Blazej30 pisze:hrum hrum księżycówka,![]()
Nie jestem świnką.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Augusto pisze:zastąp tym wyborczą
Augusto, myślisz że masz kłopoty z powodu urody? http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html? ... id=9891814a to bym chętnie zjadła omlety z jakimś dżemikiem czy czymś takim, więc polecam się.
lollirot pisze:starczy na kogel-mogel dla moon i na omlet z dżemikiem dla Ciebie

dwudziestak conajmniej sie należałBlazej30 pisze:Augusto napisał/a:
zastąp tym wyborcząAugusto, myślisz że masz kłopoty z powodu urody? http://wiadomosci.wp.pl/w...342&wid=9891814

to tymbardziej kup jak najtanszy, jakosc nawet tych najslabszych jest bardzo dobra, tyle ze nie bvedziesz miala wodotryskow jak super zoom itdksiężycówka pisze:No mi nic specjalnego nie potrzeba, bo we mnie potrzeba cyknięcia czegokolwiek to bardzo nieczęsto nachodzi a i na fotografii się nie znam/nie interesuję/nudzi mnie/nie lubię, ale jak już to wolałabym żeby to tak nie wyglądało.

Mia pisze:właśnie się pokłócilam z ojcem o jdzenie, że niby za drogo jem.
Nola pisze:kurde, ja to bym większość kolorowych założyła,a zwłaszcza kobaltowe, fioletowe i różowe ;DD
Mia pisze:ja też jestem blada. Jak przy okazji będę w mieście, to na pewno skoczę na solarium.
lollirot pisze:Buuu, mój idzie w ślady Teda. Zbierał się na siłownię, patrzy na mnie, patrzy i rzecze w te słowa: Bzyknął bym cię, ale wtedy mi się nie będzie chciało ćwiczyć. I co? I poszedł

księżycówka pisze:Aaa! Prawie zapomniałam, że dziś 2 część Ojca Chrzestnego jest!
...Księżycówka, podziwiam, że taki długi i ambitny film planujesz obejrzeć. Naprawdę mi zaimponowałaś w tym momencie. 

Ja bardzo lubię tą trylogię. Teraz się napalam szczególnie, bo od lat nie oglądałam już. Nie widzę w tym nic ym... niezwykłego. To świetne filmy przecież.PFC pisze:Księżycówka, podziwiam, że taki długi i ambitny film planujesz obejrzeć. Naprawdę mi zaimponowałaś w tym momencie.![]()

http://auto.gazeta.pl/auto/1,48316,5148030.htmlksiężycówka pisze:To świetne filmy przecież.
Augusto pisze:zgadza sie, wspaniała tryglogia, szczegolnie na tle dzisiejszych holywodzkich chał
Chociaż nie tak, jak w części pierwszej. Mati_00 pisze:tak tak ja też zaraz przed tv idę

beznadzieja,PFC pisze:Weźmy chociażby "Cienką czerwoną linię"
zgadza sie, fraze "ojciec chestny" kazdy kojarzy ale malo kto ogladal, dla pokolenia szkła kontaktowego to za "ciezki" film, nie ma laserkow, samolotow, i bab z sylikonowymi cyckamiPFC pisze:..Zresztą jeśli o "Ojca chrzestnego" idzie akurat to z mych doświadczeń wynika, że wszyscy słyszeli, ale niemal nikt wszystkich trzech części od początku do końca nie widział...
księżycówka pisze:A ja chyba zacznę, bo bladam jak mąka.
księżycówka pisze:Samoopalacze są fuj - śmierdzi, brudzi, łatwo o smugi i człowiek robi się żółty
księżycówka pisze:Kiepawo trochę z tym fitnessem. Babka przez telefon zrobiła na mnie kiepskie wrażenie. Grupy mają nawet 23 osobowe.
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Nola pisze:ostatnio nowe wydatki wyskakują jak króliki z kapelusza
Nola pisze:że muszę coś kupić, za coś tam zapłacić, no i jeszcze parę długów oddać
Nola pisze: poza tym mam nadzieję dostać się na summer universities i na to także muszę kombinować pieniądze
Mia pisze:u mnie tak samo
Mia pisze:ja dlatego tak teraz tyram, bo teoretycznie mam 100zł w portfelu.
Mia pisze:co to summer universities?
Yyyyp.
To tak. Wróciłam, nie? I se wypiłyśmy prawie 4 butelki wina, luz.
Ale tak. Nie kumam jednej rzeczy. Nie kumam, że ktoś może słuchać Radiohead i pozostać obojętnym. W sensie, że jest głos Thoma Yorke'a i ktoś słucha i nic. Nie kumam. Przykładowo niech jest sobie ta nowa płyta , nie? I ktoś sobie słucha i nic. I, Boże, jak to możliwe, że nic? Jak to możliwe, że ludzie tak totalnie różnie odbierają dźwięki, że jedni przy jakiejś piosence wyją, drą szaty, a drudzy se polewają wódę i o tak, po prostu? Nie kumam.
lollirot pisze:Jak to możliwe, że ludzie tak totalnie różnie odbierają dźwięki, że jedni przy jakiejś piosence wyją, drą szaty, a drudzy se polewają wódę i o tak, po prostu?
Przysięgam, że się załamałam chwilowo, a to nie czas na PSM
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 95 gości