczęście i dostaliśmy mocną grupe. W Lisbonie, Brukseli i na bałkanach będzie lanie, oj będzie. Nawet gdyby trenerem został Guus Hidding nie wierzył bym że sie zakwalifikujemy.
Jak Janas zostanie na stanowisku, to wierzę że awansujemy pierwszy raz w historii do EURO!
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.

FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!

Wróć do „Wszystkie inne tematy”