jamaicanflower pisze:gdy trzeba - zrezygnować z powszechnej akceptacji i powiedzieć stanowczo "nie!"
+ mieć swój stały system wartości?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Sir Charles pisze:- nie oczekuje płacenia za siebie, ale nie broni się przed tym
- nie zakochuje się nieszczęśliwie
- nie posiada nierozłącznej-psapsióły-nierozłączki
mrt pisze:Sorry, ale glany jakoś mi nie pasują do kobiety z klasą, bo nie wyobrażam sobie Beaty Tyszkiewicz w glanach, nawet jak miała 20 lat.
.
Mi tez w sumie. Tez je nosialam ale ani dziewczyna z klasa to bym sie w zyciu nie nazwala ;Pmrt pisze:Opisałam kobietę z klasą w moim pojęciu. Glany kłócą mi się z jej wizerunkiem, zdecydowanie.

mrt pisze:bo nie wyobrażam sobie Beaty Tyszkiewicz w glanach, nawet jak miała 20 lat.
paddy pisze:Będzie śmiała się w głos, czy zwyczajnie się podśmiechnie pod nosem? I jeśli to drugie, to nie będzie wtedy uznana np. za osobę zbyt poważną i bez poczucia humoru? A jeśli to pierwsze, to przecież będzie to nieeleganckie zbytnio chybaA jeśli pośrodku? To co to jest?
No i nie śmiejemy się z dowcipów, które opowiadamy, ale to wiadomo, choć czasami ciężko powstrzymać się ;DD
TFA pisze:Tyle ze Tyszkiewicz to nie jest jedyny, absolutny wzor kobiety z klasa.

lollirot pisze:mrt pisze:Glany kłócą mi się z jej wizerunkiem, zdecydowanie.
mi też. sama nosiłam z uwielbieniem parę lat, ale kobietą wtedy nie byłam
natasza pisze:A dla mnie właśnie p. Tyszkiewicz jest wzorem kobiety z klasą. Powiem więcej, idealnym wzorem.

TFA pisze:Ja powiem tak, zdejmijmy z ludzi ubrania i zacznijmy rozmawiac o klasie ludzi na golasa, bo widze ze niektorzy zaczynaja bladzic
TFA pisze:Gdyby Tyszkiewicz chidzila w glanach sadze ze jej klasa nie roznilaby sie za bardzo od obecnej.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 693 gości