Prosze o pomoc!!

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

m_p
Początkujący
Początkujący
Prosze o pomoc!!

Postautor: m_p » 11 lip 2007, 22:11

Chcialam sie Was poradzic.Otoz mam kolege na ktorym mi bardzo
zalezy.Chcialabym mu o tym powiedziec ale nie wiem czy kobiecie wypada zrobic
ten pierwszy krok,wyznac swoje uczucia.Wiec co mi radzicie??
Awatar użytkownika
Leonardo
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Leonardo » 11 lip 2007, 22:20

Jeżeli chodzi o mnie- to na pewno bym czegoś takiego nie potraktował negatywnie-wręcz przeciwnie <tak> w dziesiejszych czasach w erze kobiety wyzwolonej takie coś wcale nie jest czymś nowym. A tak na marginesie to w liceum chodziłem z dziewczyną- i to było z jej inicjatywy- gdyby ona za mną nie ganiała i powiwedziała co czuje to chyba sam bym do niej nie podszedł- a tak wyszedł fajny związek trwający 3 lata- bardzo miło wspominam. Więc jeżeli ci się podoba to działaj! Ale nie rób tego tak aby ten poczuł się osaczony bo to przyniesię odwrotny skutek :> Tak w sumie to dochodze do wniosku że wszystkie moje dotychczasowe związki były z inicjatywy tej drugiej strony :(( Życzę powodzenia!
soulvibrates
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: soulvibrates » 11 lip 2007, 22:24

Probowac zawsze mozna byle nie nachalnie.....
Awatar użytkownika
joj_sport87
Maniak
Maniak
Postautor: joj_sport87 » 11 lip 2007, 23:52

ja Ci radze zrobic ten pierwszy krok :) oby nie nazbyt nachalny ten kroczek ;) w koncu tak jak Leo powiedzial - jest era wyzwolenia kobiet :]
Luminary - Amsterdam \o/

-----> Nakarm glodne dzieci <-----

==> Nakarm glodnego wampira <==
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 12 lip 2007, 12:38

Zrób pierwszy krok.
Później żałować będziesz. Faceci, nie patrzą z "byka' na pierwszy krok kobiet. Wręcz przeciwnie. Pamiętaj, żeby tylko nie być zbytnio nachalna <browar>
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
papewa
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: papewa » 12 lip 2007, 12:43

Ja zrobilam pierwszy krok i juz ponad pol roku jestem w udanym zwiazku:)DO DZIELA!!i powodzenia ;PP
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem
Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 12 lip 2007, 14:33

m_p pisze:Chcialabym mu o tym powiedziec ale nie wiem czy kobiecie wypada zrobic
ten pierwszy krok,wyznac swoje uczucia.
Raz się żyje. Jak to się mówi: człowiek bardziej żałuje tego czego nie zrobił niż to co zrobił. Powodzenia :]
Obrazek
m_p
Początkujący
Początkujący
Postautor: m_p » 12 lip 2007, 15:20

soulvibrates pisze:Probowac zawsze mozna byle nie nachalnie.....

A co rozumiecie przez to zeby nie zrobic tego zbyt nachalnie,mam mu tego nie powiedziec wprost tylko dac jakies inne znaki.Jest tylko jeden problem my sie nie spotykamy tak czesto ale piszemy do siebie meile.No to jak w koncu??
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 12 lip 2007, 16:41

nachalny
1. «taki, który natarczywie czegoś żąda; też: świadczący o czyjejś natarczywości»
2. «taki, który zbyt intensywnie oddziałuje na zmysły lub świadomość»

Skończcie pisać maile, tylko spotkajcie się. Oczywiście, ty możesz to zaproponować. Może nie dosłownie, tylko coś delikatnego zasugerować, dać do myślenia. Jeśli facet jest inteligentny rozumie o co chodzi :)
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
Lagartija
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lagartija » 13 lip 2007, 10:12

Wczoraj moja kumpela miala ten sam problem:D 3h ja przekonywałam zeby zrobila pierwszy krok i chlopak byl bardzoooooooooo pozytywnie zaskoczony :D
...Te Quiero Mi Amor...
aniołek88
Bywalec
Bywalec
Postautor: aniołek88 » 14 lip 2007, 14:38

Najlepiej spotkaj sie z nim i doprowadz do jakiejs czulej sytuacji....pamietam ze jak spotykalam sie ze swoim chlopakiem na pocztaku zanim sie nim stal to mielismy cos ku sobie ale nikt nie umial tego jakos okazac az glupia komorka zblizyla nas do tego stopnia w czasie zabawy -"klotni" ze odwazylam sie polizac leciutko jego nosek... i od tego wszytsko sie zaczelo...
Miłość jest najbardziej dzwieczna ze wszystkich harmonii:)

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”