Zdradzam

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 05 lip 2006, 19:05

zaraz , przeca pisaleś iż nie dałes rady , widze jednak ,ze sie udało
Przezyjesz , pogryzie i przestanie , ale na przyszłosc nie rób tego , staraj sie zmienic w sexie to czego Ci brakuje u Twej Pani
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 05 lip 2006, 19:05

Na początek - durniu (OMG <diabel> ), ile masz lat?
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 05 lip 2006, 19:07

O, jak klasycznie. Nie Ty pierwszy, nie ostatni. Nie mów nic swojej narzeczonej, Durniu i dbaj o ten związek, ale daję głowę, że zrobisz to jeszcze raz :] Idź się przemyśl, czego Ty chesz.
zenon
Pasjonat
Pasjonat
Re: zdrada - jestem idiota i kretyn !

Postautor: zenon » 05 lip 2006, 19:14

duren pisze:zdradziłem swoja narzeczona ...
byla to druga kobieta w moim zyciu z ktora spedzilem noc, bylo BOSKO dosłownie rewelacja :|
nienawidze sie za to ! teraz kocham moja narzeczona jeszcze bardziej i w zyciu juz tego nie zrobie ale mysli mnie chyba zabija .... nie wyrabiam sumienie gryzie !
a z drugiej strony jeszcze nigdy nie bylo tak w lozku jak z ta druga ..

chyba nie wyrobie psychicznie .

I co?
Chcesz się pochwalić - to bez obłudy
Wyspowiadać - idź do proboszcza
Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Postautor: ptaszek » 05 lip 2006, 19:35

sumienie może Cię pogryźć do tego stopnia, że w końcu sam się wygadasz.... a może ktoś to zrobi za Ciebie?
hm... no właśnie, zastanów się o co Ci chodzi i czego Ty chcesz :) bo za jakiś czas znowu pojawi się taki ktoś... taka "okazja"... i znowu to samo...
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Awatar użytkownika
Raskus
Bywalec
Bywalec
Postautor: Raskus » 05 lip 2006, 20:07

Idź się lepiej pomodlic teraz Durniu <mlotek> Nie rozumiem jak mozesz ja kochac skoro ja zdradziles...a teraz nagle kochasz jeszcze bardziej bo Cie sumienie gryzie, kochasz ja bo ja kochasz czy dlatego aby sumienie przestalo "gryxc" durniu?? btw Durniu nie sypia sie z czyims cialem Durniu tylko z kims, wiec twierdzenie ze bylo lepiej z tamta druga ktora Nie Kochasz było złe Durniu bo jelsi robi sie to z milosci to powinienes byc chyba w niebie, a Ty Durniu z tamta miales wieksza rewelke niz ze swoja chyba...Durniu <wazne>
Pozdrawiam Wszystkich Ambitnych.
Co Ci nie zabije czyni Cie mocniejszym.
Krytyka także motywuje.
Przestrzegaj regulaminu tak, aby być wśród nas!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 05 lip 2006, 20:08

Niektórzy sa naprawde za młodzi by pisac takie rzeczy <browar>
choć wiele w nich racji , ale nie ma tak prosto jak sie wydaje
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 05 lip 2006, 20:20

Raskus pisze:Durniu nie sypia sie z czyims cialem Durniu tylko z kims,

Kwestia podejścia...
Andrew pisze:ale nie ma tak prosto jak sie wydaje

Zgadzam się z Andrew'em zdrada tylko z pozoru prosta do wytłumaczenia, sa różne przyczyny, różne skutki.
Raskus pisze:a Ty Durniu z tamta miales wieksza rewelke niz ze swoja chyba.

No skoro sie z tamta lepiej czuł, to dlaczego masz mu to zabierać ?
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 05 lip 2006, 20:53

Bash pisze:Zgadzam się z Andrew'em zdrada tylko z pozoru prosta do wytłumaczenia, sa różne przyczyny, różne skutki.

I są gorsze rzeczy od zdrady, to też słowa Endrjuła <browar>

Joe Cocker
duren
Początkujący
Początkujący
Postautor: duren » 05 lip 2006, 21:27

mam 25 lat od 15 roku zycia jestem z jedna kobieta,
teraz przytrafila sie ta historia i nie wiem teraz czy ona jest ta osoba z ktora chce spedzic cale zycie ! odkad pamietam bylem ograniczany i nie czulem sie soba, zawsze bylo cos nie tak, dlatego sprobowalem teraz, po slubie bym sobie nie darowal.... <zalamka>
ja wiem ze zrobilem zle, ale pol zycia spedzilem z jedna kobieta , a jak to nie jest TA !?!?! zrozumcie mnie choc troche ja mam teraz takiego doła i rozkmine ze nie wiem co sie dzieje ....

[ Dodano: 2006-07-05, 21:29 ]
Raskus pisze:Idź się lepiej pomodlic teraz Durniu <mlotek> Nie rozumiem jak mozesz ja kochac skoro ja zdradziles...a teraz nagle kochasz jeszcze bardziej bo Cie sumienie gryzie, kochasz ja bo ja kochasz czy dlatego aby sumienie przestalo "gryxc" durniu?? btw Durniu nie sypia sie z czyims cialem Durniu tylko z kims, wiec twierdzenie ze bylo lepiej z tamta druga ktora Nie Kochasz było złe Durniu bo jelsi robi sie to z milosci to powinienes byc chyba w niebie, a Ty Durniu z tamta miales wieksza rewelke niz ze swoja chyba...Durniu <wazne>

sa rozne sytuacje w zyciu nie wszystko jestes w stanie ogarnac ... masz 15 lat jeszcze wszystko przed Toba, i nie zycze ci takiej sytuacji ...
lady.26

Postautor: lady.26 » 05 lip 2006, 21:53

Hmmm nie to żebym cię broniła, ale czasem pod wpływem chwili faceci jak i kobiety zdradzają swoich ukochanych pod wpływem chwili czy impulsu.Podobno swiadczy to o tym, że czegos w zwiazku brakuje i trzeba to przeanalizować( nie swiadczy to jednak o tym ze z związek jest do chrzanu) Nie mów nic swojej kobiecie bo inaczej nie spedzisz z nia resztyżycia.

A jak czytam tekst typu "odkad pamietam bylem ograniczany i nie czulem sie soba, zawsze bylo cos nie tak, dlatego sprobowalem teraz, po slubie bym sobie nie darowal....", to myśle, ze "Dureń " jak najbardziej do ciebie psuje. 25 lat nie swiadczy o dojrzałości. <mlotek> <pijaki> <belt>
duren
Początkujący
Początkujący
Postautor: duren » 05 lip 2006, 22:02

lady, zle napisalem masz racje, chodzilo mi bardziej o to ze czegos zawsze brakowalo, a co za tym idzie byly dziwne niejasnosci itp . ja teraz nie wiem czy mamy zyc ze soba do konca zycia czy to jest TO, a moze jest gdzies ktos... chocby ten glupi skok w bok, mnie nigdy tak nie potraktowano jak ona, to bylo cos wspanialego i nie mowie o seksie tylko o calosci...
Awatar użytkownika
Misia86
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Misia86 » 06 lip 2006, 01:14

ech... wyrzuty sumienia.. trzeba to przelknac i przezyc i juz jesli chcesz z nia dalej byc nic jej niemowiac, zastanow sie nad zwiazkiem... wogolepo co ci byl ten skok w bok?chwila przyjemnosci? troche poczucia wartosci.. co jest wazniejsze numerek obfity w najznakomitsze doznania erotyczne czy... staly zwiazek, stabilnosc, bezpieczenstwo, ale co ja tu gadam juz wybrales. posluchaj siebie, sluchaj serca i zrob to co ci podpowiada
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 06 lip 2006, 05:55

Myśle, że to nie będzie jedyny skok w bok, bo przecież wciąż "coś" nie pasuje, więc albo dojdziesz do tego "co" i postarasz się porozmawiać o tym z partnerką albo kiedyś zeżrą Ciebie wyrzuty sumienia :/

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 06 lip 2006, 08:24

Bylo ci bosko? Nie rozumiem. W czym bylo lepiej?
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 06 lip 2006, 08:24

Dlatego zawsze pisalem , iż zdradzanie w wieku lat 17-22 -24 kiedy to nie ma sie slubów a istnieją zwiazki , uwazam za wrecz jak najbardziej na miejscu , bo nalezy sie dowiedziec przez to czy mamy co załować , czy też nie , Problem w tym , ze na jednej grachamce sie nie skonczy , bo to za mało , jest jeszcze tyle wypieków , kajzerki bagietki itd. Za to to wszystko , pozwoli nam wiedziec xzego chcemy i tego szukać , a nie tak jak tu ! 10 lat z jedna kobietą i to w tym przedizle wiekowym <zalamka> to naprawde nieporozumienie , choć mogą byc przypadki takich zwizków idanych <browar>.

ale zapamietaj jedno !
diabeł do cudzej cipki łyzkę miodu zawsze wiecej dodaje !

a rutyna dopada wszystkich z czaasem , i wtedy co ?? nowe poszukiwania ?
nie ma lekko , nie ma ! :| <diabel>
Sasa
Bywalec
Bywalec
Postautor: Sasa » 06 lip 2006, 08:44

Masz dwa wyjscia:
1) siedziec cicho ale bedzie Cie sumienie gryzlo. Wtedy jest duze prawdopodobienstwo ze ona sie nigdy nie dowie ze miales skok w bok. Po jakims czasie sumienie Cie przestanie gryzc bedziecie po slubie ale nadal cos bedzie nie tak jak trzeba. Co doporowadzi do ponownej zdrady bo przeciez po tej pierwszej nie bylo zadnej kary a o gryzacym sumieniu juz zdazysz zapomniec.
2) powiedzieć co sie stalo i blagac o przebaczenie. Jak Cie kocha to moze przebaczy ale to troszke czasu potrwa ty bedziesz mial nalezyta kare i moze nastepnym razem ni bedziesz mial takich idiotycznych pomyslow. A tak podrodze to sa duze szanse ze sie wyjasni co bylo nie tak w waszym zwiazku i zdolacie to naprawic i bedziecie zyc dlugo i szczesliwie ;p
ale na jej miejscu to bym kopa w szanowne D dal
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 06 lip 2006, 08:56

W zadnym wypadku nic jej nie mów i nie słuchaj pierdoł ! w tej kwesti
jestes przed slubem , i ci po prostu wolno !
Awatar użytkownika
Raskus
Bywalec
Bywalec
Postautor: Raskus » 06 lip 2006, 09:04

A takie jedno pytanie, ta kobieta z ktora zdradziles swoja, ona cos do Ciebie czuje?

Krytyka także motywuje.

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 06 lip 2006, 09:06

Nie rozumiem Twojego zapytania , a po co ma czuc ? widac tak , ale pociag fizyczny , bez tego sexu by nie było !
Sasa
Bywalec
Bywalec
Postautor: Sasa » 06 lip 2006, 09:16

Andrew ty to masz specyficzne podejscie do zdrady a jakby Ciebie tak zdradzili to bys nie byl zly ?? tez bys tak odpisywal??
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 06 lip 2006, 09:23

czego oczy nie widza , sercu nie zal
Awatar użytkownika
Raskus
Bywalec
Bywalec
Postautor: Raskus » 06 lip 2006, 09:31

Czyli mozna zdradzac dopoki panna sie nie dowie <mlotek> tak wynika z Twoich odpowiedzi . Wazne czy czula...bo tak to by mogl z nia sie teraz zwiazac <diabel>

Krytyka także motywuje.

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 06 lip 2006, 09:37

Nigdzie tak nie napisałem , zdradzac nie wolno , ale zdrady tu nie ma , bo i nie ma przysiegi . To oczywiscie moje podejscie do sprawy .Młodosc musi sie wyszumiec inaczej beda pokusy potem , to tak w kolosalnym skrucie
zenon
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zenon » 06 lip 2006, 10:38

Andrew pisze:W zadnym wypadku nic jej nie mów i nie słuchaj pierdoł ! w tej kwesti
jestes przed slubem , i ci po prostu wolno !

Rozwinę wątek.
Masz wyrzuty, to Twój "krzyżyk" i sam go sobie przez życie targaj. Kurewstwem emocjonalnym byłoby oczekiwanie, że babka Cię rozgrzeszy i tak trochę na skróty. Ty broisz i Ty ponosisz konsekwencje. Pieprzony katolicki rytuał pozwala nabrudzić i pójść do "pralni".
Przestań być gówniarzem - " booo ja nie wiedziałem... wybacz, a teraz będę grzeczny".
To Twoja kupa i sam się w niej babraj.
Ludzi, których kochasz (lub chciałbyś kochać) masz chronić, a nie obarczać swoimi rozterkami.

Nie waż się pyska otwierać - to Twój, na Twoje życzenie, OSOBISTY brud.
Awatar użytkownika
zagubiona_wenus
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zagubiona_wenus » 06 lip 2006, 10:48

duren pisze:a z drugiej strony jeszcze nigdy nie bylo tak w lozku jak z ta druga ..

spałeś przez kilka lat z jedną kobetą, więc nie dziw się że jak nagle zrobiłeś to z inną wydaje ci się że było rewelacyjnie, z twoją narzeczoną tez tak może być, teraz kiedy wiesz już co ci się tak bardzo podobało podpowiedz swojej dziewczynie co ma robić i jak ;) i ucz się na błędach
grzeczne dziewczynki idą do nieba... niegrzeczne idą tam gdzie chcą!
Awatar użytkownika
Lagartija
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lagartija » 06 lip 2006, 11:41

Zastanow sie teraz tylko z ktora chcesz byc czy z ta co jestes od 10 lat czy z inna i tylko tyle;)
...Te Quiero Mi Amor...
IcemaN
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: IcemaN » 06 lip 2006, 13:04

a ja Durnia trochę rozumiem....

Mam podobnie, tez jestem długo z kobietą (jest moją pierwszą partnerką), tyle tylko, że jej nie zdradziłem....
ale rozumiem go, bo sam mam małe wątpliwości czy to ta z którą chcę spędzić resztę życia :/

hmmm....w życiu nia ma lekko... cholera.... chyba najlepiej posłuchaj Andrew`a , bo on dobrze zna ten temat ;)
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 06 lip 2006, 17:16

Jakakolwiek kobieta by nie była i którakolwiek, to zawsze mogą być rozterki typu "czy to na pewno ta?" i nie ma znaczenia, że to pierwsza, czy setna :]

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 06 lip 2006, 17:28

Z calego serca Ci durniu zycze tego samego ze strony Twojej narzeczonej. Jak Ty bys zareagowal gdyby ona zrobila to z innym i pozniej czula sie tak BOSKO? <chory>

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”