prezerwartywa@%@???

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
prezerwartywa@%@???

Postautor: krzyniu » 23 sie 2004, 10:06

jak to jest z prezerwatywami...zawsze podaja szerokosc(najczesciej 52- 64mm)i co to jest srednica czy szerokosc po zlozeniu ?? bo jesli srednica to chyba nie spelniam wymogow uni:/
jak kto wie niech powie
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 23 sie 2004, 10:13

a Twojej "uni" jest dobrze? :D
jeśli tak to się nie przejmuj rozmiarami, moim zdaniem to średnica ale mogę sie mylić, zreszta postu nie rozumiem, jaka szerokość? szerokość koła to własnie średnica :)
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 23 sie 2004, 11:04

no 6 cm to sporo w sumie...a ja nie wiem o jaka szerokosc chodzi?? bo przecie jakby napisali srednica to by kazdy wiedzial a jak napisza szerokosc to taki glab jak ja siedzi i sie zastanawia...
a po co mi to ??
chce sie dowiedziec zanim kupie gumy czy mi spadac nie beda...bo jesli to srednica to beda na pewno i musze pomyslec o jakims innym srodku antykoncepcji
pozdrawiam

Chyba musze poczekac jak krzysiek sie tym zainteresuje on rozwiewa wszystki watpliwosci:) :570:
Awatar użytkownika
DREADMAN
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: DREADMAN » 23 sie 2004, 15:30

hehehe stary ale masz problem ale nic to zawsze problem spytaj sie w aptece to ci powia albo kioskary kioskarza
ps. co do srodkow anty jaknie pasuje guma to uzywaj reklamowki :D ;)
pozdro :564:
Ptaszniki to Moja Pasja :D I mam Kilka nA Sprzedaz [;
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 23 sie 2004, 16:55

ps. co do srodkow anty jaknie pasuje guma to uzywaj reklamowki
Twoje poczucie humoru sprawia, ze czasem trace chec do zycia...
Awatar użytkownika
Arouse
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Arouse » 23 sie 2004, 20:48

Albo coś nie tak z kopułą, o której mowa w innym temaice ...
Wszyscy myślą, że czegoś nie da się zrobić , wtedy pojawia się ten jeden, który o tym nie wie... i to robi.
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 23 sie 2004, 22:21

Arouse pisze:Albo coś nie tak z kopułą, o której mowa w innym temaice ...

No ja tez sadze ze z garami cos nie tak :)
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 23 sie 2004, 22:38

Nie ma takiej "gumy" co by się nie dała rozciągnąć na średnicę słoniową :D
Kup byle co, a jak nie wejdzie, to złóż zamówienie u rybaków norweskich na jelito grube walenia.
;)
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Damian
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Damian » 23 sie 2004, 22:58

DREADMAN pisze:ps. co do srodkow anty jaknie pasuje guma to uzywaj reklamowki :D ;)

To nawet nie jest śmieszne. Poza tym - to nie jest Twoja pierwsza debilna rada...

Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania, to nie pisz. Lepiej będzie, jeśli na forum pojawi się dziennie jeden Twój post, ale sensowny, niż 10 bezsensownych...

P.S. Nie tylko ja mam takie zdanie na temat Twoich wypowiedzi. Wierz mi.
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 23 sie 2004, 23:10

Damian pisze:
DREADMAN pisze:ps. co do srodkow anty jaknie pasuje guma to uzywaj reklamowki :D ;)

To nawet nie jest śmieszne. Poza tym - to nie jest Twoja pierwsza debilna rada...

Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania, to nie pisz. Lepiej będzie, jeśli na forum pojawi się dziennie jeden Twój post, ale sensowny, niż 10 bezsensownych...

Ja tez mam takie zdanie :) Jestem za tym zeby dac mu ostatnia szanse - jak nie to fora ze dwora :)
Awatar użytkownika
Arouse
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Arouse » 23 sie 2004, 23:22

Student pisze:
Damian pisze:

Ja tez mam takie zdanie :) Jestem za tym zeby dac mu ostatnia szanse - jak nie to fora ze dwora :)

Też jestem za :D
Wszyscy myślą, że czegoś nie da się zrobić , wtedy pojawia się ten jeden, który o tym nie wie... i to robi.
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 24 sie 2004, 08:25

nienienie ...nie chodzi ze jestem za wielki...moze zle to sprecyzowalem...nie moj kaliber,w sesie za duze bo przecie 6 cm to calkiem sporo jak na srednice...a moze nie i moze jestem nie wymiarowy..boje sie ze prezerwatywa bedzie za wielka nie za mala...
Awatar użytkownika
Rudiger
Początkujący
Początkujący
Postautor: Rudiger » 24 sie 2004, 09:03

Stary idz do kiosku kup zwykłą gumę, gaz do domu, przymierz i bedziesz wiedział. A jeśli się jeszcze nie kochałeś w prezerwatywie to się nie zdziw jak bedziesz miał kłopoty ze wzwodem. Mnie od poczatku cisneła guma i dlatego nigdy jej nie uzywam. Kontroluje się w czasie stosunku :)
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 24 sie 2004, 09:38

Arouse pisze:
Student pisze:
Damian pisze:

Też jestem za :D

Fakt Dreadman sie nie popisał, ale ja bym go broniła. Generalnie zołza ze mnie i łatwo mnie wkurzyć a wtedy no mercy ale jakoś polubiłam tego gościa ze 'spajderem' na guowie. :D
Młodośc ma swoje prawa i nie krytykujmy ludzi za ich poczucie humoru
POCZEKAJMY trochę i zobaczmy co sie stanie ok ?
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
DREADMAN
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: DREADMAN » 25 sie 2004, 09:03

ok spoko uspokoje sie ja taki jestem na codzien staram sie wprowadzic swiatelko w to ponure zycie a niektorzy mi podcinaja skrzydlelka nie mozecie mnie krytykowac za to jaki jestem ;) Bo "JeSTEM JAKI JESTEM ! " i tego nikt nie zmieni a zakonczmy ten bzdurny bo to nie temat kto mnie lubi a kto nie :)
PaCE :564:

ps. foxy_lady jestes kochana :)
Ptaszniki to Moja Pasja :D I mam Kilka nA Sprzedaz [;
Awatar użytkownika
Damian
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Damian » 25 sie 2004, 09:24

Chłopak szukał konkretnej odpowiedzi, więc mogłeś mu jej udzielić lub w ogóle nie odpowiadać. Gdy jest czas na żarty - żartujemy, a gdy ktoś szuka pomocy, to nie robimy sobie z niego jaj.

nie mozecie mnie krytykowac za to jaki jestem

Oj... było już kilku takich, ale przeszli do historii. A ich IP zapisały się na banliście :) Nikt z nich nie miał dreadów, ale możesz być pierwszy :)

Temat zamykam.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”