- czesc
- czesc
- z iloma facetami bylas w lozku?
- z 6 czy 7
- przypomnij sobie dokladnie bo to bardzo wazne
- z 7
- to za duzo, czesc
drogi diasie! odniose sie tylko do kilku kwestii bo nie mam czasu na pisanie wypracowania. mowisz ze dostales zgode na sprobowanie z inna? a potrafisz odroznic szczera wypowiedz od czegos na zasadzie "odwal sie"? gdybym byl na miejscu twojej dziewczyny to bys dostal takiego kopa ze by ci go.wno zeby wybilo

sorry ale taka gadka z nia to cos na zasadzie: sluchaj kochanie mam ochote sobie podupczyc na boku, nie masz nic przeciwko temu, prawda? jak chcesz sie wyszalec to sie rozejdz i zabierz za zwiazki jak juz do nich dojrzejesz bo teraz to chyba dla ciebie troche za wczesnie.
dias1 pisze:Po pół roku to już nie będzie do czego wracać.
odwroc sytuacje: kochanie poznalam kilku fajnych facetow i chcialabym sprawdzic jak jest z nimi w lozku,zrobmy sobie polroczna przerwe a potem bedziemy zyli dlugo i szczesliwie

sluchasz czasem sam siebie?

ktos juz to wspomnial (wybaczcie ze nie pamietam kto:) ) jak cie obsluzy "profesjonalistka z agencji" to na pewno bedziesz mial rzeczowy poglad jak to jest z inna

jeszcze jedno, nikt o to nie zapytal a to dosc istotne: sama z siebie ci zaczela opowiadac jak to bylo z innymi? jestescie sobie w lozku i nagle: "wlasnie mi sie przypomnialo jak bylam z "x" i jak on mnie szybko posuwal na pralce,bylo bosko"

ide o zaklad ze w swojej "lekkiej" paranoji sam z niej wyciagnales relacje a teraz ubolewasz. facecie szukaja lasek ktore przed nimi nikogo nie mialy? ja sie pod tym nie podpisuje, wole kobiety doswiadczone w kwestiach seksualnych

moja aktualna partnerka tez miala kilku facetow przede mna i jakos nie robimy sobie wyrzutow o swoja przeszlosc (w ogole nie kumam jak mozna takie cos odwalac; dlaczego nie czekalas na mnie?! - kolba jakas normalnie

) mowisz ze to popularny problem? ja znam duzo osob a jakos nie slyszalem zeby ktos z moich znajomych gonil swoja laske w zaliczonych numerkach (niektorzy by sie mogli na smierc zajechac

) ty znasz troche takich ludzi? widac nieszczescia chodza parami/grupami/stadami? uuuuaaaaa!!
ps. racja zapomnialem udzielic odp na pytanie

3 partnerki ale za to z kazda spore doswiadczenie

taka liczba wynika z mojego wyboru a nie z braku powodzenia i jakos nie ubolewam nad faktem ze jest jak jest