A ja znowu...

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

onlyjusti
Maniak
Maniak
Postautor: onlyjusti » 24 cze 2006, 15:14

Haro powinieneś pogadać z Moim facetem bo jesteście tacy sami <hahaha> w tym tylko że Mój facet nie uwaza tego za problem lecz za naturalną rzecz <hmmm> w kazdym razie Ja uważam że skoro bardzo Ci na Niej zależy A nie jestes pewny siebie na tyle by być pewny ze żeczywiscie jesteś w stanie dać lasce szczęście i miłość których nie zastąpi ząden inny facet I masz skłonnosci do traktowania Ją jak swoja własność to rzeczywiscie jest to autentyczny problem który z pewnoscię meczy i ciebie i Ją, wiec wyluzuj, pomyśl - lubi towarzystwo które jak widać odwzajemnie Jej sympatię ALE to Ciebie kocha!! czuj się wyróżniony i pewniejszy siebie a nie zagrozony przez kolegów :/ skoro uyważa Cie za kogoś wyjatkowego to byłoby paradoksem by Cię żuciła dla jakiegoś goscia :/ 3maj się i zaufaj SOBIE i sile Waszej miłości :)
OnlyJusti
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 24 cze 2006, 15:21

Takie zachowanie przechodzi z czasem [wiem co mowie :P ]
Po prostu im bardziej zaciesnia sie wiez miedzy wami tym inaczej patrzy sie na caly zwiazek, na druga osobe...w pewnym momencie zauwazamy ze juz tego nie ma - widimy ze jest wlasnie ze mna i tylko ze mna, ze to mi sie oddaje, ze to mnie przytula i pociesza, ze mnie odwiedza i jest przy mnie...itp. ;DD
Takich rzeczy nie ma cala reszta swiata od niej tylko ja, wiec jest git - wystarczy sobie to uswiadomic i wszystkie takie glupoty odchodza w niepamiec ;)
Naturalnie ze nie nastapi to od razu na drugi dzien, nad tym trzeba popracowac...glowa ;DD
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
<sex> -> ta też jest fajna
<hahaha> -> często sie śmieję...ze wszystkiego...
<fuckoff> -> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 24 cze 2006, 15:25

sadi pisze:Po prostu im bardziej zaciesnia sie wiez miedzy wami tym inaczej patrzy sie na caly zwiazek, na druga osobe...w pewnym momencie zauwazamy ze juz tego nie ma
Dlatego pisałam o ztwardnieniu zwiazku. :P
alekz
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: alekz » 24 cze 2006, 15:48

Pamiętaj, że jak Ty dla niej byłeś kolegą to ona też miała chłopaka i jak sie skonczylo to kolezenstwo? To wszystko bierze sie z tego, ze gdzies w podswiadomosci masz akcje ze z Toba moze byc tak samo, że ktoś może za Twoimi plecami też z nią kręcić i też może okazac sie lepszy. Twoja zazdrość = zwykły odruch obronny - a odruchów zwalczyc sie nie da :) Nic się nie bierze z niczego.
Awatar użytkownika
makrox
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: makrox » 24 cze 2006, 16:16

Pamiętaj, że jak Ty dla niej byłeś kolegą to ona też miała chłopaka i jak sie skonczylo to kolezenstwo? To wszystko bierze sie z tego, ze gdzies w podswiadomosci masz akcje ze z Toba moze byc tak samo, że ktoś może za Twoimi plecami też z nią kręcić i też może okazac sie lepszy. Twoja zazdrość = zwykły odruch obronny - a odruchów zwalczyc sie nie da Nic się nie bierze z niczego.

to chyba najbardziej konkretna odpowiedź którą wyczytałem <browar> szkoda tylko że masz racje :/
Awatar użytkownika
saker33
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saker33 » 24 cze 2006, 17:07

makrox pisze:tak z ciekawosci...ile razy zdarzyly sie wam te wybuchy już?
na gg setki...przez sms prawie setka...a na zywo dziesiatki... to wszystko przez 11 miesiecy :/ ........wiem ze to chore nie trzeba mi o tym mowic
"...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie."
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 24 cze 2006, 17:40

Może jestem jakaś dziwna, ale mi zupełnie nie przeszkadza zazdrość faceta, choćby nawet chorobliwa. Raczej mnie to bawi. Dlatego ja Wam nie pomogę, bo nie widzę w tym problemu :)
alekz
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: alekz » 24 cze 2006, 18:41

Chorobliwa zazdrość na pewno nie śmieszy:)
Śmieszna zazdrosc = dziewczyna idzie na egzamin, zakłada krótką spódniczke, jest upał 35 stopni a on jej mówi, żeby założyła spodnie bo zmarznie;]
Chorobliwa zazdrosc = on sie przypierdziela, ze ona w ogóle wyruszyla na ten egzamin w spodniach. Wkoncu tam sa ludzie.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 24 cze 2006, 21:12

Uważaj, Haro. Nie zepsuj bezpodstawnymi podejrzeniami i pretensjami fajnie rozwijającego się związku. Uspokój się wewnętrznie, ale spróbuj. Nie wiem ,nie jestem dobrą osobą do udzielania rad w temacie zazdrości, gdyż czuję to uczucie w stopniu minimalnym. Nie mam z tym problemów. Ufam. I jeżeli druga strona nie daje mi podejrzeń co utraty tego zaufania, ten temat dla mnie nie istnieje. Nigdy nie tworzyłem problemów na siłę.
Dobrze będzie :D pozdro
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 24 cze 2006, 22:02

mrt pisze:Może jestem jakaś dziwna, ale mi zupełnie nie przeszkadza zazdrość faceta, choćby nawet chorobliwa. Raczej mnie to bawi. Dlatego ja Wam nie pomogę, bo nie widzę w tym problemu
Zupełnie tak samo mówi Moja... :) Ja jestem chorobliwie zazdrosny, Ona też, i jakoś związek się nie rozpada i nic ku temu nie prowadzi :]
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 24 cze 2006, 22:10

A ja nie jestem zazdrosny. :)
Moja se wychodzi gdzie chce i z kim chce (nie ma wielu znajomych ale czasem wychodzi). Nie robię z tego najmniejszego problemu. Czasem okazuję nutkę zazdrości, żeby nie było, żem taki luzak. :D

Dochodzę do wniosku, że jeśli będzie miała odejść, to odejdzie i nie pomogą moje szpiegostwa, zakazy, nakazy, fochy i szalone zachowania. Staram się dać naszemu związkowi ciepło, emocje, namiętność, miłość i przyjaźń. Na pewno lepsze są chłopy ode mnie no ale może ze mną zostanie. ;) ;) ;)
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Kubek
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Kubek » 24 cze 2006, 22:27

Ech... ja też tak kiedyś miałem... ale jak się okazało, nie całkiem bezpodstawnie <evilbat>

A potem wrzuciłem na luz...

...byłem strasznie wkurzony jak moje kochanie u mnie zapisało hasło od GG na komputerze i nie chciało usunąć... stwierdziłem, że co jak co, to przesada jest i jak będę uruchamiał GG po jej pobycie u mnie, to chcąc-niechcąc przeczytam jakieś wiadomości do niej a nie do mnie skierowane.
To samo telefon- telefon każde ma swój (ja nawet dwa) i niedopuszczalne byłoby czytanie sms-ów swoich.

Raz moje kochanie przyszło do mnie lekko zdegustowane, bo stwierdziło, że przez jej krótką spódniczkę jakiś chłopak dostał od dziewczyny po pysku (gały wlepiał na przystanku)... z jednej strony śmieszyła mnie ta zazdrość tamtej dziewczyny, z drugiej strony połechtało mnie to bardzo miło, że moje kochanie tak się dla mnie stroi :D
O faceta co oberwał po pysku zazdrosny nie byłem... żal mi się tylko biedaka zrobiło :(
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.
Awatar użytkownika
saker33
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saker33 » 24 cze 2006, 23:59

Imperator pisze:Dochodzę do wniosku, że jeśli będzie miała odejść, to odejdzie i nie pomogą moje szpiegostwa, zakazy, nakazy, fochy i szalone zachowania.
No to wlasnie na tym polegaja zasady w zwiazku i te niby zakazy..bo pojdzie gdzie nie trzeba i pozna kogos i zostawi nas...a gdybym zakazal to by tam nie poszla i go nie poznala. <foch>
"...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie."
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 25 cze 2006, 09:26

saker33 pisze:bo pojdzie gdzie nie trzeba i pozna kogos i zostawi nas...a gdybym zakazal to by tam nie poszla i go nie poznala.

nie rozśmieszaj mnie :D A sama nie myśli? Jej nie zależy? Nie ufa? Jeżeli jednak tak, to po cholerę jakieś zakazy?
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 25 cze 2006, 09:49

Kubek pisze:rzez jej krótką spódniczkę jakiś chłopak dostał od dziewczyny po pysku

Kubek pisze:żal mi się tylko biedaka zrobiło

Nigdy nikogo w twarz nie uderzyłam i jakos nie popieram tego, ale wcale mi żal typa nie jest. Nie ma nic bardziej frajerskiego niż koleś z dziewczyną patrzący się na inną dupę. Nie cierpię tego, dla mnie to takie kundelskie merdanie ogonkiem. Patrz się jak jesteś sam, ale laskę, która jest obok Ciebie szanuj.
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
Awatar użytkownika
saker33
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saker33 » 25 cze 2006, 10:17

TedBundy pisze:A sama nie myśli? Jej nie zależy? Nie ufa? Jeżeli jednak tak, to po cholerę jakieś zakazy?
przeciez obrocilem tamta wypowiedz w zart..dodajac nawet ta idiotyczna mine sfochowanego
Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 25 cze 2006, 12:01

Chłopaki weźcie się w garść bo każdemu cierpliwość się w końcu może skończyć.
Nie ma uniwersalnej rady jak opanować zazdrość ale sama myśl kogo możecie przez takie zachowanie stracić powinna wam pomóc. Chyba nie chcecie terapii wstrząsowej że nagle dziewczyna mówi że ma dość i to koniec?!
natasza pisze:Nie ma nic bardziej frajerskiego niż koleś z dziewczyną patrzący się na inną dupę.
Dokładnie, to kompletny brak szacunku dla dziewczyny z którą się jest, mi też go nie żal <wsciekly>
Obrazek
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 25 cze 2006, 13:41

A co powiecie na komenty np. na fotce.pl gdzie kolesie pisze "Hej piekna" albo "Co slychac slicznosci?" :| Mnie to osobiscie tak wkur.wia, ze malo mnie krew nie zaleje.
Awatar użytkownika
makrox
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: makrox » 25 cze 2006, 13:46

ale tam dziwczyna dostaje 10-20 takich koemntów dziennie...myślisz że zwraca na to aż taką uwage?:D ewentualnie po to żeby sie dowartościować
ale z drugiej strony wiem że też by mnie to niemiłosiernie censored...na szczescie moja nie ma konta na Fotce. <brawo>
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 25 cze 2006, 13:49

No wlasnie nie dostaje az tyle na cale szczescie, ale bywaja, ze dostaje. Nie dowartosciowuje sie tam, ma dla samego posiadania bo wielu znajomych tam ma z ktorymi nie moze miec innego kontaktu. Ale wku.rwia mnie to okropnie :/
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 25 cze 2006, 13:52

Haro pisze:Mnie to osobiscie tak wkur.wia, ze malo mnie krew nie zaleje.
Tez przesadzasz. <chory>
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 25 cze 2006, 13:58

No ciekawe :/ Dla mnie to jest zupelnie naturalne i nienaturalne kiedy jakies gnojki pisza takie rzeczy w komentarzach :/
Awatar użytkownika
makrox
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: makrox » 25 cze 2006, 14:00

moon, ty zawsze masz do wszystkiego takie proste podejscie ?:D podziwiam to u Ciebie

wiesz ja tam mam konto i np jak mi jakaś dziewczyna napisze coś miłego to czasem odpisze czasem nie i nie traktuje tego tak poważnie...może twoja Partnerka też:)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 25 cze 2006, 14:01

Haro, z tym ze to nie Twoja a jaj sprawa. Tak jak to z kim sie widuje, komu czesc mowi, z kim smsuje i rozmawia.
tO jest chora zazdrość.

[ Dodano: 2006-06-25, 14:03 ]
makrox pisze:ty zawsze masz do wszystkiego takie proste podejscie ?:
Tzn jakie?Na luzie? Nie widze najmniejszego popdu zeby sie ciskac z powodow takich pier.dól - po prostu.

[ Dodano: 2006-06-25, 14:03 ]
makrox pisze:wiesz ja tam mam konto
Ja tez mialam i co?Se pisali to pisali. NAwet tego nei czytalam. Ani moj.
Awatar użytkownika
makrox
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: makrox » 25 cze 2006, 14:07

Tzn jakie?Na luzie? Nie widze najmniejszego popdu zeby sie ciskac z powodow takich pier.dól - po prostu.

ale nie tylko o ten temat chodzi...zawsze jak czytam twoje wypowiedzi to mam wrażenie że jesteś nad tymi wszystkimi ludzkimi problemami,że Ciebie sie to nie tyka :D jesteś Nadczłowiekiem? :P

Haro, to sam Praw jej częsciej komplementy żeby nie być gorszym od tych gnojków
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 25 cze 2006, 14:09

Jak nie jest moja sprawa? Ze zupelnie obcy kolesie pisza do niej smieszno slodko-miesne teksty na komentach? Jak najbardziej moja sprawa bo to jest pewna ingerencja w nasz zwiazek. A na to nie pozwole.
Awatar użytkownika
makrox
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: makrox » 25 cze 2006, 14:14

możesz niepozwalać ale od tego nie uciekniesz... bo niby jak? nie da sie <chory>
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 25 cze 2006, 14:19

A tak ze mam bardzo kochana dziewczyne ktora rozumie moj bol (sama tez jest zazdrosna jak jakies piz.dy pisz ami komenty, wiec wie co to za bol) i postanowila zablokowac wystawianie komentow. Czyz nie jest cudowna? :)
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 25 cze 2006, 14:21

Haro pisze:bo to jest pewna ingerencja w nasz zwiazek.

Ja przepraszam, ale jaka ingerencja? Bo ja tu zadnej nie widze. Oni sobie pisza, ona ma to gdzies.
Czlowieku wyluzuj. Ona jest z Toba z wlasnej, nieprzymuszonej woli. Ma swoj rozum, sama kieruje swoja dupa. Jesli bedzie chciala Cie zdradzic, bo predzej zrobi to jak bedzie w tak toksycznym zwiazku i gdy jej chlopak bedzie chorobliwie zazdrosy bez powodu, niz jesli bedzie w pelnym zaufania, szczesliwym zwiazku bez zadnych bezpodstawnych wyrzutow.
Awatar użytkownika
makrox
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: makrox » 25 cze 2006, 14:29

<brawo> no to ci powiem że trafiłeś na Baaaaaaaaaardzo wyrozumiałą Dziewczyne :P
masz szczęście...

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”