Wyraź to. Czymkolwiek to jest.

Trafiaja tu topiki ktore zostały załozone w działach tematycznych forum, a do nich nie pasowały. Posty w tym dziale automatycznie są kasowane co 180 dni.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 05 mar 2009, 22:15

Miltonia pisze:Tu sie z Wujem zgadzam. Masz cos takiego w sobie, co zacheca. Niestety, cos za cos.

Czemu zachęca tych nieodpowiednich <pijak>
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 05 mar 2009, 22:18

Bo tak to robisz, w sposob za bardzo oczywisty. To przyciaga swirusow.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 05 mar 2009, 22:21

Miltonia pisze:Bo tak to robisz, w sposob za bardzo oczywisty. To przyciaga swirusow.

Że ubieram dekolt? Matko nie tylko ja ubieram dekolt. Tak rzeczywiście, przyciągam, bo wkładam nieodpowiednie bluzki. Super.
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 05 mar 2009, 22:21

Yasmine pisze:Tutaj jest inna sprawa. Mam z nim egzamin, zależy mi na studiach, bardziej niż na czymkolwiek w życiu, więc nie mogę mu walnąć takim tekstem.
Ale nie masz mu powiedziec "ziomek, cisnij w bok", tylko ladnie wylozyc "iz nie wiesz, czy takie zchowanie w stosunku do studentki uwazasz za stosowne i troche Cie to krempuje.". Grzecznie, na poziomie, ale stanowczo i bez dwuznacznosci.
Ty Yas jestes kokietka, to musisz sie nastawic na takie sytuacje. Bluzki to tylko dodatek do calosci Twojego zachowania. Ja nie mowie, ze to zle. Nie, ale niestety jak juz tu ktos wspomnial "cos za cos".
Ostatnio zmieniony 05 mar 2009, 22:23 przez Wujo Macias, łącznie zmieniany 1 raz.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 05 mar 2009, 22:23

Wujo Macias pisze:Ty Yas jestes kokietka, to musisz sie nastawic na takie sytuacje.

Przecież ja jestem nieśmiała wręcz <chory>
Wujo Macias pisze:"iz nie wiesz, czy takie zchowanie w stosunku do studentki uwazasz za stosowne i troche Cie to krempuje.

Jeśli dojdzie do sytuacji, że będzie trzeba i tak powiedzieć, to powiem.
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 05 mar 2009, 22:27

Yasmine pisze:Przecież ja jestem nieśmiała wręcz <chory>
Moze. Ale w taki kokietujacy sposob. 8) Serio, widzialem live przeciez.
A poza tym- jest na forum Augusto, chlopk sprawdzony, z certyfikatem, to Ty nie, to wolisz sie z jakimis biologicznymi cieciami zadawac.
Bozesz...
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 05 mar 2009, 22:28

Yasmine pisze:rzeczywiście, przyciągam, bo wkładam nieodpowiednie bluzki. Super.

Weź dyktafon. Będziesz bezpieczna.
Nawet lepiej niż w prezerwatywie ;P

Niestety, ale znam takie sprawy i jeśli Ty nie zaszachujesz, to możesz stracić 8)
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Nemezis
Weteran
Weteran
Postautor: Nemezis » 05 mar 2009, 22:36

Nienawidzę tego domu wariatów... Dopiero się śmiałam, już płaczę :(
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 05 mar 2009, 22:49

księżycówka pisze:Mia, tylko nie spłucz się całkiem :D

Spoko, mamy coś takiego jak "budżet" na stylizacje :D

Yas, ignoruj, nie odpisuj, nie komentuj. Nie bądź też specjalnie miła, raczej normalna. Nie sądze byś miała kłopoty z zaliczeniem. A swoją drogą, romansem z jednym moim wykładowcą, w sprzyjających ku temu okolicznościach ja bym nie pogardziła :D Ale on w sumie ma może 30, max, taki młody doktor.

I niestety coś w tym jest, że kobiety nie potrafią dobitnie powiedzieć nie, kiedy trzeba.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 05 mar 2009, 22:57

Mia pisze:kobiety nie potrafią

Bo nie chcą. A kiedy za daleko pójdzie - nie potrafią się wykaraskać.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 05 mar 2009, 22:58

Mysiorek pisze:Bo nie chcą.

Nieznajomemu potrafię powiedzieć "spier.dalaj" (zaznaczam bardzo wyraźnie, że to cytat, nie chcę znów recydywy za to dostać). Jak darzysz kogoś sympatią to już jest gorzej. Ale staram sie dać mniej lub bardziej wyraźnie do zrozumienia, że ktoś mnie nie interesuje. Różnie wychodzi.
Ostatnio zmieniony 05 mar 2009, 22:59 przez Mijka, łącznie zmieniany 1 raz.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
Mikro czarnuch
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Mikro czarnuch » 05 mar 2009, 23:14

Yasmine, podejść do tych zalotów całkiem obojętnie, jeśli nie ma nachalnego wzroku i nie jest typem namolnego podrywacza, poradzisz sobie bez problemów.
Po pewnym czasie powinien zrozumieć.

A teraz 4 przykazania, czego powinnaś BEZWZGLĘDNIE unikać na zajęciach z tym doktorkiem:
1) nie uśmiechać się zbyt szeroko, nawet, jeśli koleżanka właśnie opowiada ekstra dowcip
2) nie mrugać okiem. Wyjątkiem jest zespół tzw. niespokojnej powieki lub muszka, która właśnie wpadła do oka
3)zlikwidować odruch zakładania nogę na nogę. Żylaki i te sprawy, miej to na uwadze.
4)nie oddychać. Nikt nie mówił, że będzie łatwo.

Jeśli nie chcesz, aby rozpływający się nad Twoją osobą facet, nie przełożył powyższych zachowań w sobie tylko wygodny, czyli np. taki oto sposób:
1)"uśmiechnęła się, podobam jej się"
2)"puściła mi oczko, moje akcje idą w górę"

Tutaj następuje przejście z myślenia w 3 os. na 2 os. L.poj.
3)"kusisz maleńka, będziesz moja"
4)"prężysz się? gorąco mi. Dziś wieczorem, u mnie, czy u Ciebie?"
Ostatnio zmieniony 05 mar 2009, 23:15 przez Mikro czarnuch, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdrowy rozsądek jest niezdrowy dla marzeń
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 05 mar 2009, 23:29

Mikro czarnuch pisze:A teraz 4 przykazania, czego powinnaś BEZWZGLĘDNIE unikać na zajęciach z tym doktorkiem:
1) nie uśmiechać się zbyt szeroko, nawet, jeśli koleżanka właśnie opowiada ekstra dowcip
2) nie mrugać okiem. Wyjątkiem jest zespół tzw. niespokojnej powieki lub muszka, która właśnie wpadła do oka
3)zlikwidować odruch zakładania nogę na nogę. Żylaki i te sprawy, miej to na uwadze.
Do tego nie oblizuj warg, nie poprawiaj makijazu, nie czesz wlosow, nie mrugaj, nie oddychaj (cycek bardziej wyeksponowany wtedy). W ogole nie chodz na te zajecia!
To piekne w forum jest, ze my zawsze pomozemy i doradzimy.
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 05 mar 2009, 23:46

witam wieczorną porą :/
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 05 mar 2009, 23:48

Mati pisze:witam wieczorną porą :/
Co sie stalo sie Mati? Czarna przefarbowala sie na blond?
Awatar użytkownika
Nola
Maniak
Maniak
Postautor: Nola » 05 mar 2009, 23:54

uote="Yasmine"]Teraz mija 2 lata jak nie miałam w ustach
:)[/quote]

dla mnie jest to niewykonalne nawet przez tydzień :)
księżycówka pisze:Czekolada to najlepsze co ludzkość spotkało ;P

zgadzam się :D
Miltonia pisze: Czy pracowalam fizycznie, czy w korporacji czy w szpitalu, zawsze czulam sie tak samo i tak samo mowilam o swojej pracy.

a ja nie.pracowałam fizycznie przez jakiś czas i czułam się beznadziejnie,strasznie mnie to frustrowało.
Mia pisze:Ja też muszę się położyć, koniec z zarywaniem nocek jak mam zajęcia na 8.

nie wieerzę, że Ci wyjdzie :D też próbuję,z różnym skutkiem :P
Mia pisze:Już prędzej wyśmieje w pracy Katarzyne Cichopek ;P

jestem za :P
Mia pisze:Dziś w końcu idę do kina, bo w zeszłym tygodniu mi trochę poległy plany

ja byłam we wtorek i w środę na wątpliwości i idealnym chłopaku dla mojej dziewczyny
Wujo Macias pisze:Yas, kobiety to maja przewaznie tak, ze nie umieja stnowczo dac do zrozumienia kolesiowi "odwal sie".

wystarczy popracować jako kelnerka, po tygodniu już się takie rzeczy umie :>
Mia pisze:Ale staram sie dać mniej lub bardziej wyraźnie do zrozumienia, że ktoś mnie nie interesuje. Różnie wychodzi.

nom,ja takiemu jednemu dawałam to zrozumienia niedawno,ale jakoś mi nie wyszło :/

Yas, Ty to masz szczęście,nie powiem <boje_sie>
Chaos is a friend of mine
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 06 mar 2009, 00:05

Mia pisze:Yas, ignoruj, nie odpisuj, nie komentuj. Nie bądź też specjalnie miła, raczej normalna. Nie sądze byś miała kłopoty z zaliczeniem. A swoją drogą, romansem z jednym moim wykładowcą, w sprzyjających ku temu okolicznościach ja bym nie pogardziła :D Ale on w sumie ma może 30, max, taki młody doktor.

Jakby był młodszy i jakbym właśnie nie przeżywała teraz tego co przeżywam, to kto wie. Przystojny nawet i parę książek napisał ;).

Mikro czarnuch pisze:Yasmine, podejść do tych zalotów całkiem obojętnie, jeśli nie ma nachalnego wzroku i nie jest typem namolnego podrywacza, poradzisz sobie bez problemów.

A teraz 4 przykazania, czego powinnaś BEZWZGLĘDNIE unikać na zajęciach z tym doktorkiem:

Jeśli nie chcesz, aby rozpływający się nad Twoją osobą facet, nie przełożył powyższych zachowań w sobie tylko wygodny, czyli np. taki oto sposób:
1)"uśmiechnęła się, podobam jej się"
2)"puściła mi oczko, moje akcje idą w górę
"

Tutaj następuje przejście z myślenia w 3 os. na 2 os. L.poj.
3)"kusisz maleńka, będziesz moja"
4)"prężysz się? gorąco mi. Dziś wieczorem, u mnie, czy u Ciebie?"

Wujo Macias pisze:Do tego nie oblizuj warg, nie poprawiaj makijazu, nie czesz wlosow, nie mrugaj, nie oddychaj (cycek bardziej wyeksponowany wtedy). W ogole nie chodz na te zajecia!
To piekne w forum jest, ze my zawsze pomozemy i doradzimy.

Popłakałam się :D.

Nola pisze:Yas, Ty to masz szczęście,nie powiem <boje_sie>

tak, jestem urodzona pod cudowną gwiazdą <pijak>
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 06 mar 2009, 00:09

Nola pisze:nie wieerzę, że Ci wyjdzie :D też próbuję,z różnym skutkiem :P

eksperymentalnie wyszło, spałam 3h, a ostatnie 2 razy jak mialam na 8 to nie spałam w ogóle.

własnie się miałam pytać gdzie się podziewasz ;)

Nola pisze:ja byłam we wtorek i w środę na wątpliwości i idealnym chłopaku dla mojej dziewczyny

ja na benjaminie dziś. jak wątpliwość?
Yasmine pisze:Jakby był młodszy i jakbym właśnie nie przeżywała teraz tego co przeżywam, to kto wie.

Ja mam takiego, który jest bardzo w moim typie. I jeszcze non stop wpadam na niego na koncertach, w kinie... no, ale on do mnie nie zagaduje na nk ;P
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 06 mar 2009, 00:11

Mikro czarnuch pisze:Yasmine, podejść do tych zalotów całkiem obojętnie, jeśli nie ma nachalnego wzroku i nie jest typem namolnego podrywacza, poradzisz sobie bez problemów.

Hmm... <hmm> a czy ktoś tu jeszcze wyczuwa deko zalezności? <hmm>
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 06 mar 2009, 00:17

Mysiorek pisze:Hmm... <hmm> a czy ktoś tu jeszcze wyczuwa deko zalezności? <hmm>

Tak, ale z tego co pisze Yas, o nieustannym czerwieniu się, wygląda to niegroźnie.
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 06 mar 2009, 00:57

idę spać bo padam :/ pośpię z 7-8h w końcu. od nie pamiętnych czasów tyle nie spałem w normalnych porach
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 06 mar 2009, 07:24

Mia pisze:Tak, ale z tego co pisze Yas, o nieustannym czerwieniu się, wygląda to niegroźnie.

No, on się czerwieni tak, jak jeszcze nigdy nikt się nie czerwienił. Jak jakiś nastolatek <chory>

Po całym tygodniu na późną godzinę, trzeba było wstać po 6 <sad>
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 06 mar 2009, 09:42

cholera tlen mi nie działa :/ nie łączy mi z gg. a gg samo w sobie normalnie działa :/ wrrr

dzień dobry robaczki
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 06 mar 2009, 10:04

A ja to konkretnie to jaki robaczek ??

Cześć Mati , cześć reszta
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 06 mar 2009, 10:54

Yasmine pisze:
Mia pisze:Tak, ale z tego co pisze Yas, o nieustannym czerwieniu się, wygląda to niegroźnie.

No, on się czerwieni tak, jak jeszcze nigdy nikt się nie czerwienił. Jak jakiś nastolatek <chory>

No wlasnie to jeszcze gorzej, bo swiadczy o tym, ze facet nie mysli normalnie. zachowuje sie jak nastolatek, nie mysli racjonalnie skoro pisze takie rzeczy studentce. Nie sadze zeby byl to tym "poderwe sobie studentke i moze bedzie fajnie, a pozniej nastepna", tylko moze sobie cos juz knuje w swojej chorej glowie.

Zachowac maile, brac dyktafon i jesli masz normalnego opiekuna studentow, to jak jeszcze raz wykona jakas akcje, poszlabym pogadac.

I obojetne co o tym myslisz, luzne bluzki bez wyciec zbyt duzych, zadnych krotkich spodnic. Zebys sie pozniej nie zdziwila, ze to Ciebie ze studiow wyrzuca, bo prowokowalas wykladowce i chcialas romansowac. Twoje przekonanie na ten temat nie ma tu niestety nic do rzeczy.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać

przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Awatar użytkownika
Nola
Maniak
Maniak
Postautor: Nola » 06 mar 2009, 12:00

Mia pisze:własnie się miałam pytać gdzie się podziewasz ;)

zepsuł mi się komp, miałam spięcie z rodzicami i starałam się im schodzić z oczu,a poza tym wielkie zamieszanie na uczelni.
Mia pisze:jak wątpliwość?

całkiem niezła, w przeciwieństwie do idealnego faceta... :-)
Chaos is a friend of mine
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 06 mar 2009, 13:00

Yasmine pisze:No, on się czerwieni tak, jak jeszcze nigdy nikt się nie czerwienił. Jak jakiś nastolatek <chory>

Moim zdaniem jest niegroźny, wiadomo, że nie prowokować, nie zachęcać jakkolwiek, zachować wiadomości, ale nie popadaj też w paranoje, zdarza się, to tylko facet ;)

Nola pisze:całkiem niezła, w przeciwieństwie do idealnego faceta... :-)

o to nawet nie pytam, a ja na wątpliwości się mimo wszystko zawiodłam.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 06 mar 2009, 14:16

AMX pisze:Bodajże to była 6 seria.A odcinek ten w którym mieszkańcy jednej z planet ,chcieli pozyskać ludzkie technologie wojskowe aby zyskać przewagę na swojej planecie.W zamian mieli do zaoferowania spore ilości naquada(czy jak to się tam pisze).W wypadku niepowodzenia pozyskania technologii , ich wyjściem awaryjnym,miała być ichniejsza prymitywna bomba z naquada,którą mieli użyć w przypadku wojny. Mało akcji za to sam pomysł świetny.
O to nawet pamiętam. :) Fakt, fajny odcinek.
Yasmine pisze:Naprawdę nie wiem co ja mam robić. Nie wiem czy traktować go sucho czy coś, jak delikatnie dać do zrozumienia, że mnie nie interesuje nic. Kurcze mam z nim i zaliczenie i egzamin, nie chciałabym mieć jakiś problemów później :( .
Ja bym ignorowała. Zrezygnuje jak zobaczy brak zainteresowania.
Yasmine pisze:Tylko czy jak mu nie odpisze
Ja bym nie odpisała. Ot komentarz i tyle.
Yasmine pisze:W ogóle jaki stary
Raptem 37 lat ma i sama piszesz, że nie wygląda na swój wiek. Dobry wiek :)
tarantula pisze:Wiem co mowie bo do mnie w szkole podwalal sie ksiadz oblesniak.
U mnie w LO to było standardem. :/ Każdy nauczyciel był raczej stary, a do dziewcząt komentarze, oblizywanie się, komentowanie wszystkiego było na porządku dziennym :/ W gimnazjum mieliśmy takiego matematyka, który niemal już propozycje niektórym składał. Rodzice się wściekli i klasa dostała innego nauczyciela, który specjalnie dla nas z innej szkoły przyjeżdżał.
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 06 mar 2009, 14:22

Dzindzer pisze:A ja to konkretnie to jaki robaczek ??

robaczek jedyny w swoim rodzaju ;)

weekend. uff
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 06 mar 2009, 14:29

Nie ma ktoś wzoru cv i listu motywacyjnego w j.ang?

Wróć do „Śmietnik”