Magiczna niemoc zaraz po (jej)orgazmie...

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 29 gru 2006, 09:23

Gt10 pisze:za 30minut ona przyjdzie do mnie, wyjatkowo mam wolna chate... bedzie sie dzialo.. obiecala, ze sie mna zajmie.. zobaczymy jak to bedzie,
co mi poradzicie? wypiac sie na nia po wszystkim?
czy moze specjalnie tak rozegrac wszystko, zeby na nia nie zostalo w ogóle czasu?

Ja tam bym się na nic nie nastawiał. :]
Bądź gospodarzem. Gadajcie, ot. Tyle. Nie przymilaj się do niej za bardzo. Gdy zacznie, to idź np. nastaw wode na herbatę, albo przynieś ciastka. Ugość ją, jakby była Twoją koleżanką... Nic nie inicjuj! Popatrz jak będzie reagować.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 gru 2006, 09:25

no nie ! - jak Ona zacznie to niech jej czasem nie zabrania - przeszkadza, w tym co zacznie
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 29 gru 2006, 09:26

Gt10 pisze: obiecala, ze sie mna zajmie.. zobaczymy jak to bedzie,
Naiwny...
Gt10 pisze:co mi poradzicie? wypiac sie na nia po wszystkim?
czy moze specjalnie tak rozegrac wszystko, zeby na nia nie zostalo w ogóle czasu?
Proponuję olać seks. Po prostu. I tak guzik z tego będziesz miał, to po co ona ma mieć? A jak znam życie, to na coś dzisiaj liczy, więc ją rozczaruj. A jak będzie napierać, powiedz, że nie masz ochoty. I tak przez miesiąc - zacznie głupieć i tracić orient. Wtedy możesz coś ugrać. Na razie wybij ją ze swojej przewidywalności - odmów seksu, tylko się nie tłumacz. Po prostu nie, bo nie, bo nie masz ochoty.

Taka moja rada. Ciekawe, co Andrew powie.
Awatar użytkownika
Gt10
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Gt10 » 29 gru 2006, 09:26

Andrew pisze:jak chcesz mozliwosci wiele , ja bym sobie zabawy nie szczedził , rozgrzał i ostawil bym kobietę i zobaczył co bedzie
ale też dzialanie takie wzgledem ukochanej - "ja ci teraz pokaze " nie jest zbyt madre

no wlasnie... tu nie chodzi chyba o to, zeby na wzajem sie oszwabiac z pieszczot do usranej smierci, sprobuje rozegrac ta sytuacje na tyle elastycznie, zeby nie bylo, ze traktuje ja tak samo jak ona mnie...

btw ostatnio duzo wyplakala lez w moje ramie, ze "chce zeby znow bylo tak jak kiedys...przed wakacjami" kiedy robilem za oaze spokoju i bylem zawsze pod jej komende praktycznie....
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 29 gru 2006, 09:29

Andrew pisze:młodej kobiety , jak potrafi pokonac wstyd wzgledem ze facet dotyka ją , tak nie koniecznie potrafi pokonac wstyd , wzgledem by dotykac faceta w miejsca intymne . Swego czasu spanikowala , On na to pozwolił , i tak ostalo , bo dalej pozwalał , nie wierze ze dziewczyna nie ma ochoty go piescic , poprosatu jest tu coś innego .

no nie dokońca sie z tym zgadzam. Chodzi o to, ze ona nie zaczeła go pieścic tydziec przed tym jak opory sie pojawily, robila to długo juz. Faktycznie cos tu jest nie tak. Mozna snuc wiele domysłów, moze od poczatku miała opory, robiła to z musu i juz dalej nie dwała rady, bo jak sie cos robi z musu to sie wstretu dostaje
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 29 gru 2006, 09:29

Andrew pisze:jak chcesz mozliwosci wiele , ja bym sobie zabawy nie szczedził , rozgrzał i ostawil bym kobietę i zobaczył co bedzie
A mi się wydaje, że powinien olać seks. Andrew, ona nie uwierzy w tak szybką przemianę. Musi najpierw zabrać wszystko, żeby się pokazać z nowej strony. A tak to dziewczyna jakąś ściemę wywącha. Tym bardziej, że nie mam przekonania, czy on za miękki na Twoje rozwiązanie nie jest. Tyle razy idiotę z niego zrobiła, że na 99,99% znowu jej wyjdzie.
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 29 gru 2006, 09:31

Gt10 pisze:no wlasnie... tu nie chodzi chyba o to, zeby na wzajem sie oszwabiac z pieszczot do usranej smierci, sprobuje rozegrac ta sytuacje na tyle elastycznie, zeby nie bylo, ze traktuje ja tak samo jak ona mnie...

Nie ma być elastycznie! Ma być SZTYWNO! Seksu niet na dziś. :> <mlotek> <mlotek>

Słuchaj Marty i Andrzeja - a może coś z tego jeszcze będzie dobrego (dla Ciebie m.in.).
Pewnie i tak zrobisz po swojemu. A wtedy gwarantuję Ci i ja i Marta i Andrew i wszyscy tutaj, którzy coś mówili, że będzie jak dawniej, czyli dalej będziesz robił ołtarzyk między jej nogami i się do niego modlił. <pijak>

Zrozum, że tak jak ona gra. Tak Ty też musisz. Nie możesz być zwierzęciem, które se musi ulżyć, bądź popieścić samiczkę (licząc na coś w zamian). Masz być człowiekiem-facetem! Z duszą i z jajami!

Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 29 gru 2006, 09:33

Andrew pisze:nie wierze ze dziewczyna nie ma ochoty go piescic ,
Wierzę. Z lenistwa nie chce. Zauważ, że jej na normalnym łóżku nie zależy, tylko na orgazmie. Orgazm ma, to po co ma się nim zajmowac i robić cokolwiek?
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 29 gru 2006, 09:36

Imperator pisze:czyli dalej będziesz robił ołtarzyk między jej nogami i się do niego modlił. <pijak>

dokładnie, po co ona ma sie martwic o ciebie, skoro Ty i tak zawsze jestes na jej usługach. Lepsze to niz dziwka meska, .
Pewien typ ludzi musi odczuc na sobie jak to jest, bo inaczej ni cholery sie taka nie wczuje w Twoja sytuacje, nie przejdzie jej przez mysl jak sie z tym czujesz. musi poczuc na sobie.
Twardym badz, bo inaczej znudzi sie Toba njuz totalnie
Imperator pisze:Z duszą i z jajami!

o własnie tego Ci brakuje
bo Ty w zasadzie klusek jestes
Ostatnio zmieniony 29 gru 2006, 09:37 przez Dzindzer, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Gt10
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Gt10 » 29 gru 2006, 09:36

heh...zapomnialem dodac istotnego szczegolu, kiedy ja ja pieszcze i jest podniecona to nie ma problemow z zapuszczeniem raczek w glab moich spodni.. ale obawiam sie teraz coraz bardziej, ze robi to tylko w celu dodatkowej podniety... <zalamka>

edit: odnosnie tego kluska, no rzeczywiscie... nie mam duzego doswiadczenia z kobietami, ale teraz widze swoje bledy, nosz cholera czy to rzeczywiscie takie trudne jest dla ludzi nie umiec korzystac ze szczescia? i obyc sie bez takiej blazenady?

a tak, kiedys juz tak bylo, ze olalem jej sprawy, rzecz jasna specjalnie, na rzecz nie pamietam czego, bardzo dawno to bylo, to ona plakala, ze juz ona sie mi nie podoba blabla itp.
jaja jajami, ale chcialbym unikac takiej sytuacji, ze wpedze ja w jeszcze gorsze kompleksy, bo i tak jest u niej tragicznie póki co...
Ostatnio zmieniony 29 gru 2006, 09:41 przez Gt10, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 29 gru 2006, 09:39

Dzindzer pisze:o własnie tego Ci brakuje

Spoko. Dzięki Dżin. <hahaha> <hahaha>

Gt10 pisze:heh...zapomnialem dodac istotnego szczegolu, kiedy ja ja pieszcze i jest podniecona to nie ma problemow z zapuszczeniem raczek w glab moich spodni.. ale obawiam sie teraz coraz bardziej, ze robi to tylko w celu dodatkowej podniety...

I raczej słusznie się obawiasz. Kochająca kobieta sama musi potrafić, chcieć zapuścić łapki w spodnie faceta. Nie pod wpływem dodatkowych bodźców, takie to sztuczne jest.

Gt10 - spróbuj zrobić, jak napisaliśmy. Nie masz nic do stracenia! A może to się okazać lekarstwem. Może też pogrzebać ten chory związek. Podejmij wreszcie jakąś decyzję! <mlotek>

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 gru 2006, 09:41

Ano ma orgazm ,a nie łózko - jak piszesz , bo tak ją On nauczył .To tak jak bym ja nagle przeszedł z moją myszką na harce tylko łóżkowe <hahaha> tosz zrobił by sie dym ! <aniolek>
Co ma zrobic kolega ? a co chce , byle by to jemu też pasowalo !Mrt piszesz "i tak guzik bedziesz z tego mial " i tu widzisz moze byc problem , bo jeli to facet pokroju mego , to on ma wielka satysfakcje z tego , ze jej dobrze !! - wiec nie ma guzika , a ma znacznie wiecej .
Ja bym jednak zaczoł ją piescic i przestal w odpowiednim momencie , na jej zapytania w tej kwesti odpowiedzial bym szczerze ! ale bez jakiejs urazy , zagniewania , by nie poczuła , ze to wyrachowane na zimno , z uzmiechem na ustach przytulajac calujac namietnie powiedzial bym jej wtedy - no to juz wiesz jak to jest <aniolek>
ale to ja - pisze tak tylko dlatego , bo tylko tyle wydedukowalem z tego posta , nie jestem z tą kobieta , pisze po swych odczuciach .
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 29 gru 2006, 09:42

Gt10 pisze:ale obawiam sie teraz coraz bardziej, ze robi to tylko w celu dodatkowej podniety...
No a po co? Tym bardziej, że przed orgazmem sama wierzy w to, że potem się Tobą zajmie. W stanie podniecenia jest pełna dobrych chęci, tylko coś później gorzej z realizacją. Bo i po co, skoro to, co chciała, dostała - orgazm.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 29 gru 2006, 09:45

mrt pisze:Wierzę. Z lenistwa nie chce. Zauważ, że jej na normalnym łóżku nie zależy, tylko na orgazmie. Orgazm ma, to po co ma się nim zajmowac i robić cokolwiek?

i sama sobie problem robi, a własciwie szykuje nieswiadomie powód odejścia do innego. Orgazm super rzeczy. Lezenie jak ksiezniczka kiedy ktos sie stara jest fajne, ale do czasu. Znudzi jej sie to, zapragnie czegos innego i pójdzie tak jak Mrt pisała do takiego który bedzie przeciwieństwem obecnego, takiego który bedzie krótko ja w wyrk trzymał, takiego który wymagał bedzie
Imperator pisze:Dzindzer napisał/a:
o własnie tego Ci brakuje

Spoko. Dzięki Dżin. <hahaha> <hahaha>

Ty to było do autora, bo mi Twoje słowa przypomnialy, że miałam to wczesniej napisac.
Impek, jak mogłes pomysleć, ze ja tak do Ciebie <chlip chlip >

a może ona tam siega po to by miec pewnosc, ze sie podniecisz, że skonczysz co zacząłeś.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 gru 2006, 09:45

Gt10 pisze:a tak, kiedys juz tak bylo, ze olalem jej sprawy, rzecz jasna specjalnie, na rzecz nie pamietam czego, bardzo dawno to bylo, to ona plakala, ze juz ona sie mi nie podoba blabla itp.
jaja jajami, ale chcialbym unikac takiej sytuacji, ze wpedze ja w jeszcze gorsze kompleksy, bo i tak jest u niej tragicznie póki co...

no wlasnie , dlatego zrób jak ja pisze ! wszyscy nie znamy masy calej szczegółów , a diabeł tkwi w nich . Ty zas ja znasz najlepiej , poczytaj co napisalismy , ale bran Boze nie stosuj sie do tych rad na zimno
Awatar użytkownika
Gt10
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Gt10 » 29 gru 2006, 09:47

musze potwierdzic stwierdzenie andrew, tak ciesze sie jak jej jest dobrze i jak jest szczesliwa, przez jakis czas starczalo mi napajanie sie jej przyjemnoscia... ale teraz widze swoja glupote...

o tyle ciezko jest z nia obcowac, ze jezeli ja powiem ze z pieszczot nici to ona to przyjmie jak wyrok boski i nie bedzie mnie namawiac na nic do usranej smierci... bo bedzie uwazac, ze tak lepiej dla mnie...
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 29 gru 2006, 09:52

Andrew pisze:Ja bym jednak zaczoł ją piescic i przestal w odpowiednim momencie , na jej zapytania w tej kwesti odpowiedzial bym szczerze ! ale bez jakiejs urazy , zagniewania , by nie poczuła , ze to wyrachowane na zimno , z uzmiechem na ustach przytulajac calujac namietnie powiedzial bym jej wtedy - no to juz wiesz jak to jest
Aha. Wie... Ona i tak wie, i tak, tylko co z tego? w nosie to ma i będzie miała, dopóki jej tego zupełnie nie zabierze. W tej chwili to już taki etap, że ona powinna zapracować i zasłużyć na orgazm. Wiem, brzmi strasznie, ale co ja poradzę, że tak to wygląda. Jak nie zapracuje, nie doceni.

Swoją drogą dziwne te facety - na łeb sobie dają wleźć, bo myślą, że to tak dobrze i dziewczyna doceni, bo z miłości. A potem idzie taka w cholerę do takiego, przy którym ma orgazm raz na dwa tygodnie, dopóki się z wygłodzenia nie nauczy mieć normalnego, bo facet rzuca się na nią i zaspokaja swoje żądze. Robi z nią rzeczy, które Wam - z tej miłości - do głowy by nie wpadły, bo uważacie, że to uwłacza godności kobiecie. Przy takim dziewczyna fruwa po ścianach w sypialni, robi to wszędzie, nawet w kiblu w knajpie, wylizuje go, gdzie się da, i jakoś jest zadowolona i przeszczęśliwa. A Wy się dziwicie. Każdy powinien znać swoje miejsce w łóżku - i kobieta, i mężczyzna.

[ Dodano: 2006-12-29, 09:54 ]
Gt10 pisze:o tyle ciezko jest z nia obcowac, ze jezeli ja powiem ze z pieszczot nici to ona to przyjmie jak wyrok boski i nie bedzie mnie namawiac na nic do usranej smierci... bo bedzie uwazac, ze tak lepiej dla mnie...
I do tego mam nosa, że słabo swoje kobiety znacie.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 gru 2006, 09:56

Pełna zgoda MRT

"Aha. Wie... Ona i tak wie, i tak, tylko co z tego? w nosie to ma i będzie miała, dopóki jej tego zupełnie nie zabierze. W tej chwili to już taki etap, że ona powinna zapracować i zasłużyć na orgazm. Wiem, brzmi strasznie, ale co ja poradzę, że tak to wygląda. Jak nie zapracuje, nie doceni. "

przecież pisze wyraznie , ze ma jej to zabrac !! tu sie oboje zgadzamy , sek w tym w jaki sposób - tu jest pies pogrzebany .

Ona ma sie wic z ochoty , On ma jej dawac do tego srodki , ale to Ona sama musi za pomocą Twego ciala doprowadzic sie do orgazmu
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 29 gru 2006, 09:59

Stary, musisz ja sobie wychowac. I wyedukowac. Szczerze to calego tematu nie czytalem, bo troche za dlugi, ale pierwszy post znam.

Widze ze ona nie liczy sie z Twoimi uczuciami. Nie wiem czy w ogóle Was cos laczy, z jej strony oczywscie, jakies uczucie. Jesli tak i jestes tego pewien to mozesz z nia troche pograc. Jak nie to po takim pograniu zerwie, na co jej wibrator bez baterii?

Twoj problem polega na braku konsekwencji. To ze rozmowy nie pomagaja... same maja pomoc? Jak jej mowisz ze Ci to przeszkadza to za slowami musza isc czyny! Wez ja rozgrzej i zostaw. I powiedz ze teraz ona ma Ciebie zaspokajac. Albo pusc focha i w ogóle sie nie zblizajcie. Powiedz jej ze po co macie to robic, skoro i tak konczy sie na tym ze musisz sobie konia zwalic? Powiedz jej ze skoro taki jest koniec to wolisz sobie oszczedzic lizania i staran i zwalic bez niej. Tylko ze za tym musza isc czyny!

A to ze sie ciazy boi... wjedz jej na inteligencje i psyche. Powiedz ze nie jest wiatropylna, wyedukuj ze macice ma na koncu pochwy a nie w zoladku. Oczywiscie ton w jakim to wszystk ozorbisz zalezy od Ciebie i Waszych relacji. Ale musisz byc facetem kurde. Jak cos powiesz to musisz to zrobic.

Sorki, ale mam wrazenie ze ona Cie tylko wykrzystuje. Jestes dla niej wygodny, a pieprzenie o ciazy jest wymowka. Wybadaj temat, i pamietaj - slowo MUSI byc poparte czynem.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 29 gru 2006, 10:00

mrt pisze:W tej chwili to już taki etap, że ona powinna zapracować i zasłużyć na orgazm. Wiem, brzmi strasznie, ale co ja poradzę, że tak to wygląda. Jak nie zapracuje, nie doceni.

brzmi tragiczne
ale niestety to prawda, taka prawda której sie czesto nie mówi z rachji tego ze brzmi tragicznie.
Ty czerpiesz przyjemnosc z dawania jej czegos, to normalne, normalnym powinno byc, ze jej dawanie tobie przyjemnosci tez powinno sparwiac przyjemnosc, normalne oczywiscie jesli Cie kocha
Gt10 pisze:o tyle ciezko jest z nia obcowac, ze jezeli ja powiem ze z pieszczot nici to ona to przyjmie jak wyrok boski i nie bedzie mnie namawiac na nic do usranej smierci... bo bedzie uwazac, ze tak lepiej dla mnie...

na mój nos zwykła manipulacja Toba. My baby jestesmy w tym dobre
Awatar użytkownika
Gt10
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Gt10 » 29 gru 2006, 10:00

tylko zastanawiam sie teraz czy moze ktos jej nie dal przypadkiem analogicznych rad... ze to ona powinna grac niedostepna, zeby nie dac sobie wlezc na glowe?
bo jezeli tak jest to sie wojna na niedostepnosc i ozieblosc rozpeta...

raz poprosilem zeby mnie do konca najpierw wypiescila a pozniej ja ja dokoncze, to powiedziala a fige, ze ona zrobi to po jej orgazmie,

a drugim razem strzelila focha i powiedziala ze jest jej przykro kiedy tak mowie...
Ostatnio zmieniony 29 gru 2006, 10:06 przez Gt10, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 29 gru 2006, 10:01

Andrew pisze:tu sie oboje zgadzamy , sek w tym w jaki sposób - tu jest pies pogrzebany .
No właśnie... Ja myślę, że on za miękki na to, żeby ją rozgrzewać, bo wsiąknie i znowu idiotę z siebie zrobi. Wyrachowania więcej, Gt10, wyrachowania! Samczego wyrachowania! Kobiety to cenią, szczególnie wtedy, kiedy mają do czynienia z łóżkowym pantoflarzem.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 gru 2006, 10:02

Maverick pisze:I powiedz ze teraz ona ma Ciebie zaspokajac. Albo pusc focha i w ogóle sie nie zblizajcie. Powiedz jej ze po co macie to robic, skoro i tak konczy sie na tym ze musisz sobie konia zwalic? Powiedz jej ze skoro taki jest koniec to wolisz sobie oszczedzic lizania i staran i zwalic bez niej. Tylko ze za tym musza isc czyny!
.

w zadnym wypadku tak czasem nie rób , sorki Mav <aniolek>
nie tedy droga .
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 29 gru 2006, 10:04

Andrew pisze:
Maverick pisze:I powiedz ze teraz ona ma Ciebie zaspokajac. Albo pusc focha i w ogóle sie nie zblizajcie. Powiedz jej ze po co macie to robic, skoro i tak konczy sie na tym ze musisz sobie konia zwalic? Powiedz jej ze skoro taki jest koniec to wolisz sobie oszczedzic lizania i staran i zwalic bez niej. Tylko ze za tym musza isc czyny!
.

w zadnym wypadku tak czasem nie rób , sorki Mav <aniolek>
nie tedy droga .
A to niby dlaczego? Przeciez nie chodzi o to zeby slowo w slowo tak powiedzial ale zeby przekazal w odpowiednim momencie i w odpowiedni sposob kontekst.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 gru 2006, 10:04

Gt10 pisze:tylko zastanawiam sie teraz czy moze ktos jej nie dal przypadkiem analogicznych rad... ze to ona powinna grac niedostepna, zeby nie dac sobie wlezc na glowe?

masz z tym problem ? powaznie ? wszak kobieta prosta jest w obsłudze jesli jzu orgazmy miewa , wiec dzialaj ! ale po mesku ! wez ją tak troche na brutala , spodoba sie jej ! <przytul>

Mav o kontekst wlasnie chodzi . Ma byc grzecznie ! czule - nie ma mowy by było inaczej - w twoim opisie jest zal ! zawiedzenie , a to zle
Ostatnio zmieniony 29 gru 2006, 10:08 przez Andrew, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 29 gru 2006, 10:05

Gt10 pisze:tylko zastanawiam sie teraz czy moze ktos jej nie dal przypadkiem analogicznych rad... ze to ona powinna grac niedostepna, zeby nie dac sobie wlezc na glowe?
Jak świat światem, facet powinien rządzić w łóżku (wiem, że są niby wyjątki, ale trudno mi w to uwierzyć; i wyjątki są do czasu, zanim ona nie znajdzie silniejszego od siebie), więc jeżeli ktokolwiek komukolwiek może wleźć na głowę, to szybciej Ty jej niż ona Tobie.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 29 gru 2006, 10:08

Andrew pisze:Ma byc grzecznie ! czule - nie ma mowy by było inaczej w twoim opisie jest zal ! zawiedzenie , a to zle
Czemu zle? Przeciez on jest zawiedziony. Niech ona ma tego swiadomosc.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 29 gru 2006, 10:10

dziwne to trochę <pijak> Kobieta, pieszcząc faceta sama się maksymalnie nakręca, a tutaj widzę chęć do miłego, konformistycznego ciepełka :] Czyli Ty jej wszystko, pani na laurach. Zwalcz to, póki jeszcze czas. Wyżej dobrze towarzystwo radzi. Nie inicjuj, nie zaczynaj przez czas pewien. I patrz na efekty, na jej reakcje.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Gt10
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Gt10 » 29 gru 2006, 10:13

ok, a dzisiaj wlasnie szykuje sie jeszcze inny scenariusz... chata jest pusta do 12ej.. umowieni bylismy na 10ta... juz wesze ze sie odpowiednio dlugo spozni, bo jest taka kochana i sie dlugo szykowala dla mnie, a pozniej powie, ze sie boi bo zaraz moga rodzice wpadnac, juz jestem udupiony <zalamka>
Obrazek
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 gru 2006, 10:13

taaaa reakcje jej beda takie , ze juz jej nie kocha , ze ma inną , dopiero sie wszystko bedzie pruc ! - nie tedy droga !

[ Dodano: 2006-12-29, 10:15 ]
Gt10 pisze:ok, a dzisiaj wlasnie szykuje sie jeszcze inny scenariusz... chata jest pusta do 12ej.. umowieni bylismy na 10ta... juz wesze ze sie odpowiednio dlugo spozni, bo jest taka kochana i sie dlugo szykowala dla mnie, a pozniej powie, ze sie boi bo zaraz moga rodzice wpadnac, juz jestem udupiony <zalamka>

co udupiony ? marudzisz jak stara baba ! nich ona sie boi , jej prawo ! ty rób swoje ! ma sie kobieta zagotowac - kapujesz , ale jesli bedzie stanowczo odpierac twe ataki - odpusc. NIE MARUDZ NIE OKAZUJ ZAWIEDZENIA , ZALU przytul - ale i tak wsadz łapki w jej majteczki <aniolek>

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”