wacek stoi ale tak nie do konca...

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

lantech
Bywalec
Bywalec
wacek stoi ale tak nie do konca...

Postautor: lantech » 01 lip 2006, 09:28

witam,

niedawno zmienilem moja partnerke i wczoraj probowalismy sie pierwszy raz kochac...
ale mialem maly problem... moj wacek niby stal na bacznosci, ale tak nie do konca (powiedzmy ze niebyl taki twardy jak powinien) i nie odczuwalem prawie zadnej przyjemnosci
gdy partnerka sie nim bawila <lodzik> <boje_sie>

co jest grane? <hmm> bylem po jednym piwku i nie wiem dlaczego odczuwalem jakis taki ... strach czy cos.
Oboje jestesmy juz doswiadczeni w tych sprawach.
i na pewno nie mozna powiedziec ze partnerka robila to nieumiejetnie.

musze przyznac ze ta sytuacja urazila moje meskie ego <banan> <hahaha>
Awatar użytkownika
damian24
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: damian24 » 01 lip 2006, 10:04

Hmmm...IMHO potrzebujecie przywyknąć do intymności i nauczyć się siebie. To potrwa kilka (naście) razy :P i napięcie opadnie (choć to nie jest dobre stwierdzenie w tej kwestii akurat :))
Zło w dłuższej perspektywie nie ma w ogóle mocy. Zło, które przeżywasz, ma wyłącznie za zadanie zwrócić Twoją uwagę na to, czego się jeszcze musisz nauczyć, aby móc widzieć i czcić dobro wokół siebie.
Awatar użytkownika
saker33
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saker33 » 01 lip 2006, 11:20

zapewne strach/stres...tak jak damian24, powiedzial...kwestia paru stosunkow.
"...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie."
Awatar użytkownika
Madzia
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Madzia » 01 lip 2006, 13:01

Pewnie ma dużo do powiedzenia sfera psychiki....za bardzo się stresujesz i martwisz zeby wszystko było oki....niepotrzebnie nauczycie się wszystkiego z kolejnymi razami. Głowa do góry....

lantech pisze:musze przyznac ze ta sytuacja urazila moje meskie ego

No tak masz racje....starszna rzecz sie stała...... <pijak>
Awatar użytkownika
Bulgo
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Bulgo » 04 lip 2006, 16:42

Poczekaj se z tydzien bez <sex> i nie chlej przed akcja to nie bedzie problemu :]
Obrazek
EuroBarre - zarabiaj spędzając czas w Internecie!!!
Szukam dziewczyny, proszę zostawiać swoje CV + 2 zdjęcia :P
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 04 lip 2006, 16:45

z nowa mozesz cos takiego miec pewnie... wstydzsz sie czy cos takiego, na pewno przywykniesz :) ja na szczescie takich problemow nie mialem :)
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Awatar użytkownika
Mateo_20
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Mateo_20 » 10 lip 2006, 22:48

Mam nadzieje, ze to minie jak najszybciej bo ja takze sie o to troszeczke (czyt. bardzo) zamartwiam. :? <chory>
"Serca przepełnione miłością
nigdy daleko od siebie nie odejdą"
Sylwia Kocham Cie!!!!!!!!!!!!!
lantech
Bywalec
Bywalec
Postautor: lantech » 10 lip 2006, 23:12

mieliscie racje, pewnie to bylo zwiazane z jakims stresem (chcialem zeby bylo jak najlepiej)
teraz pelen looz, juz przy kolajnym razie bylo censored.iscie
a teraz to juz jedziemy pelna para <banan>
Awatar użytkownika
Mateo_20
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Mateo_20 » 10 lip 2006, 23:37

Przy ktorym razie Ci "przeszlo" i bylo z "nim" wszystko w porzadku ??

lantech
Bywalec
Bywalec
Postautor: lantech » 10 lip 2006, 23:46

juz przy drugim wszystko bylo ok. wprawdzie ciagle czulem niepewnosc (poznawanie ciala i reakcji nowej kobiety) ale bylo rewelacyjnie.
a pozniej to juz na calego, zero zahamowan i bez zadnego wstydu <banan>

moze to dziwnie zabrzmi ale tak jak doradzali pozostali: wyluzuj
zadurzona
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zadurzona » 12 lip 2006, 12:24

moje zdnaie jest takie...: porostu zmiana partnerki to spowodowała... byłeś przyzwyczajony być moze do innych pieszczot ogólnie do innego sexu innego ciała obok itd itp... jestem przekonana że wszystko wróci niebawem do normy... być moze ty już byłeś gotowy na sex z nową kochanką, ale wacuć się zbuntował... a ze nie chciała narobić obciachu to owszem zazwyrcal, ale nie chciał mieć z tego zadnje przyjemności... ;) spokojna głowa niebawem nie będzie już obrażony i da penwie dużo przyjemnosci zarówno tobie jak i partnerce... ;)
pozdrawiam udanych lotów życzę...:)
Awatar użytkownika
Mateo_20
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Mateo_20 » 14 lip 2006, 23:45

No dobra, w poniedzialek mielismy pierwszy raz, byl... hmmmm niezbyt udany wlasnie o moj problem, we wtorek pojechalem do roboty i wrocilem dopiero dzis i... to samo a nawet chyba gorzej, podczas milosci francuskiej cale moje cialo, szczegolnie dlonie byly jakby sparalizowane, krecilo mi sie w glowie, ale nie czulem sie zestresowany, chociaz wyluzowany tez nie, jak wstalem z lozka to nie moglem ustac na nogach, to dzieje sie tylko jak jestem z takiej sytuacji z moja Niunia, gdy jestem sam to nawet marzenia erotyczne powoduja, ze moj penis stoi na bacznosc, a przy mojej kobiecie tak nie jest, zaznaczam, ze jest bardzo piekna i bardzo pociagajaca. Zachynam sie naprawde bac <chory> !! !! !!

zadurzona
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zadurzona » 15 lip 2006, 07:32

spokojnie tylo bez paniki! to poporto ona dziuałą na Ciebie w takis spósób... wierz mi to minie z czasi, aż porpostu do siebie nawzajem przywykniecie... :)
pamiętam że ja tez tak miałam... kiedy oon się mną zajmowął nie mogłąm wydusić ani słowa, nie potrafialm się nawet ruszyć było tylko słysać przyspieszony oddech i stłumione jęki... Ciesz się skoro masz taką kobietą, bo niedługo też Cię to czeka... :D :P :D :P
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 15 lip 2006, 09:15

Mateo_20 pisze:Zachynam sie naprawde bac <chory> !! !! !!

To niedobche. Właśnie teraz zamykasz błędne koło - boisz się, że Ci nie wyjdzie => nie wychodzi => boisz się jeszcze bardziej => nie wychodzi jeszcze bardziej, etc.
Mateo - musisz się wyluzować, bardzo prawdopodobne, że po prostu podświadomie boisz się, że nie sprostasz tak pociągającej / atrakcyjnej kobiecie. Stresujesz się podczas obcowania z nią sam na sam...a przecież wówczas powinniście być kompletnie wyluzowani (choć może to przychodzi z doświadczeniem). Rozumiesz, co mam na myśli? Mniej myślenia, więcej działania :)
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
Mateo_20
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Mateo_20 » 15 lip 2006, 13:32

Wielkie dzieki zadurzona i wielkie dzieki Ciekawski, wezme sobie te rady do serca, mam nadzieje, ze niebawem wszystko bedzie OK 8)
Jeszcze raz dziekuje, pozdrawiam !!

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”