jak kto wie niech powie
prezerwartywa@%@???
Moderator: modTeam
prezerwartywa@%@???
jak to jest z prezerwatywami...zawsze podaja szerokosc(najczesciej 52- 64mm)i co to jest srednica czy szerokosc po zlozeniu
bo jesli srednica to chyba nie spelniam wymogow uni:/
jak kto wie niech powie
jak kto wie niech powie
- taka_jedna
- Maniak

jeśli tak to się nie przejmuj rozmiarami, moim zdaniem to średnica ale mogę sie mylić, zreszta postu nie rozumiem, jaka szerokość? szerokość koła to własnie średnica
jeśli tak to się nie przejmuj rozmiarami, moim zdaniem to średnica ale mogę sie mylić, zreszta postu nie rozumiem, jaka szerokość? szerokość koła to własnie średnica
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
no 6 cm to sporo w sumie...a ja nie wiem o jaka szerokosc chodzi?? bo przecie jakby napisali srednica to by kazdy wiedzial a jak napisza szerokosc to taki glab jak ja siedzi i sie zastanawia...
a po co mi to
chce sie dowiedziec zanim kupie gumy czy mi spadac nie beda...bo jesli to srednica to beda na pewno i musze pomyslec o jakims innym srodku antykoncepcji
pozdrawiam
Chyba musze poczekac jak krzysiek sie tym zainteresuje on rozwiewa wszystki watpliwosci:) :570:
a po co mi to
chce sie dowiedziec zanim kupie gumy czy mi spadac nie beda...bo jesli to srednica to beda na pewno i musze pomyslec o jakims innym srodku antykoncepcji
pozdrawiam
Chyba musze poczekac jak krzysiek sie tym zainteresuje on rozwiewa wszystki watpliwosci:) :570:
DREADMAN pisze:ps. co do srodkow anty jaknie pasuje guma to uzywaj reklamowki![]()
![]()
To nawet nie jest śmieszne. Poza tym - to nie jest Twoja pierwsza debilna rada...
Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania, to nie pisz. Lepiej będzie, jeśli na forum pojawi się dziennie jeden Twój post, ale sensowny, niż 10 bezsensownych...
P.S. Nie tylko ja mam takie zdanie na temat Twoich wypowiedzi. Wierz mi.
Damian pisze:DREADMAN pisze:ps. co do srodkow anty jaknie pasuje guma to uzywaj reklamowki![]()
![]()
To nawet nie jest śmieszne. Poza tym - to nie jest Twoja pierwsza debilna rada...
Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania, to nie pisz. Lepiej będzie, jeśli na forum pojawi się dziennie jeden Twój post, ale sensowny, niż 10 bezsensownych...
Ja tez mam takie zdanie
Student pisze:Damian pisze:DREADMAN pisze:ps. co do srodkow anty jaknie pasuje guma to uzywaj reklamowki![]()
![]()
Ja tez mam takie zdanieJestem za tym zeby dac mu ostatnia szanse - jak nie to fora ze dwora
Też jestem za
Wszyscy myślą, że czegoś nie da się zrobić , wtedy pojawia się ten jeden, który o tym nie wie... i to robi.
Arouse pisze:Student pisze:Damian pisze:DREADMAN pisze:ps. co do srodkow anty jaknie pasuje guma to uzywaj reklamowki![]()
![]()
Ja tez mam takie zdanieJestem za tym zeby dac mu ostatnia szanse - jak nie to fora ze dwora
Też jestem za
Fakt Dreadman sie nie popisał, ale ja bym go broniła. Generalnie zołza ze mnie i łatwo mnie wkurzyć a wtedy no mercy ale jakoś polubiłam tego gościa ze 'spajderem' na guowie.
Młodośc ma swoje prawa i nie krytykujmy ludzi za ich poczucie humoru
POCZEKAJMY trochę i zobaczmy co sie stanie ok ?
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
ok spoko uspokoje sie ja taki jestem na codzien staram sie wprowadzic swiatelko w to ponure zycie a niektorzy mi podcinaja skrzydlelka nie mozecie mnie krytykowac za to jaki jestem
Bo "JeSTEM JAKI JESTEM ! " i tego nikt nie zmieni a zakonczmy ten bzdurny bo to nie temat kto mnie lubi a kto nie
PaCE :564:
ps. foxy_lady jestes kochana
Bo "JeSTEM JAKI JESTEM ! " i tego nikt nie zmieni a zakonczmy ten bzdurny bo to nie temat kto mnie lubi a kto nie PaCE :564:
ps. foxy_lady jestes kochana
Ptaszniki to Moja Pasja
I mam Kilka nA Sprzedaz [;
Chłopak szukał konkretnej odpowiedzi, więc mogłeś mu jej udzielić lub w ogóle nie odpowiadać. Gdy jest czas na żarty - żartujemy, a gdy ktoś szuka pomocy, to nie robimy sobie z niego jaj.
Oj... było już kilku takich, ale przeszli do historii. A ich IP zapisały się na banliście
Nikt z nich nie miał dreadów, ale możesz być pierwszy
Temat zamykam.
nie mozecie mnie krytykowac za to jaki jestem
Oj... było już kilku takich, ale przeszli do historii. A ich IP zapisały się na banliście
Temat zamykam.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”