Joasia pisze:Andrew pisze:jest jeszcze jedno albo .... ty nie znasz sie na okreslaniu dni nie płodnych
Wiedziałam
Andrew że się odezwiesz, widocznie jesteś super specem w tych sprawach a żona musiała mieć cykl jak w zegarku - nic tylko pozazdrościć
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Niestety znam więcej przypadków że ktoś wpadł bo myślał że są dni niepłodne niż osób którym się udaje stosować tę metodę bez konsekwencji (póki co jesteś jedyny

).
tu masz odpowiedz kolezanki , zas moja zona ! ma cykle zmienne , mimo to ja wiem kiedy ma dni nie płodne a kiedy ma płodne , i nie tylko u mej zony o tym wiem

jedyny ? tak na tym forum i byc moze , lecz forum , jak i Twe otoczenie to je cały swiat , wiec jedyny na pewno nie jestem . Dlatego napisalem ci ...podszkol sie , czy cykl kobieta ma 20 dniowy czy 40 dniowy ,to w nim ma dni płodne i nie płodne , wiec po co ci regularnosc owego cyklu , mnie tam on zwisa .
złotooka kotka pisze:Joasia, o dniach nieplodnych sie nie "mysli", ale sie je wyznacza. Tyle.
W normalnych metodach naturalnych, opartych na roznorodnych pomiarach. NIE kalendarzyku. Cykl jak w zegarku nie jest do niczego potrzebny.
TedBundy pisze:złotooka kotka pisze:Istnieja metody naturalne ktore przy odpowiednim stosowaniu daja pewnosc zblizona do tabletek.
raczysz kpić
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
czy to regularne badanie śluzu, czy sprawdzanie czy dzień płodny czy nie - to kretyństwo. Podobne kretyństwo jak trucie się hormonalnymi tabletkami. Obie na dwóch skalach głupich skrajności.
kretynstwem jest Twa wypowiedz tutaj w tym temacie

bo sugeruje iż ja jestem kretynem ! a ja jade na metodach naturalnych wiecej lat niz Ty masz i mnie nie zawiodły , dodam , ze nie z jedną partnerką , by mi ionwidualnosci przypadku nie zarzucono w postaci ja i ma zona. <browar>
Wiem wiem - pezpłodny jestem
Imperator pisze: "metody naturalne są zawodne, bo wpadliśmy, a przecież były dni płodne", to nalezy pociągnąć za język, by się dowiedzieć, jak pacjent na takie coś wpadł. ;P
Nalezy wziasc pod uwagę owe 72 godziny - i tu rozpisywac sie nie bede
krótko - co z tego, ze kocha sie w dni bez płodne jak za dzien , dwa wystapią dni płodne , a nasienie pozostało w pochwie kobiety , no i potem mamy , metody naturalne nie działaja - to tak w skrócie <browar>