Wyraź to. Czymkolwiek to jest.

Trafiaja tu topiki ktore zostały załozone w działach tematycznych forum, a do nich nie pasowały. Posty w tym dziale automatycznie są kasowane co 180 dni.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 24 kwie 2008, 18:45

Blazej30 pisze:hrum hrum księżycówka, ??
<foch> Nie jestem świnką.
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 24 kwie 2008, 18:45

Augusto pisze:zastąp tym wyborczą
<diabel> Augusto, myślisz że masz kłopoty z powodu urody? http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html? ... id=9891814
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 24 kwie 2008, 18:47

a to bym chętnie zjadła omlety z jakimś dżemikiem czy czymś takim, więc polecam się. :D

Olivia wie co dobre :)

lollirot pisze:starczy na kogel-mogel dla moon i na omlet z dżemikiem dla Ciebie :D

a zostanie na omleta też dla mnie? albo na jajecznicę z szynką i pomidorkiem? :)
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 24 kwie 2008, 18:47

księżycówka pisze:<foch> Nie jestem świnką.
ok. ale żołędzi nie jedz <regulamin>

Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 24 kwie 2008, 18:54

Blazej30 pisze:Augusto napisał/a:
zastąp tym wyborczą
<diabel> Augusto, myślisz że masz kłopoty z powodu urody? http://wiadomosci.wp.pl/w...342&wid=9891814
dwudziestak conajmniej sie należał
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 24 kwie 2008, 18:57

Chyba sobie kupię aparat. Właśnie wzięłam i pocykałam trochę komórką, ale jak to kurna wygląda po zgraniu :/ Śliczny słoneczny park wyszedł ble :/ <w pokaż buzię wrzuciłam>

Tylko, że ja się nie znam na aparatach :|
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 24 kwie 2008, 19:02

księżycówka pisze:Chyba sobie kupię aparat. Właśnie wzięłam i pocykałam trochę komórką, ale jak to kurna wygląda po zgraniu :/ Śliczny słoneczny park wyszedł ble :/ <w pokaż buzię wrzuciłam>

Tylko, że ja się nie znam na aparatach :|
kup jakikolwiek, najlepiej nie przeplacaj (do paru stow )
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 24 kwie 2008, 19:07

No mi nic specjalnego nie potrzeba, bo we mnie potrzeba cyknięcia czegokolwiek to bardzo nieczęsto nachodzi a i na fotografii się nie znam/nie interesuję/nudzi mnie/nie lubię, ale jak już to wolałabym żeby to tak nie wyglądało. :/
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 24 kwie 2008, 19:08

księżycówka pisze:No mi nic specjalnego nie potrzeba, bo we mnie potrzeba cyknięcia czegokolwiek to bardzo nieczęsto nachodzi a i na fotografii się nie znam/nie interesuję/nudzi mnie/nie lubię, ale jak już to wolałabym żeby to tak nie wyglądało. :/
to tymbardziej kup jak najtanszy, jakosc nawet tych najslabszych jest bardzo dobra, tyle ze nie bvedziesz miala wodotryskow jak super zoom itd
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 24 kwie 2008, 19:10

Dobra, to ja idę pić (dla odmiany). Dziś kulturalnie, ale to zawsze się tak mówi.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 24 kwie 2008, 19:11

Bajery mi nie potrzebne. Ma robić zdjęcia, bateria po 3 fotach ma nie padać (jak w Cubasy np), nie być drogi, prosty, bez bajerów i nie zepsuć się po miesiącu. Był chyba nawet top o tym gdzieś. Poszukam i poczytam.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 24 kwie 2008, 19:14

Mia pisze:właśnie się pokłócilam z ojcem o jdzenie, że niby za drogo jem.

O matko, to co by o mnie powiedział <boje_sie>
Nola pisze:kurde, ja to bym większość kolorowych założyła,a zwłaszcza kobaltowe, fioletowe i różowe ;DD

ja już też ! Wszystkie kolory <banan>
Mia pisze:ja też jestem blada. Jak przy okazji będę w mieście, to na pewno skoczę na solarium.

ja kurde dzięki mojemu kierunkowi, to będę blada jak dupa do lata, bo mieliśmy genetykę i działaliśmy na drożdże 2 minuty bezpośrednim promieniowaniem UV (tak jak w solarium) i to cholernie mutagenne jest i zakończyło się narazie moje bytowanie w solarium, dopóki tych zajęć nie zapomnę :).

lollirot pisze:Buuu, mój idzie w ślady Teda. Zbierał się na siłownię, patrzy na mnie, patrzy i rzecze w te słowa: Bzyknął bym cię, ale wtedy mi się nie będzie chciało ćwiczyć. I co? I poszedł

<hahaha>

przed akademikiem grilla mamy, no to spadam <aniolek>
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 24 kwie 2008, 19:52

Aaa! Prawie zapomniałam, że dziś 2 część Ojca Chrzestnego jest!
Kij, że miałam badanie robić mojej M. To jest ważniejsze!

[ Dodano: 2008-04-24, 20:05 ]
Cholera.
Kiepawo trochę z tym fitnessem. Babka przez telefon zrobiła na mnie kiepskie wrażenie. Grupy mają nawet 23 osobowe. Nie da się korzystania z jakiś orbitków i uprawień na grotę solną zamienić na solarium tylko osobny karnet trza. I jeśli się nie przyjdzie, bo cośtam - źle się czuje człowiek czy w pracy musi siedzieć to średnio można to odrobić, przepadają zajęcia.
A szkoda no, bo już se plan uknułam, że bym pomykała tam 3 razy w tygodniu, bo jak 2 razy to 80 zł, 3 razy to 110 zł czyli tylko 10 zł więcej niż teraz płacę w swoim klubie.
No i solar obok to myk po zajęciach i się podpiec jeszcze. Bo na 10 minut to by mi się specjalnie kolejnych 10 nie chciało nigdzie łazić. No i powiedzmy sobie jasno - mają jeden zasadniczy plus - są praktycznie po 2 stronie mojej ulicy więc nie muszę jechać po pracy z śródmieścia, spieszyć się ze wszystkim i znów jechać na ONZ. Zajęcia trwają godzinę, a ja w dwie strony z przebraniem się tam tracę drugą godzinę.
Muszę to przemyśleć, bo tak od ręki 200 zł zapłacić, a do wypłaty 2 tygodnie jeszcze... I i tak mniejszej, bo L4 na 5 dni mam przecież.
Awatar użytkownika
PFC
Weteran
Weteran
Postautor: PFC » 24 kwie 2008, 20:08

księżycówka pisze:Aaa! Prawie zapomniałam, że dziś 2 część Ojca Chrzestnego jest!

Osobiście muszę przyznać, że ta akurat część, chociaż zdobyła najwięcej nagród, podoba mi się najmniej z całej trylogii - aczkolwiek i tak arcydziełem jest... Najbardziej lubię część trzecią. :) Ona ma moi zdaniem głębszy, chwilami niemal filozoficzny wymiar, no i stary, zgorzkniały, ale cyniczny i z głową na karku Michael Corleone wydawał mi się zawsze mym alter ego. [:D] ...Księżycówka, podziwiam, że taki długi i ambitny film planujesz obejrzeć. Naprawdę mi zaimponowałaś w tym momencie. :) Może jeszcze nie wszystko stracone. <lol>
Szczecin Floating Garde 2050 Project.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 24 kwie 2008, 20:12

PFC pisze:Księżycówka, podziwiam, że taki długi i ambitny film planujesz obejrzeć. Naprawdę mi zaimponowałaś w tym momencie. :)
Ja bardzo lubię tą trylogię. Teraz się napalam szczególnie, bo od lat nie oglądałam już. Nie widzę w tym nic ym... niezwykłego. To świetne filmy przecież.

[ Dodano: 2008-04-24, 20:14 ]
No, a tydzień temu była I część, a za tydzień III będzie :D
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 24 kwie 2008, 20:16

zgadza sie, wspaniała tryglogia, szczegolnie na tle dzisiejszych holywodzkich chał

[ Dodano: 2008-04-24, 20:16 ]
No, a tydzień temu była I część, a za tydzień III będzie :D
pamietam jak kilka lat temu tvn puszczal całą serie bondow w sobote wieczorem
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 24 kwie 2008, 20:21

Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 24 kwie 2008, 20:27

księżycówka pisze:aa! Prawie zapomniałam, że dziś 2 część Ojca Chrzestnego jest!

tak tak ja też zaraz przed tv idę :D
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Awatar użytkownika
PFC
Weteran
Weteran
Postautor: PFC » 24 kwie 2008, 20:39

księżycówka pisze:To świetne filmy przecież.

Racja, ale jest cała masa świetnych filmów, które mało kto zna, lub zna tylko powierzchownie. Weźmy chociażby "Cienką czerwoną linię"..., no ale to już tematyka do innego działu. :) ...Zresztą jeśli o "Ojca chrzestnego" idzie akurat to z mych doświadczeń wynika, że wszyscy słyszeli, ale niemal nikt wszystkich trzech części od początku do końca nie widział... A o przeczytaniu książki nawet nie wspomnę. <zalamka>

Augusto pisze:zgadza sie, wspaniała tryglogia, szczegolnie na tle dzisiejszych holywodzkich chał

I do tego czarnych tam jadą. <diabel> Chociaż nie tak, jak w części pierwszej. :)

Mati_00 pisze:tak tak ja też zaraz przed tv idę :D

Och, owczy pęd... A tak naprawdę będziesz półfinał UEFA oglądał jak 90% męskiej widowni. <lol>
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 24 kwie 2008, 21:11

PFC pisze:Weźmy chociażby "Cienką czerwoną linię"
beznadzieja,

PFC pisze:..Zresztą jeśli o "Ojca chrzestnego" idzie akurat to z mych doświadczeń wynika, że wszyscy słyszeli, ale niemal nikt wszystkich trzech części od początku do końca nie widział...
zgadza sie, fraze "ojciec chestny" kazdy kojarzy ale malo kto ogladal, dla pokolenia szkła kontaktowego to za "ciezki" film, nie ma laserkow, samolotow, i bab z sylikonowymi cyckami

[ Dodano: 2008-04-24, 21:12 ]
a no i brakuje feministek, gejów i ekologów

[ Dodano: 2008-04-24, 21:12 ]
i jak tu takie cos ogladac
Awatar użytkownika
PFC
Weteran
Weteran
Postautor: PFC » 24 kwie 2008, 21:55

Augusto pisze:PFC napisał/a:
Weźmy chociażby "Cienką czerwoną linię"
beznadzieja,

Zraniłeś me uczucia w tym momencie. :( / <lol> ...Dobranoc wszystkim. Czas zrobić to, co za dnia sie zaniedbało. ;)
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 24 kwie 2008, 21:59

PFC pisze:Augusto napisał/a:
PFC napisał/a:
Weźmy chociażby "Cienką czerwoną linię"
beznadzieja,

Zraniłeś me uczucia w tym momencie. :(
film naprawde ciezki i denerwujący, moze dla ciebie jako wielbiciela gatunku ma jakąś wartosc, ja nie potrafilem dotrwac do konca
Awatar użytkownika
Nola
Maniak
Maniak
Postautor: Nola » 24 kwie 2008, 22:31

księżycówka pisze:A ja chyba zacznę, bo bladam jak mąka.

ja też mam bardzo bladą karnację, ale nie lubię chodzi po prostu i tyle. na twarz sobie zawsze daję puder brązujący i róż i jest fajnie. a resztę opalam na słońcu po prostu, poza twarzą właśnie, bo jakoś strasznie brzydko wyglądam z brązowym pyskiem.
księżycówka pisze:Samoopalacze są fuj - śmierdzi, brudzi, łatwo o smugi i człowiek robi się żółty :/

też tak sądzę, nie znoszę tego śmierdzącego cholerstwa.
księżycówka pisze:Kiepawo trochę z tym fitnessem. Babka przez telefon zrobiła na mnie kiepskie wrażenie. Grupy mają nawet 23 osobowe.

u mnie przesadzali z tym - sala mała, szatnia też, aoni pakowali po 22 osoby na jedne zajęcia. miejsca nie było w ogóle, zero komfortu na zajęciach. na szczęście teraz potworzyli chyba jakieś nowe grupy, bo trochę mniej osób łazi :)

ostatnio nowe wydatki wyskakują jak króliki z kapelusza - co chwilę okazuje się, że muszę coś kupić, za coś tam zapłacić, no i jeszcze parę długów oddać. nie nacieszę się niestety wypłatą, ech :/ poza tym mam nadzieję dostać się na summer universities i na to także muszę kombinować pieniądze. kurde, chyba będę musiała sobie szukać koljenego źródła zarobku [:D]
Chaos is a friend of mine
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 24 kwie 2008, 22:36

Nola pisze:ostatnio nowe wydatki wyskakują jak króliki z kapelusza

u mnie tak samo

Nola pisze:że muszę coś kupić, za coś tam zapłacić, no i jeszcze parę długów oddać

dokładnie. Ja mam do odbiotu 3 książkowe zamówienia, muszę zapłacić za sukienke koleżance i mam 2 długi, które już chcialabym oddać, bo ludzie czekają, no i muszę mieć na majówkę :/

Nola pisze: poza tym mam nadzieję dostać się na summer universities i na to także muszę kombinować pieniądze

ja dlatego tak teraz tyram, bo teoretycznie mam 100zł w portfelu. I codziennie ubywa, bo dojazdy, bo coś do jedzenia, bo to, bo tamto... grr.

co to summer universities? :>
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2008, 22:40 przez Mijka, łącznie zmieniany 1 raz.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
Nola
Maniak
Maniak
Postautor: Nola » 24 kwie 2008, 22:51

Mia pisze:u mnie tak samo

ja ma jeszcze problem z organizacją - codziennie muszę zrobić jakąś pracę na kompie, do tego masa rzeczy, które muszę przeczytać na zajęcia, 1 kolokwium muszę zaliczyć, itp. wiem, że jakbym się dobrze zorganizowała, to miałabym o połowę mniej roboty i połowę więcej czasu bym mogła spać np. no aleee... żyć się też chce ! :D

w ogóle zaprzyjaźniłam się z terminarzem <lol2> bez niego jak bez ręki wręcz. :D
Mia pisze:ja dlatego tak teraz tyram, bo teoretycznie mam 100zł w portfelu.

ja mam jakieś grosze do środy. gdybym miała coś więcej, to oczywiste, że nie zasuwałabym w piątek i sobotę do 20 :)
Mia pisze:co to summer universities? :>

coś w stylu erasmusa organizowane przez aegee -jedziesz na 2 tygodnie do wybranego miejsca(w Polsce lub zagranicą), mieszkasz tam u jakiejś rodziny lub w akademiku, opłacają ci pobyt, wyżywienie, no i w zależności od profilu(nastawionego na naukę języka albo zwiedzanie) - kurs językowy albo jakieś wycieczki. samemu płaci się za bilet.
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 24 kwie 2008, 23:43

Yyyyp.
To tak. Wróciłam, nie? I se wypiłyśmy prawie 4 butelki wina, luz.
Ale tak. Nie kumam jednej rzeczy. Nie kumam, że ktoś może słuchać Radiohead i pozostać obojętnym. W sensie, że jest głos Thoma Yorke'a i ktoś słucha i nic. Nie kumam. Przykładowo niech jest sobie ta nowa płyta , nie? I ktoś sobie słucha i nic. I, Boże, jak to możliwe, że nic? Jak to możliwe, że ludzie tak totalnie różnie odbierają dźwięki, że jedni przy jakiejś piosence wyją, drą szaty, a drudzy se polewają wódę i o tak, po prostu? Nie kumam.
a niczego mi nie brak
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 24 kwie 2008, 23:50

Yyyyp.
To tak. Wróciłam, nie? I se wypiłyśmy prawie 4 butelki wina, luz.
Ale tak. Nie kumam jednej rzeczy. Nie kumam, że ktoś może słuchać Radiohead i pozostać obojętnym. W sensie, że jest głos Thoma Yorke'a i ktoś słucha i nic. Nie kumam. Przykładowo niech jest sobie ta nowa płyta , nie? I ktoś sobie słucha i nic. I, Boże, jak to możliwe, że nic? Jak to możliwe, że ludzie tak totalnie różnie odbierają dźwięki, że jedni przy jakiejś piosence wyją, drą szaty, a drudzy se polewają wódę i o tak, po prostu? Nie kumam.

Bo tak. :)
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 24 kwie 2008, 23:51

Niby się z koleżanką nagadałam, ale chyba nie do końca. I chyba nie do końca mnie zrozumiała. Jezu, mam 22 lata, a powinnam rozmawiać z kimś kto ma ze 4 lata więcej, nie tyle samo. Nie wiem, no wśród równolatków mi nie działa coś :/
a niczego mi nie brak
Awatar użytkownika
Nola
Maniak
Maniak
Postautor: Nola » 24 kwie 2008, 23:57

lollirot pisze:Jak to możliwe, że ludzie tak totalnie różnie odbierają dźwięki, że jedni przy jakiejś piosence wyją, drą szaty, a drudzy se polewają wódę i o tak, po prostu?

ja wiem, że jak ktoś lubi konkretny zespól/wykonawcę/piosenkę albo ten sam film co ja, to istnieje duże prawdopodobieństwo, że nadajemy na tych samych falach :)

earl greya sobie zaparzyłam, uwielbiam tę herbatę :)
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 25 kwie 2008, 00:00

A ja mam depresję. I ch*j. I ch*j, że za ch*ja dostanę ostrzeżenie :( Przysięgam, że się załamałam chwilowo, a to nie czas na PSM :(

[ Dodano: 2008-04-25, 00:02 ]
Gdzie jest pani minister? Ona zawsze na mnie jakoś pozytywnie działa :)
a niczego mi nie brak

Wróć do „Śmietnik”