Sir Charles pisze:efekt kuli śniegowej jest niestety wszechobecny
Sir Charlesie, czy chcesz powiedziec, że nie da się żyć z człowiekiem o odmiennych poglądach, bo wcześniej czy później spory załatwią związek?
Moderator: modTeam

TedBundy pisze:Zrozumienia dla SS-Galizien,morderców z UPA itp kwiatków politycznych u mnie nie ma i nigdy nie będzie
krackowiaczek pisze:kobieta interesujaca sie tym tematem to zadkosc, a kobieta dobrze sie w tej przestyrzeni orietujaca (na ile to w ogóle mozliwe) to juz zjawisko. i mysle ze dobrze, po co im to? od tego jest facet ;].
.
Dla mnie sie to po prostu wyklucza.krackowiaczek pisze:jesli znalazlbym dziewcze popierajace tego durnia i zarazem inteligentne (wydaje sie niemozliwe) to probowalbym.
Zalzey gdzie. Sama znam dziewczyny bardzo w poltyke wciagniete.krackowiaczek pisze:obieta interesujaca sie tym tematem to zadkosc, a kobieta dobrze sie w tej przestyrzeni orietujaca (na ile to w ogóle mozliwe) to juz zjawisko.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

pani_minister pisze: kiedy jakieś duperele zaczynają wpływać na calość związku, to znaczy, że równowaga została zachwiana i dystansu zabrakło... Ale wtedy to nie jest kwestia poglądów jako takich, tylko tego, że między dwojgiem ludzi źle się dzieje.
megane pisze: poglądy polityczne wynikają ze światopoglądu (a przynajmniej tak powinno być). Jeśli tutaj różnice są ogromne to jest ciężko,
krackowiaczek pisze:Pani_minister chyba ma jednak racje, Charlesie ;].
megane pisze:Przyczyna jest trochę głębsza - poglądy polityczne wynikają ze światopoglądu (a przynajmniej tak powinno być).
.
Sir Charles pisze:Nie, bo ja nie mówię o duperelach, które obiektywnie nimi są, tylko o rzeczach, które wydają się duperelami tylko jak się ktoś zadurzy na amen
krackowiaczek pisze:kobieta interesujaca sie tym tematem to zadkosc, a kobieta dobrze sie w tej przestyrzeni orietujaca (na ile to w ogóle mozliwe) to juz zjawisko. i mysle ze dobrze, po co im to? od tego jest facet ;].
pani_minister pisze:Z mojego punktu widzenia wygląda to tak: jestem z kimś. Uważam, że to dobry i mądry człowiek. Chce dobrze i czasem nawet coś robi w tym kierunku. Nie będę się spierała o środki, skoro cel mamy podobny.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 624 gości