Gdzie to zglaszac? Na policje?
Dzieki za jak najszybsze info
[ Dodano: 2006-06-24, 01:46 ]
nom ludziki czekam i odswierzam
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!

Chyba w Krakowiemegane pisze:A to akurat prawda
U nas nic sie takiego nie odbywa. Bardziej ingeruja jesli sie np leja na imprezie czy rozróba jest, ale jak samo zakłócanie - w życiu... 

Nam na koncu ze jakas kobita bedzie nas z kamerki obserwowacmegane pisze:. Na końcu powiedzieli nam, żebyśmy następnym razem poszły na to piwko gdzies, gdzie oni nie patrzą.... 'a gdzie panowie nie patrzą' on: 'eee... no wszędzie patrzymy!'.
Niommegane pisze:Masz na myśli rozmowę ze strażnikiem miejskim?
Bywa.Maverick pisze:tozsamosci nie mowia, ale zdaza sie ze powiedza nr mieszkania
.(tzn cześc się rozeszła, a cześc za parenaście minut wróciła, ale nikomu już do śmechu nie było heh).
megane pisze:Maverick, a myslisz, że możesz policjantom drzwi nie otworzyć i nie poniesiesz konsekwencji?
W moim przypadku pozostaje im zyczyc powodzenia. Ewentualnie moge podpowiedziec ze prosciej bedzie im zrobic dziure w scianie niz drzwi rozwalicKubek pisze:Wolno im wejść w ramach interwencji... jak zechcą to i z drzwiami

Tylko ze oni nie wiedza kto w nim jest zameldowany wiec mozna smialo powiedziec ze wszyscy sa zameldowaniKubek pisze:Wolno im nakazać opuszczenie miejsca, ze względu na zakłócenie porządku publicznego. Nie wolno im jedynie wyprosić osób zameldowanych w danym lokalu
Odpusc sobie takie niepotrzebne ironie.runeko pisze: kraj: Polska, kolo Niemiec...
Jasnemegane pisze:Maverick, a myslisz, że możesz policjantom drzwi nie otworzyć i nie poniesiesz konsekwencji?
Maverick pisze:Odpusc sobie takie niepotrzebne ironie.
Maverick pisze:Tylko ze oni nie wiedza kto w nim jest zameldowany wiec mozna smialo powiedziec ze wszyscy sa zameldowani
Maverick pisze:A co mi zrobia?
Tym gorzej dla tych osob. Zwlaszcza ze to pewnie amerykanie ktorzy Kosciuszce zawdzieczaja niepodleglosc.runeko pisze:Ironia jest bardzo potrzebna. Wiesz ile osob nie wie, gdzie jest Polska?
Ale tu chodzilo o wyproszenie niezameldowanych osob. Wiec ja bym powiedzial policjii ze wszystkie osoby sa zameldowaneruneko pisze:Nie pomyslales nawet sekundy przed napisaniem tego zdania, prawda?
Mandacik dostajesz albo ty albo osoba, ktora owe mieszkanie ci na impreze oddala. Skad policja ma wiedziec kto jest zameldowany...co za pytanie
No coz, to niech mnie za to ukaraja. W sadzie powiem ze mialem rozwolnienie i w wc siedzialem.runeko pisze:To jest niezgodne z prawem bo przed policja otworzyc drzwi musisz i tyle.
W tym przypadku moze i tez ma, ale nie zaryzykuja bo jak po wywazeniu nie dostana nakazu to ponosza konsekwencje za zniszczenie mieniaruneko pisze:Teoretycznie policja ma prawo wywazac drzwi tylko z nakazem sadu, ewetualnie naprawde ciezkiej interwencji (typu ktos kogos akurat morduje)
Maverick pisze:W sadzie powiem ze mialem rozwolnienie i w wc siedzialem.
Maverick pisze:ale nie zaryzykuja bo jak po wywazeniu nie dostana nakazu
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 470 gości